Η Ανάσταση, το Πάσχα και ο Μεγάλος Σεισμός – ΕΠΕΣΕ ΔΙΑΝΑ 11/4 Ο ΣΕΙΣΜΟΣ 8,7

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πάσχα/Ανάσταση φέτος (7-8 Απριλίου έναρξη Μεγάλης Εβδομάδας για τους Ορθόδοξους και Πάσχα για τους Καθολικούς) συμπίπτει με την ετήσια «ΣεισμόΓέννηση». Μαζί με την Μεσσιανική ιδέα της αναστάσεως/αναγεννήσεως από τον Κάτω Κόσμο (Εωσφόρος/Φοίνικας/Βασιλιάς Αρθούρος/Ιερό Δισκοπότηρο) συμβαδίζει με το μήνυμα της αναστάσεως του Ιησού πάντα με ένα μεγάλο σεισμό. Κοιτάξτε στο ευαγγέλιο του Ματθαίου για την γνωστή ιστορία.


Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχουμε ένα κυριολεκτικό σεισμό, αλλά σίγουρα κάποιο σηματοδοτικό γεγονός  μεγάλης σημασίας.
Το κείμενο και η φωτογραφία είναι του Goro. Κοιτάξτε την φωτογραφία προσεκτικά!

http://www.terrapapers.com/?p=4667

http://aorata-gegonota.blogspot.com

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *