08:19 - 03/09/2014

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΡΥΖΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΡΥΖΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΗ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ

Μόλις πρόσφατα, οι αγρότες στην πόλη της Ταμούρα, στην Φουκουσίμα, έχουν αρχίσει τη φύτευση ρυζιού σε μια περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως «ζώνη χωρίς-φυτά» εξαιτίας του ραδιενεργού νέφους.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά από το Μάρτιο του 2011 μετά την κατάρρευση του αντιδραστήρα που ρύζι προορίζεται για πώληση προς το κοινό, και θα πρέπει να φυτευτεί σε τομείς που ενδεχομένως εξακολουθούν να είναι μολυσμένοι με ραδιενεργό καίσιο και άλλα τοξικά υλικά.

Ενώ το ιαπωνικό κοινό είναι κατηγορηματικά αντίθετοι στα ΓΤΟ , θα θέλουν να φάνε ραδιενεργό ρύζι; Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας δεν φαίνεται να νοιάζεται.

Προφανώς, για την ελίτ, δεν επαρκεί η ραδιενέργεια που εισπνέουν καθημερινά στην Ιαπωνία, και όσοι πάρεμειναν ζωντανοί μέχρι στιγμής από το τρομοκρατικό χτύπημα των Illuminati στη Φουκουσίμα- θα πρέπει οπωσδήποτε να πεθάνουν και προσπαθούν όπως φαίνεται να τους ξαποστείλουν μια ώρα αρχίτερα.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Γιατί να μην δώσει; Θα πάνε μετά τα lidl θα το αγοράσουν τζάμπα για να ταϊσουν την "πλέμπα".

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί