Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:53 - 21/06/2011

Διαπλοκή εις βάρος του ελληνικού λαού με φόντο την πράσινη ανάπτυξη και την κλιματική αλλαγή

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Αν αναρωτιέστε πως ο Jeffrey είναι τόσο υπέρμαχος της κλιματικής αλλαγής και της πράσινης (=ΠΑ-ΣΟΚ) ανάπτυξης, σας παρουσιάζουμε την απάντηση για έναν άκρως ανθέλληνα και πραξικοπηματία που παίζει την κυβέρνηση μαζί με την παρέα των συμβούλων του και βασιζόμενος στην πραγματικά “άψογη” προετοιμασία του εδάφους – για πολλές δεκαετίες – από το υπόλοιπο κομματο-αληταριό της χώρας, κυρίως από το 1964 και μετά.
Χρησιμοποιούνε το εξαίσιο κάλυμμα της κλιματικής αλλαγής και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, δύο θέματα στα οποία ήξεραν ότι δικαιολογημένα η συντριπτική πλειοψηφία της «κοινής» γνώμης, των πανεπιστημιακών και των ΜΜΕ θα ……

συμφωνήσει, αλλά δυστυχώς αυτοί οι κύριοι εννοούν «αλλαγή κλίματος για παγκόσμια κυβέρνηση» και «εξαθλίωση εθνών και ανθρώπων που αποτελούν ανανεώσιμες πηγές της ενέργειάς τους».

Ξεκινάμε λοιπόν.

Στην Γενεύη της Ελβετίας εδρεύει η εταιρεία με τον υπέροχο τίτλο Informed Judgment Partners (από ποιόν δηλαδή γίνονται informed-Πληροφορούνται;)
http://ijpartners.org/en/about-us-advisory-board

Στο εκλεκτό προεδρείο της εταιρείας εμφανίζονται οι παρακάτω:

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/ijpartners1.jpg

1. Θεόδωρος Μαργέλλος, πρόεδρος, ο οποίος στο εξαιρετικά λιτό βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του fund αναφέρει «ότι είχε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα ως έμπορος προϊόντων και επιχειρηματίας στον τομέα των γεωργικών επιχειρήσεων». Δεν λέει όμως οτι ο Θεόδωρος Μαργέλλος είχε εμπλακεί στη δεκαετία του ’90 με την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, το οποίο επιτήδειοι «βάφτιζαν» ελληνικό και καρπώνονταν επιδοτήσεις εκατομμυρίων δραχμών. Ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, ενώ οι πληροφορίες που τον θέλουν να “εξαφανίζεται” μαζί του με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στα ταξίδια – μυστήριο του πρωθυπουργού στο Παρίσι, διαρρέονται από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Επίσης ο Μαργέλλος είναι και μέγας δωρητής του Πανεπιστημίου Yale στις ΗΠΑ.

2. Michael Demirel (!!). Πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, την εποχή που η κυβέρνηση Σημίτη υπέγραφε τα περιβόητα Swaps με τον κύριο Παπακωνσταντίνου σύμβουλο, για τα οποία η νυν κυβέρνηση δεν έχει δώσει ακόμα τα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τις μηνύσεις.

3. Στο Advisory board φιγουράρει η πασίγνωστη κυρία Μιράντα Ξαφά, πρώην υπάλληλος του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ και πήγε στην εταιρεία το 2009 αφού υπέβαλε την παραίτηση της στο ΔΝΤ!

4. Jose -Maria Figuerres, πρώην πρόεδρος της Κόστα Ρίκα (http://en.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Mar%C3%ADa_Figueres) o οποίος πριν καταλήξει στην Ελβετία κατάφερε τα εξής απίστευτα:

· Έκλεισε την παλαιότερη (από το 1948) εθνική τράπεζα της χώρας Banco Anglo Costarricense.
· Έκλεισε τους εθνικούς σιδηρόδρομους και συγχώνευσε πολλούς εθνικούς οργανισμούς απολύοντας κόσμο
· Άλλαξε το σύστημα συνταξιοδότησης των δημοσίων υπαλλήλων, κυρίως των δασκάλων
· Κατηγορήθηκε για χρηματισμό από την εταιρεία Alcatel η οποία μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη τον Φεβρουάριο 2010 πλήρωσε τελικά στην Κόστα Ρίκα το ποσό των 167 εκ. δολάρια προκειμένου να αποφύγει δίκη στις ΗΠΑ!

Αδελφή δε του Jose -Maria Figuerres είναι η Christiana Figueres η οποία έχει των βαρύγδουπο τίτλο στα Ηνωμένα Έθνη ως Executive Secretary of the United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC), και τον Σεπτέμβριο του 2010 μιλάει στην κάμερα με τον αδελφό της

στο περίφημο Clinton Global Initiative (http://www.clintonglobalinitiative.org/) στο οποίο ήταν προσκεκλημένος και ο Jeffrey Meneiko Papandreou όπως και ο Ερντογάν (http://www.clintonglobalinitiative.org/ourmeetings/2010/meeting_annual_featured_attendees.asp?Section=OurMeetings&PageTitle=Featured+Attendees).

Η εταιρεία Informed Judgment Partners έχει «παίξει» CDS (credit default swap, δηλαδή ασφάλιστρα κινδύνου) με την Ελλάδα και υπολογίζεται ότι τον τελευταίο ενάμισι χρόνο πρέπει να κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 26 δις. Δολαρίων (!!!) γεγονός που αναμφισβήτητα δηλώνει – όπως και το όνομα της – ότι όντως από κάπου «πληροφορείται» υψηλού επιπέδου μπίζνες πριν αυτές συμβούν. Πως τα πληροφορείται; Σε εστιατόριο του Λονδίνου ο πρόεδρος της εταιρείας Θόδωρος Μαργέλλος τρώει sousi με τον Jeffrey!

Επιπλέον, οι οικογένειες Παπανδρέου – Figueres, όμως διατηρούν στενές σχέσεις και σε άλλα επίπεδα, με φόντο την κλιματική αλλαγή και τις ΑΠΕ. Ο Jose -Maria Figuerres είναι ΚΑΙ σύμβουλος στο ίδρυμα i4cense (Institute for Climate and Energy Security) το οποίο ίδρυσε ο αδελφός του Jeffrey, ο Αντρίκος Παπανδρέου.

http://www.i4cense.org/

Και βέβαια, στην i4cense φιγουράρει και το όνομα της Ipek Nur Cem Taha, κόρης του Ισμαήλ Τζεμ (πρώην ΥΠΕΞ Τουρκίας) . Δεν είναι βέβαια η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος των Παπανδρέου, αφού έχει προηγηθεί το ασύλληπτο “μπουμπούκι” κυρία Nur Batur, ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων. Η Βatur συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της. H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Να θυμίσουμε ότι στις 16 Μαίου 2010 γίνεται το 3ο Συνέδριο για το περιβάλλον και την ενέργεια, που διοργάνωσε η ΜΚΟ του Αντρίκου, «Ι4cense». Συνδιοργανωτής είναι ο Κυρ. Γριβέας και η εταιρεία του C&C International Group of Companies. Πρόκειται για επιχειρηματία φίλα προσκείμενο στη Ν.Δ., με διασυνδέσεις στην προηγούμενη κυβέρνηση και στον δήμο Αθηναίων του Ν. Κακλαμάνη. Στο δε 3ο Συνέδριο για το περιβάλλον και την ενέργεια μεταξύ των χορηγών είναι και η SIEMENS! (http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=2088)

Στην σελίδα 11 στην παρουσίαση του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (http://www.spef.gr/pdf/SPEF_GENIKH_SYNELEYSH_2011.pdf ) η οποία έγινε στις 29/01/2011 στα Καμένα Βούρλα (καθόλου σύμπτωση αφού έτσι θεωρούν τον λαουτζίκο!) φιγουράρει και το όνομα του καθηγητή(!) Αντρίκου Παπανδρέου.

ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*