06:11 - 05/05/2014

Η αποθέωση της ανθρώπινης θέλησης

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η αποθέωση της ανθρώπινης θέλησης: Ενας άντρας χωρίς χέρια παίζει πιάνο και τα καταφέρνει μια χαρά Βίντεο

Δεν είναι καινούργια είδηση, αλλά είναι από αυτές που θέλεις να τις βλέπεις συνέχεια, φρεσκάροντας στο μυαλό σου την πεποίθηση ότι η δύναμη του ανθρώπου είναι μεγαλύτερη από τις αντιξοότητες που του προκύπτουν.

Οπως σημειώνει η Huffington Post, ο άντρας που εμφανίζεται στο βίντεο δεν έχει χέρια, όμως αυτό σε τίποτα δεν του απαγορεύει να παίζει πιάνο! Κι όμως, το κάνει και τα καταφέρνει περίφημα. Το συγκεκριμένο βίντεο είχε ανέβει πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2011 από τον χρήστη ShadikTv στο youtube, αλλά τις τελευταίες ημέρες κάνει νέο… γύρο στα social media.

iefimerida.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Θεέ μου τι δύναμη!!!
    Αφιερωμένο σε όλους εμάς που καθημερινά λέμε "δεν μπορώ"…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*