Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:54 - 28/04/2012

Ηλιακή δραστηριότητα & Συνειδητότητα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

της Gillian MacBeth-Louthan.
Καθώς προχωράμε στο 2012, η Γη δέχεται από τον ήλιο φως, με τη μορφή ηλιακών καταιγίδων, που την κινητοποιεί και την ωθεί προς τα εμπρός. Ο ηλιακός Κύκλος 24 αναμένεται να φτάσει τηνα ακμή του μέσα στο 2012 και να καταλαγιάσει γύρω στο 2020. Οι ηλιακοί κύκλοι παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην αναβάθμιση της ανθρώπινης κυτταρικής δομής και συνειδητότητας. Η ηλιακή δραστηριότητα είναι ο καταλύτης της εξελικτικής μας προόδου.

Η Γη και ο Ήλιος έχουν σχέση συμβίωσης. Είναι δεμένοι μαζί μέσω του αστρικού DNA, παράγοντας πάντα το γιν και το γιανγκ. Εξισορροπεί το ένα σώμα το άλλο σε πολλαπλά επίπεδα. Μια αλλαγή στον ήλιο κάνει περίπου 9,9 λεπτά να επηρεάσει το ανθρώπινο σύστημα. Μια ηλιακή έκρηξη κάνει περίπου 48 ώρες να χτυπήσει τη Γη υπό τη μορφή ηλιακών ανέμων, συννέφων πλάσματος, ηλιακών εκλάμψεων και Διαπλανητικών Μαγνητικών Πεδίων (Το μαγνητικό πεδίο που μεταφέρει ο ηλιακός άνεμος).


Το φως του ήλιου διεγείρει την αλλαγή της ύλης, της ενέργειας και της συνειδητότητας όλων των όντων του δικού μας σύμπαντος. Μας ωθεί σε ανώτερη γνώση για την καλυτέρευση όλων των Συμπάντων. Η εξελικτική αλλαγή ξεκινά από τον ήλιο και με τον τρόπο αυτό νέες ενέργειες έρχονται από το απώτατο διάστημα μέσω της πύλης του ήλιου. Η Γη βιώνει «Διαστημικό Καιρό» σε πρωτοφανή κλίμακα.


Ο ήλιος ηχεί σαν μια τεράστια καμπάνα. Τα αέρια επάνω του ανυψώνονται και βυθίζονται όπως το νερό που βράζει στην κατσαρόλα. Παράγονται έτσι ηχητικά κύματα από τη διάδοση των ρευμάτων που εγκλωβίζονται μέσα στον ήλιο, δημιουργώντας έναν πρότυπο πίνακα από δονήσεις που ηχούν τις ουράνιες μελωδίες τους στο διάστημα σαν τεράστια καμπάνα.


Ως η καρδιά και ο νους αυτού του σύμπαντος, ο Ήλιος στέλνει φως δώδεκα όψεων προς το κάθε κύτταρο του δικού του ηλιακού σύμπαντος. Είναι η αποθήκη σπουδαίων ηλεκτρικών ενεργειών και η μεγάλη πάλλουσα καρδιά του σύμπαντός μας. Με κάθε χτύπημά της, ο ήλιος πετάει προς τα έξω το συγκεντρωμένο υλικό ζωτικότητας, με τη βοήθεια των μυστηριωδών κηλίδων του, και το στέλνει στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του ηλιακού συστήματος. Ο ήλιος θρέφει την οικογένειά του, έτσι όπως η καρδιά θρέφει το σώμα. Στέλνει το αίμα του μέσω του Νότιου Πόλου και αφού αυτό κυκλοφορήσει σε όλο το σώμα της Γης, το ξαναπαίρνει πίσω στον Βόρειο Πόλο. Μέσα από τις ηλιακές κηλίδες το ηλιακό αίμα, η ηλιακή και η ψυχομαγνητική ενέργεια, επιστρέφουν για να καθαριστούν στην καρδιά από την οποία προήλθαν.


Ο ήλιος είναι ζωοδότης. Είναι ο μεγαλύτερος αδελφός μας και το πατρικό/μητρικό μας φως. Ο ήλιος είναι πύλη, που διοχετεύει πληροφορίες και φως από άλλα φωτεινά συστήματα και κόσμους που βρίσκονται πέρα από τον δικό μας. Είναι μια αποθήκη ζωτικών ενεργειών και θεωρείται ως μεγάλη καρδιά.


Αστέρια όπως ο ήλιος μας είναι ορατές περιβολές ουρανίων σωμάτων που βρίσκονται πολύ μακριά από εμάς στην πνευματική τους εξέλιξη. Ο ήλιος είναι απλά η καρδιά και ο νους του μικρού μας σύμπαντος, η δυνατή καρδιά του ηλιακού μας συστήματος που κτυπάει μια φορά κάθε 11 χρόνια.

Η Γη με όλους τους κατοίκους της είναι ένας σφαιρικός δέκτης/πομπός. Οι ηλιακές εκλάμψεις μπορούν να επηρεάσουν το κεντρικό νευρικό σύστημα (συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού του στομαχιού), τη δραστηριότητα του εγκεφάλου (συμπεριλαμβανομένης της ισορροπίας), την ανθρώπινη και των ζώων συμπεριφορά και κάθε νοητική-συναισθηματική-σωματική αντίδραση. Μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε νευρικοί, ανήσυχοι, αγχώδεις, φοβισμένοι, ευερέθιστοι, ληθαργικοί, να έχουμε απώλεια της βραχείας μνήμης, ναυτίες, πονοκεφάλους και διαταραχές κάθε είδους στις επικοινωνίες – ανθρώπινες και τεχνολογικές. Η ηλιακή δραστηριότητα διαφωτίζει τη συνειδητότητα ανοίγοντας νέα μονοπάτια στη νευρολογία μας. Τα παλαιά πρότυπα αναλώνονται στο Φως, για να ανοίξουν το δρόμο στο καινούργιο παράδειγμα ζωής.


Οι ηλιακοί κύκλοι επηρεάζουν τον καιρό της Γης και του διαστήματος. Κατά τη διάρκεια μιας υψηλής δραστηριότητας, ο αριθμός των κηλίδων, οι τρύπες στην κορώνα του και οι εκλάμψεις του ήλιου αυξάνονται όπως και ο ηλιακός άνεμος, που κάνει να ρέει ένας ποταμός πρωτονίων και ηλεκτρονίων από τον ήλιο. Παρόμοια συμβάντα αυξάνουν την αποβολή φορτισμένων σωματιδίων από τον ήλιο.


Σε καιρούς αυξημένης ηλιακής δραστηριότητας, ο ηλιακός άνεμος είναι πολύ δυνατός και μεταφέρει μεγάλο αριθμό πρωτονίων και ηλεκτρονίων που εκτοξεύονται από τον ήλιο. Αυτά είναι τα αποκαλούμενα ρεύματα Birkeland, όταν φτάνουν στη Γη. Μια μεγάλη έκρηξη της κορώνας μοιάζει με ηλιακό DNA, σε αυτό που η «νέα επιστήμη» ονομάζει PLASMA PHYSICS, (Φυσική του Πλάσματος), μελέτη δηλ. της ενέργειας των ακτίνων που προέρχονται από τον ήλιο. Μια τέτοια έκρηξη μπορεί να εκτοξεύσει τεράστιες ποσότητες ηλιακού υλικού προς τη Γη. Το υλικό αυτό ονομάζεται πλάσμα, δρα σαν να είναι ζωντανό, με συμπεριφορά που αυτό-οργανώνεται.


Ταξιδεύοντας κατά λίγα εκατομμύρια χιλιόμετρα την ώρα, μια έκρηξη της κορώνας κάνει 3-4 ημέρες να φτάσει τη Γη. Όταν τελικά φτάσει, η έκχυση υλικού και ενέργειας διαστρεβλώνει και παραμορφώνει το γήινο μαγνητικό πεδίο. Αποτέλεσμα αυτού είναι μια γεωμαγνητική θύελλα, μια διαταραχή της μαγνητόσφαιρας που μπορεί να ταράξει τις ραδιοεπικοινωνίες και τα συστήματα πλοήγησης και μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνη για τους δορυφόρους, τον ηλεκτρικό εξοπλισμό και τα μέσα πληροφόρησης.


Το σύμπαν δεν είναι άδειο. Υπάρχουν γραμμές μεταφοράς ενέργειας σε όλο το διάστημα. Γνωρίζουμε ότι το σύμπαν αποτελείται από στερεά υλικά, φως, αέρια και τώρα πλάσμα, που πλέκει όλα τα ανωτέρω σε κορδόνια (χορδές) που δρουν ως γραμμές μετάδοσης της ενέργειας χωρίς όριο στην απόσταση, μέσα στην οποία μπορούν να λειτουργήσουν. Έτσι, δημιουργούν ένα δικτύωμα, ένα σύστημα ουράνιων υπερ-αυτοκινητόδρομων.


Επομένως, το 2012 μας δίνει το δώρο των ηλιακών θεραπειών που διεισδύουν βαθιά μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα, αφαιρώντας οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στο δρόμο του επόμενου βήματος της ανθρωπότητας προς την ανάληψη. Ο βασιλιάς ήλιος επιθυμεί να δει τους υπηκόους του πλήρως θεραπευμένους χωρίς να χρειάζεται να περάσουν μέσα από το μάθημα της α-σθένειας.


Η αρχαία ινδουϊστική προσευχή προς τον κρυμμένο ήλιο, γνωστή ως Gayatri Mantra λέει:
“Ω, εσύ χρυσέ Ήλιε με την υπέροχη λαμπρότητα, φώτισε τις καρδιές μας και γέμισε τους νόες μας, ώστε αναγνωρίζοντας την ενότητά μας με τη Θεότητα, που είναι η καρδιά του σύμπαντος, να μπορέσουμε να δούμε το μονοπάτι μπροστά στα πόδια μας και να το περπατήσουμε μέχρι τους μακρινούς στόχους της τελειοποίησης, παρακινούμενοι από το δικό σου ακτινοβόλο φως”.

Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη
angelsmell
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*