Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:40 - 12/10/2014

Αλλάζουν όλα με τα διπλώματα οδήγησης! Νέο “χαράτσι” για νέους και υφιστάμενους οδηγούς…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αλλάζουν όλα με τα διπλώματα οδήγησης! Νέο “χαράτσι” για νέους και υφιστάμενους οδηγούς…

Τα πάνω κάτω στην έκδοση διπλωμάτων οδήγησης έρχονται με το προεδρικό διάταγμα 51/2013, με τη ελληνική νομοθεσία εναρμονίζεται με την Ευρωπαϊκή…


Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν αυστηρότερα τα μέτρα για την απόκτηση της άδειας οδήγησης, και το κόστος θα αυξηθεί. Μία από τις αλλαγές που επέρχονται αφορά στην αύξηση των υποχρεωτικών μαθημάτων που από 20 γίνονται 25, όπως επίσης και τα μαθήματα της θεωρίας.

Παράλληλα δημιουργούνται νέες κατηγορίες οι οποίες δεν υπήρχαν έως τώρα.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ

Αλλαγές όμως υπάρχουν και στο κόστος έκδοσης των διπλωμάτων. Θα ακριβύνουν τα παράβολα που θα πρέπει να υποβάλλονται με τον φάκελο του κάθε υποψηφίου. Επιπλέον αλλάζει και ο τρόπος εξέτασης των υποψήφιων οδηγών από τους γιατρούς. Σε αυτή την υπόθεση δεν εμπλέκεται πλέον η υπηρεσία Μεταφορών.

ΑΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ

Τα ερασιτεχνικά διπλώματα θα ανανεώνονται ανά 15ετία και όχι στα 65 χρόνια όπως ισχύει τώρα. Όσον αφορά στους επαγγελματίες, υποκατηγορίες δημιουργούνται και σε ό,τι αφορά στα φορτηγά και τα λεωφορεία, με τη θεσμοθέτηση υποκατηγοριών Γ1 φορτηγό έως 7,5 τόνων και λεωφορείο έως 16 θέσεων δηλαδή Δ1, κατηγορίες που δεν υπήρχαν έως τώρα.

tro-ma-ktiko



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 9:01 ΠΜ

    εγώ λέω να το ανανεώνουμε συνέχεια .. μετά την δύση του ηλίου να είναι άχρηστο.. και να πληρώνουμε κανά 1000€ για την επομένη ανανέωση και να περνάμε από 100 γιατρούς να κάνουμε και το καθημερινό μας εμβόλιο. ^q^

  2. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 10:24 ΠΜ

    Ως γνωστόν στην ωραίοτερη, καλύτερη και μοναδική χώρα στον κόσμο, οι κάτοικοι που είναι απόγονοι εξωγήινου πολιτισμού γνωρίζουν να οδηγούν ως και ιπτάμενους δίσκους, οπότε όλα αυτά με τα διπλώματα είναι άχρηστα και μόνο στόχο έχουν να πληρώνουν παραπάνω λεφτά στο κράτος.

  3. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 10:56 ΠΜ

    parabolo gia to xesimo min ksexasete

  4. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 11:11 ΠΜ

    Νέο "χαράτσι"….ΣΚΑΜΝΙ…ΓΟΥΔΙΙ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…ΠΑΙΣΙΟΣ…ΔΥΣΚΟΛΕΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ._

  5. Γιώργος 10/12/2014 @ 2:00 ΜΜ

    ΔΕΝ είναι νέο χαράτσι. Και εξηγούμαι:

    1. Το προεδρικό διάταγμα δεν είναι το 51/2013 αλλά το 51/2012, στο οποίο λέει ότι η εφαρμογή του θα αρχίσει στις 19/1/2013. Μπορείτε να το δείτε στο ΦΕΚ Α 101/27-4-2012 εδώ: http://www.viewdocsonline.com/document/u9s3ob

    2. Έχει αρχίσει να ισχύει πράγματι από 19/1/2013 με βάση το ΦΕΚ Β 4-2013 που μπορείτε να το δείτε εδώ: http://www.viewdocsonline.com/document/64zch9

    Άρα ΔΕΝ είναι νέο χαράτσι, αλλά χαράτσι που ΔΕΝ το είχαμε πάρει είδηση τότε που το υπέγραφαν αυτοί που το υπέγραψαν, χωρίς φυσικά να ξέρουν και οι ίδιοι (όπως πάντα) τί υπογράφουν! Είναι η εφαρμογή μιας οδηγίας της Ε.Ε. από το 2006!!!!!

    Ξέρετε πόσοι νόμοι ακόμα εκκρεμούν για να εφαρμοστούν και πόσοι φόροι και χαράτσια μας περιμένουν χωρίς να το γνωρίζουμε γιατί μας το κρύβουν αυτοί που έπρεπε να μας ενημερώνουν;;; Τους πουλημένους δημοσιογράφους εννοώ, γιατί οι κυβερνώντες είναι γνωστό ότι είναι πουλημένοι προδότες!!!!

    Αυτή η παραπλάνηση με τους νόμους γίνεται γιατί οι προδότες ψηφίζουν στα μουλωχτά νόμους σήμερα για να εφαρμοστούν μετά από 2 χρόνια, ώστε να μην έχουν πρόβλημα σήμερα αφού δεν εφαρμόζονται άμεσα οι νόμοι για χαράτσια και φόρους, αλλά και όταν αρχίσουν να εφαρμόζονται να λένε ότι αυτοί είχαν ψηφιστεί παλιά και δεν είναι νέοι φόροι ή χαράτσια!

    Έρχονται εκλογές προβατάκια!!!!
    Ξυπνήστε και διώξτε τους τσοπάνηδες!!!!

  6. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 3:33 ΜΜ

    Ανώμαλα λαΐκια
    η σκεψη σας σταματάει στο σημείο
    που σας λενε να δώσετε κι άλλα χρήματα.
    Παθητικά ζώα….καταντήσατε τη ζωή μου να μην έχει αξία.
    Αν περάσετε απο εξετάσεις
    (οι πιο πολλοί απο εσας δεν εχετε δωσει ποτε στη ζωή σας απ αυτό το πράμα)
    οι μισοί θα ειστε να οδηγείτε πλέιμομπίλ
    καριόλια που δεν εχετε τσίπα πάνω σας….η ανθρώπινη ζωή έχει αξία.
    Κάτι τέτοια σχόλια "αγανάκτησης" με κάνουν να εύχομαι να μας λιώσει η χούντα στα μνημόνια…
    να πλερώ αμα θελεις αυτοκινητο όχι να εισαι εν δυνάμει δολοφόνος.
    και μην ξεχάσεις ….μαζί με τις πλαστικες καρέκλες στο τζάκι να ρίξεις και το διπλωμα…και μετα ριξε και καμια μούτζα…έτσι…για τον αγώνα.

  7. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 7:16 ΜΜ

    για μια ακομα φορα θα γραψω για την εμπειρια μου πανω στο θεμα εκπαίδευση οδηγών.
    έτυχε στη ζωη μου και το 1969 ταξιδεψα στην αμερικη οπου και σε ηλικια 17 ετων γράφτηκα σε δημόσιο σχολείο εκει.
    οι εφηβοι στο σχολιο εκει εχουν δικαίωμα να κανουν ενα μαθημα που λεγεται drivers education, μετα ενα χρονο δίνουν εξετάσεις και αν εχουν επιτυχια τοτε μπορουν απο την ηλικια των 15 ετων και για ενα χρονο μεχρι τα 16 να οδηγουν αυτοκινητο ομως παντα με την παρουσια μεσα σε αυτο ενηλικα που εχει ενεργο διπλωμα.
    απο τα 16 και μετα παίρνουν κανονικά δίπλωμα οδήγησης.
    ολα τα παιδια κανουν το μαθημα αυτο, μαλιστα προσπαθουν πολυ να περάσουν απο τις δύσκολες εξετάσεις, καθως ειναι ευκολονόητο πως ειναι το μεγαλύτερο όνειρο ενος εφηβου.
    δεν θα ξεχασω ποτε τις εμπειριες μου απο αυτο το μαθημα που κράτησε για ενα χρονο, στο οποιο καθε πρωι τις 9 βλέπαμε βιντεο απο ατυχήματα, με κομμένα ανθρωπινα μέλη, σε αληθινες καταστασεις και ο καθηγητης μας εκανε ανάλυση το γιατι και πως το ατύχημα εγινε.
    τα μαθηματα προχώρησαν σε μηχανολογικά και εκει εμαθα πραγματα, τι ειναι το καρμπυρατερ, το μπουζι, η μπαταρια, τα τακακια των φρενων,ο εκκεντροφόρος, λύσαμε και δουλέψαμε πανω σε χαλασμένη μηχανή, αλλάξαμε λάστιχο, η μεν γνώση ηταν ανεκτίμητη, αλλα και η διψα ολων των μαθητων για να μάθουν ατελείωτη…….
    μεχρι σημερα εχουν το ιδιο συστημα.
    θυμαμαι καλα πως οταν επεστρεψα το 1975 πισω στην πατριδα, για τους πρωτους μηνες φοβομουν να οδηγησω……. σας διαβεβαιώνω πως αν το συστημα αυτο εφαρμοστεί στην ελλαδα, και οι νεοι μας αποκτήσουν συνείδηση οδηγου, τα ατυχηματα στην χωρα μας θα ελαττωθούν κατα πολυ, αλλα και δουλειες θα ανοιξουν στα σχολια μας…. μακαρι να με ακουσουν οι κυβερνώντες……..

  8. Ανώνυμος 10/12/2014 @ 11:36 ΜΜ

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ,ΔΡΟΜΟ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*