Εχθρός των «Αγανακτισμένων» η νεροποντή

Η δυνατή βροχή έπληξε την συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» στο Λευκό Πύργο. Η νεροποντή δεν μπόρεσε να μην αποτελέσει τροχοπέδη για τους ήδη μαζεμένους διαδηλωτές αλλά και αυτούς που είχαν τη διάθεση να κατέβουν.

Οι τολμηροί που προσπάθησαν να προστατευτούν στις σκηνές τους ή στις παρακείμενες εισόδους πολυκατοικιών πιστεύουν ότι θα υπάρξει μια γλυκιά νύχτα όπου θα κατέβει αρκετός κόσμος στην παραλία και θα συμμετέχει στη συγκέντρωση.
Το σημερινό πρόγραμμα σύμφωνα με την διαδικτυακή πρόσκληση λέει :
«Χύμα, κάπου στο γρασίδι γύρω από τον Λευκό Πύργο. Δεν ξέρουμε ακριβώς που, όπου μας βολέψει. Ψάξτε και θα μας βρείτε για να μας ακούσετε.
Ποιοί: Διάφορα γκρουπάκια της πόλης, σε ακουστικές συνθέσεις.
Υπάρχει πρόγραμμα; Ναι, δείτε παρακάτω:

18:00-18:30 Γιώργος Χαρατζόγλου
18:30-20:00 Τρυφωνας, Ελισάβετ, Παρασκευάς, Δημήτρης (OnOff – 3 on the road)
20:00-21:00 EKMEK
21:00-22:00 Backbeat
22:00-23:00 Kuiz
23:00-00:00 Not Married
00:00 μέχρι το τέλος: 3 Λαλούν

2-3 κιθάρες, 2-3 μικρόφωνα, καθισμένοι στο γρασίδι, θα σας περιμένουμε στην βόλτα σας γύρω απο τον Λευκό Πύργο, παράλληλα με διάφορες άλλες εκδηλώσεις, συζητήσεις, συναυλίες..
Θα χαρούμε να σας δούμε.»

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *