ΗΠΑ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΚΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΒΟΟΕΙΔΩΝ … ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΕΣ;

Γουίτσιτα, Κάνσας) – τα χρόνια της ξηρασίας αναδιαμορφώνουν τη βιομηχανία βόειου κρέατος, όπως τα πάρκα διατροφής και ένα κοντινό μεγάλο εργοστάσιο συσκευασίας κρέατος, επειδή υπάρχουν πολύ λίγα βοοειδή για να τους προμηθεύσει.

Μερικά πάρκα διατροφής βοοειδών στις μεγάλες χώρες παραγωγής έχουν διαλυθεί, και άλλα στέκονται άδεια.
Οι επιχειρηματίες λένε ότι δεν αναμένουν ανάκαμψη σύντομα, με τις υψηλές τιμές των ζωοτροφών, και με ενα μεγάλο μέρος της χώρας σε ξηρασία, και το μεγάλο χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ανοικοδόμηση κοπαδιών.

Για τους καταναλωτές, οι επιπτώσεις θα γίνουν αισθητές στα παντοπωλεία και τους λογαριασμούς των εστιατορίων.
Ο προμηθευτής Dick Bretz του Αμαρίγιο, λέει ότι τα χειρότερα νέα είναι απο το Τέξας. Αυτός είναι και ο λόγος όπου υπάρχουν περισσότερα άδεια πάρκα πάχυνσης, το περισσότερο ενδιαφέρον για την πώληση και το λιγότερο ενδιαφέρον για την αγορά.

Οι περισσότεροι ειδικοί εκτιμούν ότι η βιομηχανία διατροφής των βοοειδών έχει τώρα μια πλεονάζουσα παραγωγική ικανότητα από 20 έως 25%
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο πολύ ότι υπήρξε μεγάλη ξηρασία, όσο το γεγονός ότι το ΓΤΟ καλαμπόκι, επί του οποίου οι αγελάδες τρέφονται, είναι πολύ λιγότερο ανθεκτικό στην ξηρασία από την φυσική ποικιλία. Έτσι, λόγω των ΓΤΟ, υπήρξε λιγότερο καλαμπόκι για να ταίσει τις αγελάδες, το οποίο (όπως και η εκτροπή της γεωργικής γης τροφίμων για την παραγωγή αιθανόλης) επιταχύνει την ήδη σοβαρή μείωση των υγιεινών τροφίμων για τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Ωστόσο, το όλον θέμα φαίνεται να καταλήγει ως μια προώθηση για τις λεγόμενες κρεατόμαζες, που ούτως η αλλιώς είναι έτοιμες, απλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τις παρουσιάσουν. Επίσης με την δυνατότητα δημιουργίας συνθετικού κρέατος, καταργείται ένα ακόμη ελεύθερο επάγγελμα, αυτό του κτηνοτρόφου, οπότε χτυπιέται η μεσαία τάξη.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *