Η Ρωσία αδειάζει τις ΗΠΑ!!!

Η Ρωσία ξεφορτώνεται μαζικά
τα Αμερικανικά ομόλογα!

Τα ομόλογα των ΗΠΑ είναι σε χαμηλότερα επίπεδα ακόμα και από τα Ελληνικά!
Μετά την ΝΟ1 εταιρία διαχείρισης ομολόγων στον κόσμο, την PIMCO που έχει δηλώσει ότι στο χαρτοφυλάκιό της δεν υπάρχει πλέον ούτε ένα Αμερικανικό ομόλογο, ήρθε και η σειρά της Ρωσίας, να τα ξεφορτωθεί και μάλιστα μαζικά!

Η Ρωσία πουλά μαζικά Αμερικανικά ομόλογα και θα συνεχίσει να το πράττει, σύμφωνα με τον σύμβουλο του Ρώσου Προέδρου, Arkady Dvorkovich ο οποίος…. επιβεβαιώνει τον οικονομικό πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών – τα Αμερικανικά ομόλογα δεν είναι κακή επιλογή αλλά είναι οπωσδήποτε χειρότερη από άλλες επενδυτικές επιλογές, τονίζει με νόημα ο Arkady Dvorkovich.
Σύμφωνα με στοιχεία της WSJ, από τα 176,3 δις δολάρια το 2010, η θέση της Ρωσίας σε Αμερικανικά ομόλογα είχε μειωθεί στα 125,4 δις δολάρια τον Οκτώβριο του 2010.

Το είδαμε εδώ
http://e-rodios.blogspot.com/2011/06/blog-post_9024.html

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *