Η ομιλία δεν ήταν του Τρισέ! (πλήρες video)

Έξω η Τρόικα από την Ελλάδα!
Όχι άλλα λεφτά στις τράπεζες!
Πείτε όχι στην τυραννία του χρέους!

Και η ομιλία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας, Ζαν Κλωντ Τρισέ  σε πανεπιστήμιο του Βερολίνου δεν ήταν πια άλλος ένας μονόλογος!


“Πόσο ακόμα θα συνεχίσουμε να ακούμε αυτά τα ψέματα; Πόσο ακόμα θα συνεχίσουμε να σας ακούμε να μας λέτε για το μέλλον ΜΑΣ και το παρόν ΜΑΣ;  Ενώ δίνετε τον “λαμπερό” σας λόγο χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν με ευθύνη δική σας και των συνεταίρων σας! Πόσο ακόμα θα συνεχίσετε να υποκρίνεστε ότι δεν βλέπετε τις διαμαρτυρίες; Και βέβαια η ασφάλειά σας θα μας πει να βγάλουμε τον σκασμό.”

 Καλησπέρα! Το όνομά μου είναι Διονύσης Γρανάς και είμαι δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα. Σπουδάζω στο Βερολίνο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο Τρισέ που μας περιέγραψε το όραμά του για την Ευρώπη σήμερα. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι οι Έλληνες κάνουν όλες τις απαραίτητες θυσίες για να πραγματοποιηθεί αυτό το όραμα. Κόβουν τους μισθούς, κόβουν την υγειονομική περίθαλψη, κόβουν την εκπαίδευση, πουλούν όλη τη δημόσια περιουσία , δίνουν και τις ζωές τους ακόμα. Τα ποσοστά των αυτοκτονιών στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 40% κατά τη διάρκεια της κρίσης. Και νιώθω ότι θέλετε να πείτε ότι οι Έλληνες είναι υπεύθυνοι γι΄αυτό που τους συνέβη. Κι επομένως θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας κάνετε να πληρώσουμε το χρέος μας αντί να μας κάνετε να φροντίσουμε για την επιβίωσή μας. Θα ήθελα επίσης να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε μέχρι να λιμοκτονήσουμε και να γίνουν όλα ρημαδιό!  Και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη βοήθειά σας με τη μορφή δανείων . Έπρεπε να βεβαιωθείτε  ότι και η τελευταία δεκάρα θα επέστρεφε σ’ εσάς και τις τράπεζες που προστατεύετε και μάλιστα με υψηλό τόκο. Διότι μέσω της θυσίας μας θα παραμείνουν οι τράπεζες ασφαλείς και χωρίς να τους καταλογιστούν ευθύνες. Μέσω της θυσίας μας θα πραγματοποιήσουμε το δικό σας όνειρο για την Ευρώπη. Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι σύντομα η Ελλάδα θα έχει τη σταθερότητα… ενός νεκροταφείου!

Δεν χρειάζομαι μικρόφωνο, η φωνή μου είναι αρκετά δυνατή. Μόλις σας άφησα να ολοκληρώσετε την ομιλία σας γιατί έμεινα με την εντύπωση ότι χρειάζεστε μικρόφωνα και πάνελ για να γίνετε ακουστός. Όμως εμείς δεν χρειαζόμαστε μικρόφωνα, γιατί η φωνή μας στους δρόμους ή τις πλατείες, είναι δυνατότερες και πιο ισχυρές. Ενώ εσείς δίνετε τους λαμπερούς σας λόγους στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, ανάμεσά τους και το πανεπιστήμιο του Χέγκελ, δεν ξέρω αν τον έχετε ακουστά, αλλά κι εδώ, χιλιάδες άνθρωποι με δική σας ευθύνη οδηγούνται στην φτώχεια, την ανεργία, την ολοκληρωτική μιζέρια  και τη μετανάστευση (όπως κι εμείς εδώ). Εκεί έχετε οδηγήσει μια ολόκληρη γενιά!Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Μπορείτε να συνεχίσετε να παίρνετε αποφάσεις στα ήσυχα γραφεία σας και τη υπέροχες επιτροπές της ευρωπαϊκής σας ένωσης, αλλά εμείς βιώνουμε τα αποτελέσματα των αποφάσεών σας στην καθημερινή μας ζωή και δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό.

Αλλά θυμηθείτε ένα πράγμα, και μετά θα φύγω από την αίθουσα γιατί δεν έχει κανένα νόημα να ακούσω κι άλλα ψέματα, κυνικά ψέματα. Να έχετε στο νου σας ότι θα σας ξεφορτωθούμε, και πολύ σύντομα! Εσάς και τους κακόμοιρους τους συνεργάτες σας!

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *