Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:26 - 12/10/2014

Ηχηρό «χαστούκι» στους μουσουλμάνους από τους Ελβετούς.Απαγορεύτηκαν όλα τα μουσουλμανικά ιδρύματα και ενώσεις στην Ελβετία.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ηχηρό «χαστούκι» στους μουσουλμάνους από τους Ελβετούς.Απαγορεύτηκαν όλα τα μουσουλμανικά ιδρύματα και ενώσεις στην Ελβετία.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ηχηρό «χαστούκι» στην αυξανόμενη διείσδυση των μουσουλμάνων στην Ευρώπη έδωσε η ελβετική βουλή, η οποία παρά τις συστάσεις και προτροπές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κομισιόν, ψήφησε στις 9 Οκτωβρίου νόμο ο οποίος απαγορεύει από τούδε και στο εξής κάθε μουσουλμανικό ίδρυμα και κάθε δημόσια δραστηριότητα μουσουλμανικού χαρακτήρα στην Ελβετία.


Όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Τουρκία, η ελβετική βουλή που συνεδρίασε στις 9 Οκτωβρίου αψηφώντας όλες τις προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης προχώρησε σε ένα χαρακτηριστικό ψήφισμα σύμφωνα με τοοποίο, από τις 9 Οκτωβρίου και μετά απαγορεύονται όλες οι δημόσιες δραστηριότητες των μουσουλμανικών ιδρυμάτων στην ελβετική επικράτεια που κρίνονται παράνομες, ενώ κάθε άλλη δραστηριότητα των μουσουλμανικών κοινοτήτων οικονομικού ή «ανθρωπιστικού» όπως αναφέρεται χαρακτήρα, κρίνεται με τον νέο νόμο παράνομη και θα διώκεται από τις ελβετικές αρχές ασφαλείας. Μάλιστα οι ποινές όπως αναφέρεται στους παραβάτες αυτού του νόμου, θα είναι το λιγότερο τρία χρόνια κάθειρξη ενώ θα καταδιώκονται και όλοι όσοι έχουν σχέση με ισλαμικά κέντρα από το εξωτερικό. Το ψήφισμα της ελβετικής βουλής επικύρωσε και το ελβετικό υπουργείο Δικαιοσύνης που από τούδε και στο εξής θα καταδιώκει κάθε μουσουλμανικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται παράνομα στην Ελβετία ενώ θα σταματήσει αμέσως κάθε μουσουλμανική διείσδυση καθώς και κάθε μορφή ισλαμικής οικονομικής βοήθειας προς τις μουσουλμανικές κοινότητες της Ελβετίας από το εξωτερικό.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την απόφαση πριν από λίγους μήνες, πάλι παρά τις προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να απαγορευτεί η οικοδόμηση μιναρέδων στο ελβετικό έδαφος, σαν πρόκληση προς τα ελβετικά πολιτιστικά πρότυπα. Η απόφαση αυτή τότε είχε εξοργίσει κάποιους παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιδιώκουν με κάθε μέσο την προώθηση του Ισλάμ στην γηραιά ήπειρο, παρά τα γεγονότα των Τζιχαντιστών και τα φρικτά εγκλήματα που γίνονται αυτή την περίοδο κατά των χριστιανών στην Μέση Ανατολή. Τώρα οι Ελβετοί για άλλη μια φορά αψηφώντας τις προτροπές της Κομισιόν, προχώρησαν ακόμα πιο πέρα και απαγόρεψαν όλα τα ισλαμικά ιδρύματα της χώρας που κριθήκαν παράνομα καθώς τον τελευταίο καιρό είχαν αναπτύξει μια έντονη φιλοισλαμική δραστηριότητα υπονομεύοντας ακόμα και την ασφάλεια της χώρας. Στην απόφαση αυτή όπως αναφέρεται έπαιξαν ρόλο και τελευταία γεγονότα της Μέσης Ανατολής, καθώς και η αυξανομένη διείσδυση των εξτρεμιστικών ισλαμικών στοιχείων στην ευρωπαϊκή ήπειρο μια διείσδυση που ισοδυναμεί, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, με την δημιουργία πυριτιδαποθήκης στα σπάργανα της Ευρώπης.

Το παράδειγμα της Ελβετίας είναι πολύ πιθανό πως θα επηρεάσει και άλλες χώρες στην Ευρώπη καθώς τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται όλο και περισσότερα κρούσματα αντιισλαμικής αντίδρασης καθώς η μουσουλμανική διείσδυση μεγαλώνει όλο και περισσότερο προκαλώντας τους γηγενείς, παρά του ότι η επίσημη Ευρωπαϊκή Ένωση εθελοτυφλούσα σε αυτή την κατάσταση, συνεχίζει την νεοταξική της πολιτική ευνοώντας την εισροή των παρανόμων μουσουλμάνων που απειλούν να πολτοποιήσουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Σε όλα αυτά τα η δική μας πλευρά θα πρέπει να παραδειγματιστεί από το παράδειγμα της Ελβετίας, αν και η σημερινή συγκυρία με μια κατοχική κυβέρνηση δεν προοιωνίζει κάτι το καλό σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα. Η χώρα μας είναι η «πόρτα» της εισόδου χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ευρωπαϊκή ήπειρο οι οποίοι χάριν της προδοτικής συνθήκης του Δουβλίνου 2, εγκλωβίζονται εδώ και αυτοί αύριο θα απαιτήσουν να γεμίσει η Ελλάδα με μουσουλμανικούς μιναρέδες απειλώντας αν δεν υπάρξει κάποια δική μας αντίδραση ακόμα και με αλλαγή της πολιτιστικής ταυτότητας της χώρας μας. Αλλοίμονο μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 9:30 ΠΜ

    Einai alithia i propsganda k psemata? Pantos an alithevi bravo sto belgium.

  2. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 10:04 ΠΜ

    τελικά οι Ελβετοί (μετά τους Ιάπωνες) είναι …πολύ μπροστά!!!!!!!!!!!
    Και πέφτουν και οι τελευταίες μάσκες τι εστί ΕΕ (Ευρωπαική Ένωση)/

  3. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 10:23 ΠΜ

    Δεν τους παω τους Ελβετους αλλα εδω τους βγαζω το καπελο. Ποσο μακρια βρισκεται η Ελλαδα απο μια τετοια αποφαση! Εδω κανουμε τα αντιθετα, προσαρμοζομαστε εμεις στα δικα τους ηθη και εθιμα, τους φτιαχνουμε τζαμια και σχολες μουσουλμανικων σπουδων….

  4. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 10:31 ΠΜ

    Αφού από τις "ατσαλάκωτες" τράπεζές σας ξεπλένεται όλο το βρώμικο χρήμα του κόσμου, σας δίνουν οι πεφωτισμένοι το δικαίωμα να τους κάνετε τσαλίμια πού και πού και να μην εφαρμόζετε τα σχέδιά τους.

    • Ανώνυμος 10/12/2014 @ 2:32 ΜΜ

      Παντως τα ηνια στις ελβετικες τραπεζες δεν τα εχουν ελβετοι. Τα ανωτατα στελεχη ειναι αμερικανοεβραιοι και αγγλοι. Αυτοι αποφασιζουν για το ξεπλημα χρηματος και για ολες τις βρωμοδουλειες παγκοσμιως. Οι ελβετοι κατεχουν κατωτερες θεσεις, ειναι υπηρετες στη χωρα τους.

  5. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 10:44 ΠΜ

    Μπράβο και πάλι μπράβο στους Ελβετούς!!!! Μας έχουν βάλει τα γυαλιά!!
    Άσε που μας κοροϊδεύουν… Εσείς, λένε, φτιάξατε την Δημοκρατία, αλλά εμείς την έχουμε!!!
    Και είναι φυσικό! Αφού κάνουν ένα σωρό δημοψηφίσματα….
    Εμείς είμαστε "ανώριμοι" για κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την γνώμη της κας. Μπακογιάννη!!!

    (το έχει δηλώσει δημοσίως!)

  6. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 1:45 ΜΜ

    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ, ΤΥΦΛΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΜΕ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΠΗΔΑΜΕ 4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΟΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΑ ΚΑΝΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΙΜΑΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ. ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΙΜΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΥΔΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Η ΑΓΓΛΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΑΥΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΚΟΝΗ. ΝΑ ΣΤΕΙΛΗ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΙΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΚΚΑ ΚΑΙ ΜΕΔΗΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙΙ ΙΜΑΜΙΔΕΣ. ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΦΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝΕ ΣΤΗ ΠΡΑΞΙ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑΝ ΤΟΥΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

  7. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 2:31 ΜΜ

    Με αυτη την αφορμη,καλουμε ολους τους αδελφους μουσουλμανους να σηκωσουν ολα τα λεφτα τους απο την ελβετια και απο οποια αλλη χωρα τολμησει κατι τετοιο και να τα φερει αμεσως στη φιλικη μας χωρα,για να τα αξιοποιησουμε οπως πρεπει…..σιχτιρ ελβετοτζοπαν μαχαλα….

    • Ανώνυμος 10/12/2014 @ 10:25 ΜΜ

      Ξεχάσεις να πεις στους αδελφούς σου να έρθουν εδώ που ειμαστε φιλική χώρα, για να δεις και εσύ πόσο φιλικοί ειναι και αυτοί! Όταν θα σου βιάζουν μάνα και αδελφές επειδή ειναι άπιστες τότε θα καταλάβεις αριστερό βόδι να διακρίνεις ανάμεσα στην πραγματικότητα και τον φανατικό ιδεαλισμό σου.

  8. Ανώνυμος 10/13/2014 @ 8:29 ΠΜ

    εδω γιατι στηνουν κολο οι πολητικοι

  9. Ανώνυμος 10/14/2014 @ 8:00 ΠΜ

    Μπράβο στον συγγραφέα που δεν κάνει τον κόπο ούτε να κανει μια σωστή μετάφραση του άρθρου! "Το Switzerland is banning Islamic State and related organizations in the country, a move that comes as the Alpine nation steps up measures to prevent Swiss citizens from traveling to the Middle East to fight for the extremist group." μεταφράστηκε ως "…ψήφησε στις 9 Οκτωβρίου νόμο ο οποίος απαγορεύει από τούδε και στο εξής κάθε μουσουλμανικό ίδρυμα και κάθε δημόσια δραστηριότητα μουσουλμανικού χαρακτήρα στην Ελβετία".
    πηγή wall street journal http://online.wsj.com/articles/switzerland-bans-islamic-state-1412786478

  10. ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΘΩΝ 10/14/2014 @ 10:32 ΠΜ

    ΕΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ "ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΕ" ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ..
    ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ…

    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΥΒΡΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ…

    Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ…

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ" , ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΔΕΣ…

    Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Π-Ο-Τ-Ε ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ !!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*