Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:58 - 28/04/2012

Αφήνοντας τις παλιές δομές

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το χρονικό διάστημα ανάμεσα στο 1987(17 Αυγούστου που έγινε η Αρμονική Σύγκλιση) και το 2012 (21 Δεκεμβρίου), αυτά τα 25 χρόνια, έπρεπε και πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να κάνουμε αποσυναρμολόγηση στο μυαλό μας, να αφήσουμε τις παλιές δομές και τα συστήματα πεποιθήσεων, που αποτελούν τον πυρήνα της σύγχρονης πολιτικής και εκπαιδευτικής σκέψης να διαλυθούν. Χωρίς επικρίσεις ή θυμό, να συνειδητοποιήσουμε ότι βρισκόμαστε στο τέλος μιας εποχής αλλαγής αντιλήψεων. Εάν προχωρήσουμε μ’ αυτό τον τρόπο, οι νέες ενέργειες που δέχεται η Γη, θα εναρμονιστούν με το βιολογικό μας σώμα. Εάν όμως κρατάμε ιδέες που δεν είναι πια ζωτικές και ζωντανές, θα δείτε ότι είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσουμε τη ζωτικότητά μας και, τολμώ να πω, τη ζωή μας.

Οι αλλαγές των ενεργειών έχουν σκοπό. Όπως γνωρίζουμε τα πάντα έχουν συχνότητα και μερικές συχνότητες είναι συμβατές και μερικές ασύμβατες με την ύπαρξή μας. Όμως, όσο μεγαλώνουμε σε συνειδητότητα και διατηρούμε τη συχνότητα της αγάπης, τόσο περισσότερο θα μπορούμε να μετουσιώνουμε τις ασύμβατες συχνότητες σε αβλαβείς ενέργειες και οι μορφές της τοξικότητας έξω από εμάς θα περνούν χωρίς προβλήματα από το πεδίο μας. Μια ανώτερη δόνηση ή συχνότητα δημιουργείται από τον τρόπο με τον οποίο αφομοιώνουμε και εγκαθιδρύουμε την ειρήνη μέσα στο πνευματικό, συναισθηματικό, νοητικό και φυσικό μας σώμα. Όταν συμβεί αυτό, η συχνότητα με την οποία θα δονείται το σώμα μας δεν θα επιτρέπει να εισέρχονται επιβλαβείς εξωτερικές συχνότητες. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο πράγμα, αρκεί να το εννοήσουμε. Η ζωή μας αλλάζει με επιταχυνόμενο ρυθμό κι εμείς βρισκόμαστε εδώ για να γίνουμε άνεμοι της αλλαγής, όχι για να πολεμήσουμε την αλλαγή.


Εάν νιώθετε ότι κάποιος τομέας της ζωής σας χρειάζεται προσοχή, ή εάν δείτε ότι έχετε γλιστρήσει πάλι σε μοτίβα εμπειριών ή συμπεριφοράς που θέλετε να αποφύγετε, τότε να έχετε επίγνωση. Είναι οι τομείς στους οποίους εκπαιδεύεστε για να περάσετε το τεστ της αλλαγής των παλαιών σας τρόπων συμπεριφοράς.Χαλαρώστε όμως. Δεν υπάρχουν επιτυχίες ή αποτυχίες σ’ αυτά τα τεστ. Ήδη έχουμε προοδεύσει γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ στο ταξίδι της Γης, αυτή την εποχή της μνημειώδους αλλαγής. Όμως, δίνουμε αξία σε υλικά αντικείμενα, και η ανθρωπότητα έχει εστιάσει τόσο πολύ σ’ αυτό, που παραιτηθήκαμε της δύναμής μας να σκεπτόμαστε. Το αποτέλεσμα της εκχώρησης της δύναμής μας σε άλλους και το γεγονός ότι πιστεύουμε αυτά που μας λένε εδώ και χιλιάδες χρόνια – αντί να σκεπτόμαστε εμείς για τον εαυτό μας – μας έχει κάνει να υπερεστιάζουμε στις υλικές ανέσεις ενώ παράλληλα καταστρέφουμε το περιβάλλον. Ο αχαλίνωτος υλισμός μας χωρίζει από τη βιβλιοθήκη της Γης που υπάρχει στη Φύση, η οποία είναι η σύνδεσή μας με τη Μητέρα.

Καθώς αυξάνετε την αυτοπεποίθησή σας και εφαρμόζετε τις νέες ιδέες που αναβλύζουν από μέσα σας, θα έχετε πολλές μοναδικές στιγμές. Είναι σημαντικό να δώσετε έμφαση σ’ αυτό που θέλετε. “Θέλω να είμαι καλά, θέλω να είμαι δημιουργικός, θέλω να έχω μια δουλειά με περισσότερο νόημα. Θέλω περισσότερη αφθονία, θέλω να ταξιδέψω και να εξερευνήσω τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον κόσμο. Θέλω αγάπη. Θέλω νέες ιδέες”. Αυτές οι δηλώσεις βάζουν την κατεύθυνση στα βελάκια της πρόθεσής σας, επιτρέποντας το άνοιγμα της πολυδιαστασιακής συνειδητότητας να έλκεται σ’ εσάς σύμφωνα με τη δόνηση του πεδίου σας.
Βρισκόμαστε εδώ για να μάθουμε να ζούμε και ότι θα αλλάξει εντελώς η εμπειρία της ζωής μας. Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τις επικείμενες αλλαγές, παρότι ο φόβος, ο τρόμος και ο χαμός στη Γη έχουν μεγιστοποιηθεί και θα πουλάνε περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Αυτή η περίοδος των 25 ετών είναι ένα τεστ που αφορά το πόσο μακριά μπορούμε να πάμε στη λήθη και κατά τη διάρκεια της ίδιας ζωής να αξιώσουμε εκ νέου πλήρως τη μνήμη μας. Ότι είμαστε παντοδύναμα όντα. Όμως η Παγκόσμια ομάδα Ελέγχου – που από πολλούς θεωρείται ότι είναι η Οικογένεια του Σκότους – και οι κρυφοί κυβερνήτες του πλανήτη μας φαίνεται ότι θυμούνται. Ξέρουν για τους πολυδιαστασιακούς και αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σ’ εκείνους και σε εμάς. Συναλλάσσονται μαζί τους γιατί έχουν κρατήσει τη μυστική γνώση για τους εαυτούς τους.


Τώρα λοιπόν πρέπει να θυμηθούν όλοι αυτά που ξέρει η Οικογένεια του Σκότους και να ισορροπήσουμε αυτή τη γνώση. Θ’ αντιμετωπίσουμε την πρόκληση να επαναπροσδιορίσουμε τι θεωρούμε φως και τι σκοτάδι. Γι’ αυτό κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και δώστε μεγάλη προσοχή στη φωνή του πνεύματός σας, το Κα, που οι Αιγύπτιοι θεωρούσαν τόσο πολύτιμη.


angelsmell
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*