14:54 - 14/03/2015

Η μηχανή προπαγάνδας δεν λέει οτι εχουν συλληφθεί 4 ISIS σκηνοθέτες στο Ιράκ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η απάτη των υπνωτιστων προγραμματιστών της πληροφορίας δεν θα μας ενημερώσουν για τις παγίδες που στήνουν εναντίων του ανθρώπου, αλλα δεν θα μας πουν ούτε λέξη για τις μεγάλες αποτυχίες τους. Οταν εργάζονται μανιωδώς για την ολοκλήρωση του “Ισλαμικού Κράτους” η με αλλα λόγια το κράτος της Σιων.

Δεν μας λένε λοιπόν για την σύλληψη αμερικανών και Ισραηλινών κακοποιών στο Ιράκ. Σύμφωνα με τα Ιρακινά και περσικά δημοσιογραφικά γραφεία οι σκηνοθέτες των πολέμων…οι χρηματοδότες του θανάτου των λαών συνελήφθηκαν σε μια πολεμική επιχείρηση στην Τελ Αμπαντα σε μια περιοχή κοντα στην Μοσούλη. Οι τρεις εχουν την αμερικανική και ένας την ισραηλινή υπηκοότητα, ενας εχει την ιρανική υπηκοότητα.

Απο το 2007 τους προμηθεύουν με δισεκατομμύρια, με όπλα, εξοπλισμό και οχήματα καταστροφής της ζωής…ειναι πραγματικά αστείο το γεγονός οτι η μηχανή προπαγάνδας δεν θέλει να εξέταση την προέλευση των οχημάτων των κατσικογαμηδων…που τα βρήκαν τέτοια οχήματα και τετοιο εξοπλισμό οι πεινασμένοι;;;

Τέτοιες ερωτήσεις φαίνεται πρέπει να ειναι πολυ δύσκολες για τους ονομαζόμενους “δημοσιογράφους”. Οι πορνες της είδησης ανοίγουν τα σκέλια και στήνουν τα οπίσθια για τους εργοδότες καταστροφής…πάντα αυτη ηταν η ιδιότητα τους και είναι καλά ειδικευμένοι στην απάτη.

Ένα τραγικό φαινόμενο που εξελίσσεται σταδιακά και σταθερά. Οι Ιρακινοί τους εχουν παρει χαμπάρι μετα απο αυτα που πέρασε ο λαός τους. Τωρα ειναι η σειρά των δυτικών να ανοίξουν τα μάτια τους και να καταλάβουν που πηγαίνει η εφορία που πληρώνουν.

ΚΟΡΑΞ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*