15:09 - 07/02/2015

Η Νέα Ρωσία ‘έκοψε’ δικό της νόμισμα

Φεβρουάριος 6, 2015.

Ντονέτσκ.

Την περασμένη εβδομάδα στη Σεβαστούπολη, παρουσιάσθηκε το πρώτο τραπεζογραμμάτιο της Νέας Ρωσίας, που αναφέρεται στις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα. του “12πολος”.

Τα νέα τραπεζογραμμάτια της ‘Νοβορόσσια’ θα λειτουργήσουν στις αυτοαποκαλούμενες δημοκρατίες, αλλά δεν εντάσσονται σε πραγματικό νομισματικό σύστημα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Νέας Ρωσίας, Ντμίτρι Πολουντένοφ.

Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία ότι μετά τον οικονομικό αποκλεισμό που επέβαλαν οι αρχές του Κιέβου στη Νέα Ρωσία, αυτό έφερε την καταστροφή του ουκρανικού νομίσματος στην περιοχή και οι κάτοικοι δεν μπορούν να πληρωθούν το μισθό τους.

Έτσι, ο λαός ενέκρινε αυτήν την πρωτοβουλία και τώρα θα γίνει επεξεργασία για τη στήριξη και τη διάδοση του νέου νομίσματος.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    πω πω τι βλέπω το εξάγραμμο τον φασισμό και τον αντίχριστο .. α και το οχτάεδρο πάνω πάνω. Φαντάσου να το δούμε και από κοντά ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί