in ,

Η ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ KAI H ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ KAI H ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Ανάλυση:

«Κάθε Λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν». Πλάτων.

Δύο συστήματα κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα, το εσωτερικό & εξωτερικό σύστημα. Το εσωτερικό σύστημα είναι οι «Έλληνες» Ολιγάρχες, και το εξωτερικό σύστημα η Σιωνιστική Ν.Τ.Π.

Τα δύο αυτά συστήματα δεν….

θέλουν πατριώτες πολιτικούς, θέλουν μαριονέτες & πιόνια στη διακυβέρνηση του τόπου.

Σήμερα απόγονοι δοσιλόγων των Γερμανών, κυβερνούν την Ελλάδα.

Κάθε λίγο και λιγάκι «μπουκάρουν» οι Γερμανοί στην Ελλάδα,
«εδώ βρήκαν το μήνα που τρέφει τους ένδεκα» λέει ο λαός.

Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ανέθεσε στη Γερμανία της μαριονέτας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ Μέρκελ, σαν ηγέτιδα δύναμη της Σιωνιστικής Ε.Ε., να κυβερνά και να κατέχει την Ελλάδα, ένα άλλο μέλος της Ε.Ε. Αυτό η μαριονέτα Μέρκελ, το επιτυγχάνει μέσω δοσιλόγων πολιτικών, συνεργατών του εχθρού. Ο εχθρός είναι οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. ένθεν & ένθεν του Ατλαντικού.

To όνειρο του John Keri-Αντιπροέδρου των Σιωνιστικών Η.Π.Α.- για παγκόσμια Κυριαρχία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. «πήγε περίπατο», μετά τα γεγονότα της Ουκρανίας. Εκτός εάν θέλει να κάνει πυρηνική στάχτη
τη πατρίδα του, αναμεμειγμένη με ανεμοστρόβιλους, και τυφώνες…..

Πραγματικός Αρμαγεδδώνας για τις Η.Π.Α.

Ο πρόεδρος-πιόνι- ΟΒΑΜΑ συναντήθηκε με τη μαριονέτα Μέρκελ, για να συζητήσουν τις διαταγές που έλαβαν από τους επιτελείς της Ν.Τ.Π.
για το Ουκρανικό.!!!

Ο Πρωθυπουργός της Νοτίου Κορέας παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το τραγικό ναυάγιο, ενώ ο Σαμαράς δεν έχει το φιλότιμο
να παραιτηθεί για τους 6000 Έλληνες που αυτοκτόνησαν, φθάσαντες στη φτώχεια, λόγω χρεοκοπίας της πατρίδος για τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Χρεοκόπησαν τους Έλληνες για τα συμφέροντα των ηγετών της Ν.Τ.Π.

Νέα Τάξη Πραγμάτων τη λέγανε και τότε επί Χίτλερ,
Νέα Τάξη Πραγμάτων τη λένε και σήμερα επί Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!

Άρα ο Χίτλερ ήταν μαριονέτα & πιόνι των πραγματικών Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, όπως είναι η Μέρκελ σήμερα!!
Η Μέρκελ, και ο ΓερμανοΕβραίος Μάρτιν Σούλτζ, είναι τα παιδιά για τα θελήματα των ψυχασθενών ηγετών της Ν.Τ.Π.

Πυκνώνει το φιλο-Ρωσικό ρεύμα των Ελλήνων, αλλά και στην Ευρώπη,
οπότε ο Σαμαράς με τη Μέρκελ, και το ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα ψάχνουν
να βρούν οπαδούς μεταξύ των Σιωνιστών Ε.Ε. & Η.Π.Α.

Ιστορία (εν συντομία)

Η Γερμανική κατοχή της Ελλάδος άρχισε μετά την επιτυχία των Ελλήνων επαναστατών το 1821. Αφού οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Ελλάδα από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής εκείνης, για να δανείσουν τους πατέρες μας, επέβαλαν Γερμανό Βασιλέα τον Όθωνα,(λες και εμείς δεν μπορούσαμε να κυβερνηθούμε), με Γερμανική Τρόϊκα, για να μας κυβερνήσουν με Μνημόνια, και φυσικά όλος ο πλούτος της Ελλάδος έρεε από τότε προς τους δανειστές, τις Εβραϊκές Τράπεζες, και τη τότε Σιωνιστική Ν.Τ.Π.!!!

Μετά-κατόπιν δυσκολιών- η Γερμανία μας έκανε «πάσα» στην Αγγλία.

Μετά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, η Αγγλική Αυτοκρατορία, λόγω οικονομικών βαρών κατέρρευσε και εκείνη, και έκανε «πάσα» την Ελλάδα στις Σιωνιστικές Η.Π.Α. οι οποίες με σκληρή βαρβαρότητα κυβέρνησαν την Ελλάδα, με την βοήθεια δοσιλόγων πολιτικών.

Το 2010 οι Σιωνιστικές ΗΠΑ κατά σειράν, οικονομικώς κατέρρευσαν και αυτές, και μας έκαναν «πάσα» στη Σιωνιστική Γερμανία,(πάλι),
η οποία είναι σήμερα ηγέτιδα δύναμη στην οικονομία μέσα στην Ε.Ε.

Σημερινή Πραγματικότητα

Σήμερα τελούμε κάτω από την δικτατορία & οικονομική εκμετάλλευση της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και των φρενοβλαβών ηγετών αυτής.

Τελούμε πάλιν υπό Σιωνιστική Γερμανική μπότα-Τρόϊκα, με Ράϊχενμπαχ, Φούχτελ, και όλο αυτό το Σιωνιστικό συνονθύλευμα της μαριονέτας Μέρκελ, η οποία τυγχάνει πιόνι στα χέρια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, φρενοβλαβών ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. αφού η Σιωνιστική Γερμανία, δεν έχει αξιόλογες Ένοπλες Δυνάμεις, και εξαρτάται από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ. Σήμερα η Ε.Ε., η ευρωζώνη, και η Γερμανία, τελούν υπό κηδεμονία του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Η Γερμανία χωρίς Ένοπλες Δυνάμεις, δεν είχε «τα μούτρα» που λέει ο λαός, να βάλλει χέρι στην Ουκρανία, και μαζί με τις χρεοκοπημένες ΗΠΑ, να δημιουργήσουν ένα τεράστιο πρόβλημα, που απειλεί τη παγκόσμια ειρήνη. Όλα τα κυβερνητικά πόστα στην Ε.Ε. & Ελλάδα τα έχουν πιάσει άνθρωποι των Σιωνιστών Γερμανών. Σαν πρόεδρο Δημοκρατίας έχουμε το Σιωνιστή Ελληνο-Γερμανό. Πρωθυπουργό έχουμε Σιωνιστή υπαλληλάκο της μαριονέτας Μέρκελ, και υπουργούς της ευνοίας του Πόντιου Πιλάτου Ύπατου Αρμοστού Ράϊχενμπαχ, και της Γερμανικής Σιωνιστικής Τρόϊκα. Η δε βουλή είναι κατά τα ¾ αυτής με διπλώματα, πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, και MASTER, των Πανεπιστημίων ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Ακόμη και στην Ανωτάτη Δικαιοσύνη έβαλαν χέρι.

Ακόμη και στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έβαλαν χέρι, κανείς δεν γίνεται Στρατηγός, ή Ναύαρχος, ή Πτέραρχος, εάν δεν περάσει από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ να υποβάλλει τα σέβη του, και να τύχει της εγκρίσεως των Σιωνιστικών ΗΠΑ ή της Σιωνιστικής Γερμανίας.

Γιαυτό επικρατεί αυτή η «μουγγαμάρα» στο Λαό.

Σήμερα έχουμε κυβέρνηση συνεργατών των Γερμανών, κάτω από Σιωνιστικό έλεγχο, δηλαδή ο εχθρός είναι εντός των τειχών.

Σήμερα η νομική επιστήμη, και το διεθνές δίκαιο, κατέστησαν υποδεέστερα των θελήσεων του Αμερικανο-Σιωνιστικού λόμπυ προεδρεύοντος του DAVID HARRIS κολλητού φίλου του κ.Σαμαρά.

Με αυτά τα δεδομένα, η απώλεια εδαφών και ο διαμελισμός της Ελλάδος, είναι αναπόφευκτος, για τα γεωπολιτικά συμφέροντα των τρελών ηγετών ης Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Ήδη τα πρώτα σημάδια διαμελισμού διαφαίνονται στη Θράκη, για τις ψήφους της γνωστής μειονότητος, από τους ηλιθίους πολιτικούς.

Για τις διεθνείς εξελίξεις το πράγμα φαίνεται από τα γεγονότα της Ουκρανίας. Η Γερμανία προκάλεσε το Α! Παγκόσμιο Πόλεμο, το
Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, και τώρα θα θεωρηθεί υπεύθυνη για τον ερχόμενο Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω αναμείξεως αυτής στα γεγονότα της Ουκρανίας. Οι Γερμανοί είναι οι ταραξίες της παγκόσμιας ειρήνης!!! Λόγω της λιτότητας που επέβαλλαν οι Γερμανοί στις χώρες του νότου της Ε.Ε. αρχίζουν και αυτοί να έχουν προβλήματα στην οικονομία, και οι βιομηχανίες τους υπολειτουργούν, αφού δεν έχουν πια πελάτες να αγοράσουν τα προϊόντα τους. «Τάθελες και τάπαθες» πιόνι της Ν.Τ.Π. Μέρκελ. Τους πολιτικούς των χωρών κρατών-μελών της Ε.Ε. –ειδικά τη Μέρκελ & τον Μάρτιν Σουλτζ- ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ηγέτης της Ν.Τ.Π. τους βλέπει σαν τα παιδιά για τα θελήματα. Προ ημερών ήρθε εδώ η μαριονέτα της Ν.Τ.Π. Μέρκελ, για να ζητήσει από τα εδώ πιόνια, το Φυσικό Αέριο της Ελλάδος.

Εν όψει των γεγονότων της Ουκρανίας, οι ηγέτες της Ν.Τ.Π. έδωσαν την άδεια στη Μέρκελ να απαιτήσει μέρος από το Ελληνικό Φυσικό Αέριο. Η μαριονέτα Μέρκελ δεν κάνει τίποτε χωρίς την άδεια των
φρενοβλαβών ηγετών της Ν.Τ.Π.

Τέτοιους ηγέτες έχουμε στην Ε.Ε. σαν τη Μέρκελ.

Όλοι τους είναι πιόνια των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.!!!

Αν πεις για το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, εκεί κουμάντο κάνουν τα πιόνια οι Αμερικανοί, υπό τις διαταγές των ψυχοπαθών ηγετών της Ν.Τ.Π.

Λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία, και την γεωπολιτική & γεωστρατηγική αντιπαράθεση Ρωσίας- Σιωνιστικής Δύσης-(Ν.Τ.Π.),
η Γερμανική Σιωνιστική Ε.Ε. και συνεπώς η Ν.Τ.Π. προκειμένου να αποδυναμώσουν τη Ρωσία, θέλουν να αρπάξουν το Ελληνικό Φυσικό Αέριο, και με αγωγούς να το οδηγήσουν στη Σιωνιστική Γερμανία, και γενικά στη Βόρειο Ε.Ε. και ο Ελληνικός Λαός να παραμένει στη «ζήτα»
και στη χρεοκοπία. Στη Σιών. Ε.Ε. την επικυριαρχία έχει η Γερμανία.

Με αυτά τα δεδομένα η απώλεια Ελληνικών εδαφών είναι θέμα χρόνου.

Το είπε η Μπενάκη στο Παπούλια, και ο «σοφός» Παπούλιας το απεδέχθη. Τα σχέδια είναι να δώσουν την Ελληνική Θράκη & το Αιγαίο
με τα νησιά, στη Τουρκία, ώστε να εγκλωβίσουν και στραγγαλίσουν τη Ρωσία στο λαιμό των Δαρδανελίων και του Βοσπόρου. Εκτός εάν η Ρωσία με αστραπιαίες κινήσεις προλάβει να κατέβει κάτω, όπότε θα σώσουμε ότι είναι δυνατόν να σωθεί από Ελληνική επικράτεια.

Τα γνωστά σχέδια έχουν οι εχθροί της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και για την Ελληνική Μακεδονία, για τα δικά τους συμφέροντα.

Εάν δεν προλάβει η Ρωσία να κατέβει κάτω, πάμε χαμένοι και εμείς, αλλά και η Ρωσία!!! Εάν περιμένουμε από Σαμαράδες, «ζήτω που καήκαμε» λέει ο λαός. Αποκαλώ σχιζοφρενείς τους ηγέτες της Ν.Τ.Π. διότι οδηγούν το πλανήτη σε πυρηνικό ολοκαύτωμα. Μαθημένοι είναι στα Ολοκαυτώματα!!! Η Γερμανία πάντα χάνει όλους τους πολέμους.

Έτσι και τώρα η μαριονέτα Μέρκελ, με τη πολιτική της, θα κάνει στάχτη τη Γερμανία, όπως την έκανε ο Χίτλερ. Πάντα η Γερμανία θα έχει ένα Χίτλερ στην εξουσία, αρσενικό ή θηλυκό.

Σχετικά με την Ελλάδα, μόνο το Γεωπολιτικό & γεωστρατηγικό σχέδιο των Ρώσων μπορεί να μας σώσει από τον αρμαγεδδώνα!!!.

Γιαυτό το φιλο-Ρωσικό ρεύμα μεταξύ των Ελλήνων ενδυναμούται!!!

Είναι μονόδρομος πλέον η Ρωσία για τους Έλληνες. Μετά τα γεγονότα της Ουκρανίας, οι Γερμανοί & η Σιωνιστική Γερμανία είναι ήδη σε παρακμή. Γιαυτό κρατάει την Ελλάδα υπό κατοχή, για να μπορέσει από τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος να σταθεί στα πόδια της!!!

Σήμερα η Σιωνιστική Γερμανία είναι προτεκτοράτο της Ν.Τ.Π.

Από μια μαριονέτα σαν τη Γερμανία, είναι ποτέ δυνατόν να επιβιώσεις;

Γιαυτό λέμε είναι μονόδρομος πλέον η Ρωσία για τους Έλληνες.

Ο Νοών Νοείτω!!! Το ερώτημα είναι, η Ν.Τ.Π. στην αντιπαλότητα με τη Ρωσία, θα νικήσει τελικά η Ν.Τ.Π.;;; Τι φάσεις θα περάσει;;; Μπορεί κανείς να την σταματήσει;;; Μόνο με πυρηνικό πόλεμο!!!

Ο ΓερμανοΕβραίος Μάρτιν Σούλτζ πρόεδρος των Σοσιαλιστών, (ο δικός μας ΓΑΠ), δήλωσε δεν θέλει τους Ευρωσκεπτικιστές μέσα στην Ε.Ε. θέλει μόνο Σιωνιστικά κηρύγματα, λόγους, και πολιτικές, μέσα στην Ε.Ε. Οι δυνάμεις της Ν.Τ.Π. του ΝΑΤΟ, Ε.Ε. & Η.Π.Α. και όλο αυτό το κακό Σιωνιστικό συναπάντημα και συνονθύλευμα, έδειξαν φανερά τις προθέσεις τους για το πώς θέλουν την Ελλάδα. Έβαλαν τη Γερμανία «κάπο» πάνω στην Ελλάδα. Θέλουν την Ελλάδα διαμελισμένη. Τη Θράκη & το Αιγαίο στους Τούρκους, τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, για γεωπολιτικούς & γεωστρατηγικούς σκοπούς, αλλά και να αρπάξουν τα πετρέλαια, χρυσό, φυσικό αέριο, Γεωργία.

Γιαυτό κρατάνε τη χώρα μας υπό νέα Γερμανική κατοχή!!!

Τα σχέδια αυτά τα δούλεψε από καιρό ο Κίσσινγκερ, και τα ενέκριναν οι σχιζοφρενείς Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. Είμαστε η μοναδική πτωχευμένη χώρα του Δυτικού Σιωνιστικού «Παραδείσου» της Ε.Ε. χωρίς καμία προοπτική ανάπτυξης. Ο Σαμαράς με τη σπείρα του, μας δουλεύουν! Χτυπώντας την Ελλάδα, χτυπάνε τη Ρωσία, αφού με τη Θράκη & Αιγαίο, μπλοκάρουν τα στενά. Η μαριονέτα Μέρκελ θέλει να μας πάρει το φυσικό αέριο ώστε να μην εξαρτάται πλέον από τη Ρωσία.

Η Ελλάς μετά την υφαρπαγή όλων των πηγών ενέργειας, βάσει του Βρετανικού Δικαίου, είναι πλέον μια νεκρά χώρα, και ας λέει ο Σαμαράς με τη προπαγάνδα του. Θα δείτε μετά τις εκλογές τι έχει να γίνει!! Φρόντισαν οι δοσίλογοι πολιτικοί να τακτοποιήσουν τα πάντα με μνημόνια, και άλλους νόμους, για την υλοποίηση των σχεδίων των σχιζοφρενών Κοσμοκρατόρων, και της μαριονέτας αυτών Μέρκελ.

Οι φρενοβλαβείς ηγέτες της Ν.Τ.Π. είναι οι παγκόσμιοι ταραχοποιοί, και πολεμοκάπηλοι, τώρα ετοιμάζονται να απορρίψουν τα χημικά της Συρίας, στις Κρητικές θάλασσες της Μεσογείου, και ουδείς συγκινείται.

Όμως τα θαλάσσια ρεύματα θα οδηγήσουν τα μολυσμένα ύδατα στη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Αίγυπτο, Ισραήλ, Τουρκία, κ.λ.π. και ουδείς διαμαρτύρεται. Οι Γάλλοι, κ.λ.π. δεν θα μπορούν να κολυμβούν στα θερμά ύδατα της Μεσογείου, ο ενάλιος πλούτος (ψάρια) θα μολυνθούν,
και θα πάθουν οι Γάλλοι και άλλοι Μεσογειακοί λαοί καρκίνο, και
ουδείς διαμαρτύρεται.

Οι Ολιγάρχες & Μεγιστάνες & πολιτικοί της Κρήτης κάνουν τη πάπια, για να μη δυσαρεστήσουν το Μεγάλο Αδελφό της Ν.Τ.Π.
Οι Σιωνιστές Αμερικανοί διαμαρτύρονται για μαζικές παραβιάσεις της
Ουκρανικής επικράτειας, ενώ για μας εδώ, που οι Τούρκοι έχουν κάνει κόσκινο την Ελληνική επικράτεια, είναι όλα καλώς γενόμενα.

Η Γερμανική κατοχή έχει στόχο τη Βουλγαροποίηση των μισθών- συντάξεων του Ελληνικού Λαού, και η κυβέρνηση των δοσιλόγων ετοιμάζει νομοσχέδιο μετά τις εκλογές.
Η Γερμανική κατοχή καταθέτει το αντι-ρατσιστικό ν/σ που προβλέπει φίμωση των Ελλήνων και προστασία των Σιωνιστών και Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Ο μεγάλος φασισμός είναι αυτός που ακτινοβολείται από τη φιλοσοφία των Γερμανών της Μέρκελ.

Η Γερμανική Σιωνιστική κατοχή έβαλε τη Σιωνιστική Διεθνή Αμνηστεία του Σιωνιστικού Ο.Η.Ε. να ζητάει επιτάχυνση του εξισλαμισμού της Ελλάδας!!

Η Γερμανική κατοχή θέλει την Ελλάδα μια τεράστια Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη εργασίας, και τόπο παραθερισμού των Γερμανών.

Οι Γερμανοί Σιωνιστές, κάτοχοι της Ελλάδος, λένε, μέσω της εξαπάτησης των Ελλήνων κυριαρχούμε στην Ελλάδα, και δεν επιστρέφουν το κατοχικό δάνειο με τις πολεμικές επανορθώσεις!!!

Οι Σιωνιστές τραπεζίτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & της Ν.Τ.Π. μας έβαλαν στη κρίση, και τώρα τα Σιωνιστικά FUNDS μας εξαγοράζουν!!!

Η Γερμανική κατοχή διατηρείται- τη βοηθεία δοσιλόγων πολιτικών-
για τα συμφέροντα γεωπολιτικά, γεωστρατηγικά, γεωοικονομικά, & γεωενέργεια της Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Η Ελλάς έχει μεγάλη γεωγραφική & γεωπολιτική αξία για να την αφήσουν ήσυχη, γιαυτό θέλουν να την διαμελίσουν, γιαυτό μας κρατάνε υπό Γερμανική κατοχή, για να μας εκμεταλλεύονται. Ο Σαμαράς κυβερνά σαν δημόσιος υπάλληλος της Μέρκελ, χωρίς καμία διεθνή πρωτοβουλία.

Παραμονή στο ευρώ, σημαίνει συνεχή δανεισμό, Μνημόνια, εφαρμοστικούς νόμους, χρεοκοπία, μη βιώσιμο χρέος, φτώχεια, αυτοκτονίες, ανεργία, μετανάστευση, υποδούλωση της χώρας, γενοκτονία των Ελλήνων, παραμονή λόγω ισχυρού ευρώ των λαθρομεταναστών και Ισλαμοποίηση της χώρας, ώστε να κατοικήσουν εδώ Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, προς μεγάλη χαρά της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. του πολιτικού κατεστημένου-συστήματος, και της διοικούσας Εκκλησίας της Ελλάδος, που δεν αντιδρά στην ανέγερση πολλών Τεμένων & τζαμιών. Η «επιτυχία» του ευρώ φάνηκε στις ουρές της ζητιανιάς της φτωχολογιάς στις λαϊκές αγορές!!!

Αν περιμένουμε από το Σαμαρά να σώσει το Λαό μας, καήκαμε………

Αντί για διαγραφή του χρέους, σχεδιάζουν επιμήκυνση 50 ετών, δηλαδή

για άλλα 50 χρόνια χαμένες δύο γενεές νέων Ελλήνων!!!

Επιστροφή στη Δραχμή προϋποθέτει,

1.-Ισχυρή Πατριωτική κυβέρνηση, με Εθνικό κυβερνήτη.

2.-Διαγραφή χρεών, εφαρμογή Σεισάχθειας, και στάση εξωτερικών πληρωμών, ώστε να γυρίσουμε στη δραχμή χωρίς χρέη, και τοκοχρεολύσια.

3.-Αλλαγή εξωτερικής πολιτικής.

4.- Με τη δραχμή δεν είχαμε ουρές φτώχειας στις λαϊκές αγορές!

5.-Σύναψη άλλων συμμαχιών, αφού οι παρούσες μας κατάστρεψαν, χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, γίναμε Γερμανική κατοχή!!!

6.-Άμεσο εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου με συνεργασία των νέων συμμάχων & εταίρων.

7.-Με την επιστροφή στη δραχμή, θα φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες,
αφού κάθονται εδώ για κερδοσκοπικούς σκοπούς λόγω ευρώ.

8.-Πνίγεται στο χρέος όποια χώρα του ευρώ μπεί σε Μνημόνια!!!

Οι Ευρωπαίοι μας χρειάζονται, διότι χωρίς την Ελλάδα, δεν θα έχουν ιστορία & πολιτισμό. Χωρίς εμάς παραμένουν απλώς, Ούννοι, Γότθοι, Βησιγότθοι, Βάνδαλοι, Νορμανδοί, Κέλτες, Βίκινγς, Μεσαίωνας, Ιερά Εξέταση, Ροβεσπιέροι, Λαιμητόμες, Πάπες, Ναζί, κ.λ.π.
Αυτός ήταν ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός!!!

Η ιστορία μας και ο πολιτισμός μας αξίζει τρις. Ευρώ για τον Ευρωπαίο
Πολίτη. Απόδειξη ότι όλα τα Ευρωπαϊκά Μουσεία είναι γεμάτα με κλεμμένα αρχαία Ελληνικά γλυπτά.
Μας απειλούν με GREXIT, εάν τους συνέφερε θα μας είχαν ήδη διώξει. Όμως χωρίς την Ελλάδα δεν υπάρχει Ευρωπαϊκός πολιτισμός.

Εάν κάνουν το λάθος να μας διώξουν από την ευρωζώνη, θα καταρρεύσουν, διότι θα αποδείξουν σε όλο τον κόσμο, ότι το ευρώ είναι ένα αποτυχημένο & αναξιόπιστο νόμισμα. Γιαυτό μας κρατάνε με νύχια και με δόντια στην Ε.Ε. & στο ευρώ, κάτω από Γερμανική κατοχή!!!

Φοβούνται το δημοψήφισμα «ως ο διάβολος το λιβάνι», λέει ο Λαός.

Ο Σαμαράς άλλα έλεγε προεκλογικά, και άλλα λέει και κάνει μετεκλογικά. Τώρα θυμήθηκε την αλλαγή του Συντάγματος.

Η ανάπτυξη είναι όνειρα θερινής νυκτός στα μυαλά του Σαμαρά.

Η ανάπτυξη είναι μόνο στη κυβερνητική προπαγάνδα. Η Γερμανική κατοχή δεν επιτρέπει ανάπτυξη. Η Ανάπτυξη θέλει βιομηχανίες…….

Το όνομα της Μακεδονίας το δώσανε σιωπηρώς στα Σκόπια, κατόπιν διαταγών της μαριονέτας του Ρότσιλντ Μέρκελ, και της Ν.Τ.Π.

Η Γερμανική κατοχή ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις. Ο Σαμαράς είναι κατοχικός Πρωθυπουργός, έχει χάσει την καλήν έξωθεν μαρτυρία
Σήμερα δημεύονται περιουσίες υπέρ των Γερμανών, και οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους, για παραθερισμό των Γερμανών.

Τη νύχτα των εκλογών θα ανακοινώσουν αποτελέσματα εκείνα που θέλει ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και η Γερμανική κατοχή!!!

Η ιδιωτική εταιρεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών που βγάζει τα εκλογικά αποτελέσματα, υπακούει στις διαταγές της Γερμανικής κατοχής!!!Σήμερα η Ελλάς τελεί υπό Γερμανική Σιωνιστική κηδεμονία.

Οι συντάξεις ευρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο να υποτιμηθούν, και τα
εναπομείναντα ανοιχτά μαγαζιά, κινδυνεύουν να κλείσουν!!!

Σήμερα ζούμε μια κυβερνητική απάτη. Προεκλογικά υπόσχονται ένα πεντακοσάρικο για αρπαγή της ψήφου, ενώ ετοιμάζουν νέο μνημόνιο, με νέα μέτρα 7.7 δις.ευρώ, κατόπιν εντολών της μαριονέτας Μέρκελ.

Οι Έλληνες δεν μπορούν πια να ζήσουν χωρίς δάνεια από τη μεγάλη Σιωνιστική Τρόϊκα, και από τις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Μας έχουν δέσει για καλά. Η δεύτερη Γερμανική κατοχή οικονομικά μας κατάστρεψε. Έκαναν την Ελλάδα μια τεράστια ζώνη ελεύθερης εργασίας, με μεροκάματο ξεροκόμματο. Με αυτή τη πολιτική ηγεσία πάμε χαμένοι, αφού οι δοσίλογοι της Μέρκελ, δεν εκμεταλλεύονται τη διεθνή συγκυρία, και διεθνή αναταραχή. Τη Σιωνιστική Γερμανία σήμερα μπορούμε να τη στραγγαλίσουμε αρνούμενοι το Ελληνικό φυσικό αέριο, και να την καταστήσουμε αιωνίως εξαρτημένη από τη Ρωσία. Η μαριονέτα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ Μέρκελ, ήρθε εδώ για το φυσικό αέριο, και εμείς χαμπάρι δεν πήραμε. Ουδείς το ανέφερε. Τόσο πουλημένοι είναι πολιτικοί και μεγάλα κανάλια. Αυτά ενώ ο λαός μας στενάζει. Μπήκαμε στην Ε.Ε. και στην ευρωζώνη για να γίνουμε νέα κατοχή της Σιωνιστικής Γερμανίας, και μέσω αυτής της Ν.Τ.Π.

Οι μεγαλύτεροι δούλοι και σκλάβοι του διεθνούς Σιωνιστικού συστήματος της Ν.Τ.Π. είναι οι «Έλληνες» Ολιγάρχες & Μεγιστάνες.

Οι «Έλληνες» Ολιγάρχες & Μεγιστάνες είναι θλιβεροί και γραφικοί με τις «ελιές» & «ποτάμια» που δημιουργούν για να σωθούν!!!

Ο φτωχός Έλληνας είναι ελεύθερος άνθρωπος, δεν φοβάται τίποτε.

Οι «Έλληνες» Ολιγάρχες & Μεγιστάνες εάν δεν εκτελέσουν τις διαταγές των κ.κ. ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS, πάνε χαμένοι.
Είναι οι δούλοι του συστήματος της Ν.Τ.Π. και του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι «Έλληνες» Ολιγάρχες & Μεγιστάνες, στην ευδαιμονία τους, δεν σκέπτονται ότι ο Γ! παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος ξεκίνησε, οπότε,
«Α δε ητοίμασας τοίνυ έσται»;; λέει το Ευαγγέλιον.

Ο Πατροκοσμάς είπε, «Μας κυβερνούν τα άλαλα & τα μπάλαλα».

Αυτοί είναι οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ, με τη μαριονέτα Μέρκελ, και τους ντόπιους δούλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, «Έλληνες» Ολιγάρχες, Μεγιστάνες, & πολιτικούς, σκλάβους και υποτακτικούς της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Έλληνες θαυμάστε τους!!!

Του Σιωνιστή πιόνι Σαμαρά, και της σπείρας αυτού, ταιριάζει αυτό που ψάλλει η Αγία ημών Εκκλησία, «Γεννήματα Εχιδνών»……

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος

E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΗΠΑ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΕΡΧΕΤΕ Η ΚΑΤΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΛΕΩΝΑΣΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΩΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΕΙΑ ΜΑΣ

 2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΗΜΕΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΦΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ

 3. ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ na ageisoune ta heria sou.

  genithika kai megalosa se auti tin aimatovamenihora einai apesioi filoipistepsete.

  epagelmatika eimai oikologikos oikonomologos.

  kai pali o theos na se prosechei

 4. Έχει δίκιο ο Πλάτων.. αλλά ποιός τον μελετάει, στην χώρα των Ελλήνων;… και από αυτούς που τον μελετάνε… ποιοι τον κάνουν πράξει;

  Αυτό που συμβαίνει στην νεότερη Ελλάδα… δεν έχει ιστορικό προηγούμενο… και αυτή η κατάσταση θα επικρατήσει! Και στην τελική, θα έρθει η ώρα που τα τωρινά ενεργούμενα… θα γίνουν παθητικά.

  Τον Νοέμβριο του 2000 στο περιοδικό Ιχώρ, ο συγγραφέας Γιώργος Τσαγκρινός δημοσίευε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, με τίτλο: "Η Αιρετική Ιστορία της Ανθρωπότητας".

  Ανάμεσα στα άλλα του άρθρου υπήρχε μια παράμετρο με υπότιτλο: "Η Αντιπαλότητα των Ιερατείων Βορρά και Νότου".

  Όποιος διαβάσει αυτό το άρθρο και ειδικά αυτή την παράμετρο… θα καταλάβει το τι γίνετε, μέσα στους αιώνες… και το τι μας περιμένει επί των ημερών μας, μιας και αφεθήκαμε (όσοι αφέθηκαν) στα πάθη και στις αδυναμίες μας, δίνοντας εμπιστοσύνη σε οδηγούς και ταγούς ανθρώπους που είναι προδότες του ανθρώπου, μετέχοντας ως άλλοι τελετάρχες σε κεκαλυμένη ανθρωποθυσία, με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσεως.

  Το τότε άρθρο του κ. Τσαγκρινού, με βοήθησε εν μέρη, στην συγγραφή του πονήματος μου "Ο Αχιλλεύς και ο Οδυσσεύς".

  http://www.youtube.com/watch?v=fDQpRAhYEvU

  Αυτά.

 5. ANTE ΡΕ ΡΩΣΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ
  ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΣΠΥΡΕΙΣ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΖΜΟ ΣΟΥ
  ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΑΚΟΜΑ
  ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ
  ΑΛΤΑΤΟΥΡΚ
  ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΤΟ 1820 ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΕ
  ΣΤΟΝ ΠΑΣΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ
  ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΡΩΣΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΗ
  ΑΝ ΕΙΣΑΙ FAN ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΡΕ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ.

 6. Η Ελλας απο τοτε που ελευθερωθηκε, μονο μνημονια υπογραφει. Επισης απο τοτε που ελευθερωθηκε ο τοπος μας απο τον μογγολικο ζυγο, ποτε δεν ειχαμε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ κυβερνησεις παρα μονον κυβερνησεις της Ελλαδος. Το μηνυμα πρεπει να το παρουν στις ευρωεκλογες και πως πλεον δεν εχουν καμια θεση μεσα στα ποδια μας.

 7. Κυρ-διεθνολόγε όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε,φορώντας και τα τσαρούχια μας.Αποβιομηχάνισε τη χώρα ο δόκτωρ ζιβάγκος,σοσιαλιστής του κώλου και αμερικανοσπουδασμένος χαφιές.Αλλά όλοι εσείς οι "πατριώται" σφυρίζατε στο γάμο του καραγκιόζη τριάντα χρόνια γιατί έπεφτε ζεστό παραδάκι από τους κουτόφραγκους της ΕΟΚ.Ποια θέλατε να είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας???Τουρισμό θέλατε κυβερνώντες και κυβερνόμενοι.Αραξε στα κυβικά σου λοιπόν και πιες κανένα τσιπουράκι.

 8. diagrafi xreon? 40.000 ellines metanasteysan gia na plirosoun ta xreei tous
  einai oi malakes? otan ta pernate ta franga apo tin trapeza eitan kala eee
  tora na pate re tempeloskila na doulepsete k min perimenete to mana ex ouranou
  exo xasi pasa idea re me tis malakies pou diadazo edo, tha mas xarisoun ta xreei leei o enas tha polemisi oi rosia tin tourkia k tha mas dosoun tin kostantinoupoli leei o alos.
  eimaste apogonoi ton eksogieinon leei alos eimaste tourkosporoi apanta alos.

  pedes telika to provlima einai oti eimaste tempelides vazo k emena mesa gia na min lete
  distixos eimaste tou frape tis kaloperasis k tis profitias.
  k oso gia patriotismo apo ti stigmi pou petame ta apotsigara ta skoupidia mas sto dromo
  k apo tin stigmi pou forodiafeugoume den agapame tin patrida mas.

 9. Θα πρεπει εγκαιρα οι ελληνες πατριωτες να διοργανωσουμε δημοψηφισμα με το οποιο να δοθουν πεντε ελληνικες νησιδες στη Ρωσια που θα τις χρησιμοποιησει ως βασεις για το στολο της . Οι νησιδες αυτες θα ειναι πολυ κοντα στην Τουρκια .Ετσι θα υπαρξει εγγυηση των συνορων και θα παψουμε να δινουμε το μισο ΑΕΠ στους Εβραιους για αγορα πολεμικου υλικου οπως γινοταν τα τελευταια 50 χρονια με ολους τους Εβραιους πρωθυπουργους δηλ τον ΕβραιΝτολμε Καραμανλη τον παπου , τον Ανδρεα Μινεικο , τον Εβραιο Σημιτη γιο ΓερμανοΤσολια ,τον Εβραιο Γεωργιο Μινεικο , τον Εβραιο Μπεν Χιραμ δηλ τον Σαμαρα ,το σκατο της Μερκελ της Εβραιας που χρησημοποιει το ονομα του προηγουμενου ανδρα της για να μη μαθουμε το πραγματικο της ονομα .
  Επισης και ο Καουτσκι που το παιζει ελληνας με το ονομα Καρολος Παπουλιας , ειναι και αυτος εδω για τα εβραικα συμφεροντα .

 10. Δυό λόγια μόνο από τον Όμηρο:
  "Μια προφητεία μόνο είναι η καλύτερη, να υπερασπίζεσαι την πατρίδα."
  (Ιλιάδα)
  αλλά και,
  "Η μισή αρετή χάνεται την πρώτη κι όλας μέρα της σκλαβιάς."
  (Οδύσσεια)

 11. αρθρογραφε τα λες ακριβως όπως είναι. τωρα αν καποιοι ασχετοι και κολλημένοι-και αγραμματοι ανορθογραφοι- διαφωνουν ας προσεχαν. το κακο είναι πως είναι πολλοι και δυστυχως διαμορφωνουν την πολιτικη κατασταση στη χωρα μας.

 12. Εχει ενα δικαιο ο 9:27
  Γιατι δηλαδη πρεπει να εχουμε καποιον απο πανω μας και να μην προσπαθησουμε μονοι μας?
  Πρεπει παντα να υπαρχει Αγγλια, γερμανια, ΗΠΑ, Ρωσια?
  Πειτε καλυτερα οτι ειμαστε αδυναμοι γιαυτο το καταλαβαινω…Αλλα το να μην εχουμε στο μυαλο μας αυτο να το αλλαξουμε, μια ζωη δουλοι και προλεταριοι θα ειμαστε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

«Η Ορθοδοξία είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό», λέει ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών, Καρλ Μπιλντ

ΒΟΜΒΑ: 1 ΣΤΑ 13 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ