Η μεγάλη απάτη της παγκόσμιας υπερθέρμανσης-ΒΙΝΤΕΟ

Για πόσο καιρό ακόμη θα μας κοροϊδεύουν κάποιοι ότι δήθεν οδηγούμαστε σε μη αναστρέψιμη υπερθέρμανση του πλανήτη;

Μας λένε πως η γη θερμαίνεται, και πως θα συνεχίσει να θερμαίνεται. Την ίδια ώρα που η Ευρώπη κυριολεκτικά παγώνει.

Με βάση κάποιες υπολογιστικές προβολές, που δείχνουν ότι σε 50-60 χρόνια από σήμερα, ίσως η μέση παγκόσμια θερμοκρασία θα ανέβει περίπου 4ο Κελσίου, κάποιοι επιτήδειοι επιστήμονες προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα πρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Υποτίθεται πως αυτό βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία, αλλά στη πραγματικότητα πρόκειται για σαχλαμάρα.

Οι κινδυνολόγοι δεν έχουν ιδέα από διοξείδιο του άνθρακα. Το θεωρούν ως μολυντικό παράγοντα, ενώ χωρίς τη παρουσία του δεν θα μπορούσε να υπάρξει ζωή στο πλανήτη μας.

Το κλίμα της Γης απλώς αλλάζει, όπως ακριβώς συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Οι επιστήμονες που εμφανίζονται σε αυτά τα βίντεο κάνουν λόγο για παγκόσμια προπαγάνδα και βομβαρδισμό – εκφοβισμό του κοινού από τα media.

Άλλη μία προπαγάνδα σε βάρος των λαών και προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών που στόχο έχουν πάντοτε την αύξηση της κερδοφορίας τους με κάθε τρόπο.

Ο κόσμος όλος θα πρέπει να ξυπνήσει και να αντιδράσει, πριν τα τέρατα της πλεονεξίας μας καταπιούν ολόκληρους.

Loading...

2 thoughts on “Η μεγάλη απάτη της παγκόσμιας υπερθέρμανσης-ΒΙΝΤΕΟ

  1. Ανώνυμος says:

    Πρώτα απ' όλα, άσχετα από την κλιματική αλλαγή το περιβάλλον υποβαθμίζεται από την υπερβολική και κακή χρήση που του γίνεται π.χ. μόλυνση νερών, υποβάθμιση εδάφους. Ακόμη δηλαδή και αν η κλιματική αλλαγή δεν υπάρχει, το άλλο πρόβλημα παραμένει και είναι μεγάλο.

    Το δεύτερο είναι ότι η κλιματική αλλαγή, αν υπάρχει, μπορεί και αυτή να πιέζει τους ισχυρούς να προλάβουν να πάρουν την πραγματική οικονομία στα χέρια τους, ώστε να ελέγχουν τους υπόλοιπους (κάτι σαν φεουδαρχία δηλαδή). Αν δεν το κάνουν, απλώς λόγω της λιτότητας που θα επιβάλουν οι κλιματικές συνθήκες θα σταματήσει η κατανάλωση και αυτοί θα πεθάνουν. Άρα δεν μπορούν να βασιστούν για πάντα στην κατανάλωση, πρέπει να πάρουν ό,τι είναι αναγκαίο για τη ζωή στα χέρια τους.

    Τρίτον, οι μεγάλες εταιρείες ενέργειας έλεγαν πάντοτε ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή και είχαν συμφέρον για μια τέτοια άποψη. Αυτό πρέπει να μας βάλει σε σκέψη. Το ότι βέβαια θα χρησιμοποιήσουν καθετί προς όφελός τους είναι επίσης σίγουρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *