11:02 - 10/04/2012

Η παραλία και η αμμουδιά εξαφανίστικαν σε Los Frailes, Baja California Sur- MEXICO 2012-04-04

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Το έχουμε γράψει θα το ξαναγράψουμε για να λυθούν όλες οι απορίες. Η Γη μας έχει αποσταθεροποιηθεί η τεκτονικές πλάκες βρίσκονται σε μια περίοδο μεταβολών. Τι μπορεί να το προκαλεί αυτό; Το πιστεύω μου είναι …
ότι μόνο ένας έξω-πλανητικός παράγοντας μπορεί να το προκαλέσει!

 

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά συμβαίνουν τώρα! Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά συμβαίνουν τώρα που το ημερολόγιο των Μάγια λήγει!
Η τεκτονικές πλάκες έχουν αποσταθεροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό! Υπάρχουν πλάκες που από την μία πλευρά βυθίζονται και από την άλλη ανυψώνονται. Στην πλευρά που βυθίζονται πλημμυρίζονται από θαλασσινό νερό ολόκληρες παραλιακές εκτάσεις! και στην πλευρά που ανυψώνονται σχηματίζονται λίμνες από το νερό των παραπλήσιων ποταμών! Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για την Νότιο Δυτική πλευρά της Αμερικανικής πλάκας όπου ανυψώθηκε σε κάποια περίπτωση κοντά στα 100 μέτρα σε μια μέρα!

Η παραλία του Λος Frailes εξαφανίστηκε! Χάθηκε για πάντα ήταν 200 μέτρα πιο έξω από ότι είναι τώρα! Αυτήν την στιγμή δημιουργήθηκε μια παραλία 100 μέτρα πιο χαμηλά.  Η κόκκινη γραμμή δείχνει που ήταν η παραλία μια ημέρα πριν. Ο ψαράς που μέσω e-mail έστειλε την φωτογραφία δήλωσε ότι η παραλία εξαφανίστηκε πολύ γρήγορα και είναι τώρα μια απότομη πλαγιά που όμως φαίνεται ότι εξακολουθεί να διαβρώνεται!.

Los Cabos , Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ. – Σήμερα στις 5:00 π.μ. κάποια έκρηξη συνέβη και χάθηκε ένα τμήμα της παραλίας σε Cabo Pulmo Λος Frailes , Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ.

Η δημοτική εκπρόσωπος της La Ribera ( δημοτικό διαμέρισμα στην περιοχή) , και ο William Sández Puppo είπαν ότι τέτοιο φαινόμενο δεν είχε συμβεί ποτέ στην περιοχή. Αναφέρει ότι 20 χρόνια πριν κάτι παρόμοιο συνέβη , αλλά όχι σε αυτό το βαθμό και αυτήν την έκταση, όπως συνέβει σήμερα.

Με τον ερχομό των εορτών του Πάσχα , όπου πολλές οικογένειες , κάνουν κάμπινγκ στην παραλία στο Cabo Pulmo Λος Frailes κατά τις ήμερες Μ.Τετάρτη, Μ.Πέμπτη και Μ. Παρασκευή αυτές τις Άγιες Μέρες. Ο εκπρόσωπος προειδοποιεί τους παραθεριστές που ετοιμάζονται να παραθερίσουν σε αυτές τις παραλίες, ότι αν το κάνουν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική για το μέρος που θα στρατοπεδεύσουν! Μας εξηγούν ότι ξαφνικά εξαφανίστηκαν εκατομμύρια τόνοι άμμου και είναι άγνωστο τι έχε συμβεί.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι μουδιασμένοι, αν και πιστεύεται ότι το φαινόμενο προκλήθηκε από κάποιο λάθος;.

Σήμερα οι αρχές του τόπου με επικεφαλής τον δημοτικό εκπρόσωπο, William Sández Puppo , θα μεταβεί στην περιοχή για να έχει προσωπική άποψη επί του φαινομένου! Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι αν αυτό συνδέεται με την σεισμική δραστηριότητα, όπως είπε η δημοτική εκπρόσωπος για την περιοχή στην διάσημη εφημερίδα Tribuna de los Cabos.
Ο William Sández Puppo είπε από ότι φαίνεται είναι ένα φυσικό φαινόμενο! Ανέφερε επίσης ότι από την αρχή της εβδομάδας υπήρχαν ενδείξεις ότι η θάλασσα υποχωρεί ουσιαστικά από την παραλία, αλλά αυτό που συνέβη χθες το βράδυ είναι άνευ προηγουμένου , όπως αναφέρεται έχει εξαφανιστεί ένα μεγάλο τμήμα της παραλίας. Το οποίο δεν ήταν επιχωματώσεις και ανθρώπινες παρεμβάσεις

http://arisix8issynomwsiologos.blogspot.com/2012/04/los-frailes-baja-california-sur-mexico.html#more

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*