05:52 - 22/05/2014

Η Ρωσία ξεκινά το δικό της google

Η Ρωσία ξεκινά το δικό της google

Τη δοκιμαστική έκδοση της δικής της μηχανής αναζήτησης ξεκινά αύριο η Ρωσία σε μια πλατφόρμα που ελπίζει ότι ανταγωνιστεί το google ξεκινώντας ένα νέο γύρο ανταγωνισμού με τη Δύση στο διαδίκτυο αυτή τη φορά.

Η νέα μηχανή αναζήτησης Sputnik.ru, έχει το όνομα του πρώτου ρωσικού δορυφόρου σε μια προσπάθεια υπενθύμισης της ρωσικής πρωτοπορίας στο διάστημα.

Η «πρώτη» του Sputnik.ru, θα γίνει αύριο στο πλαίσιο του οικονομικού φόρουμ που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη με την ανεπίσημη ονομασία το «ρωσικό Νταβός».

Το Sputnik.ru, θα έχει ως άμεσους ανταγωνιστές εκτός του google το επίσης ρωσικό Yandex.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις το Yandex συγκεντρώνει περίπου το 62% των χρηστών στην Ρωσία, το Google Russia το 27,6 και το Mail.Ru μια μικρότερη μηχανή αναζήτησης το 7,7%. Μέσω του Sputnik.ru η Ρωσία ελπίζει να συγκεντρώσει το σύνολο των χρηστών του διαδικτύου και στο μέλλον να απορροφήσει τόσο το Yandex όσο και το Mail.Ru.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 22 Μαΐου 2014 @ 09:06
    0
    0
    Ακόμα και καλύτερη από την μηχανή αναζήτηση της goolge(που δεν νομίζω) να είναι, δεν θα τη ξεπεράσει γιατί η google έχει "όνομα" 20 χρόνων.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί