ΗΠΑ: Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας αγοράζει 450 εκατομμύρια νέες σφαίρες

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) καιτο Γραφείο Επιβολής Νομοθεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE), έχει πάρει μια «επ ‘αόριστον παράδοση» μιας «επ’ αόριστον ποσότητας» πυρομαχικών 0,40 από την αμερικανική εταιρεία κατασκευής πυρομαχικών ΑΤΚ.

Αμερικάνοι πράκτορες θα λάβουν κατ ‘ανώτατο όριο 450 εκατομμύρια σφαίρες σε διάστημα…

πέντε ετών, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου σχετικά με τη συμφωνία.

Οι υψηλής απόδοσης σφαίρες HST έχουν σχεδιαστεί για την υπηρεσίες επιβολής νόμου και η ATK λέει ότι προσφέρουν «βέλτιστη διείσδυση για τελική απόδοση».
Αυτό αναφέρεται στο κοίλο άκρο σημείο της σφαίρας που περνά μέσα από εμπόδια και επεκτείνεται για ένα μεγαλύτερο αντίκτυπο χωρίς το υπόλοιπο του βλήματος να στρεβλώνεται.
Μάθαμε επίσης ότι το Τμήμα έχει μια ανοικτή προσφορά για αποθέματα πυρομαχικών τουφεκιών και ψάχνουν για έως 175 εκατομμύρια σφαίρες 0.223 διαμετρήματος.
Φαίνεται ότι το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει «ανοίξει δουλειές».

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *