Ερωτήματα που πρέπει να σε απασχολούν…

Οι πονηροί καιροί χρειάζονται και έξυπνους ανθρώπους για να αντιμετωπιστούν!

Είμαστε σε μια εποχή που η υποτιθέμενη ασφάλεια που με τόσο αίμα και ιδρώτα “αγοράσαμε” από αυτόν τον πολιτισμό αρχίζει να έχει έλλειψη από τα “ράφια “!

Ο χρόνος και τα διακαιώματα που ξεπουλησαμε δεν είναι ικανός πια να μας κρατήσει σε ασφάλεια!

Με απλά λόγια αυτός ο πολιτισμός τα έκανε σκατά ..όπως του αρμόζει σαν πολιτισμός της χεστρας !

Τώρα , ας δούμε σαν φίλοι μερικά σενάρια .. και ας κάνουμε κάποιες ερωτήσεις σημαντικές !

θα πάω χωρις σειρά όπως πάντα….

Ποιος &;$*%λης δίνει λεφτά στην Ίσις ;

Στην Κω έχουν φτάσει 8000 μετανάστες … ποιος εγγυάται ότι μέσα σε αυτούς δεν είναι και 500 έτοιμοι να ξεκινήσουν;

Έχεις αναρωτηθεί πόσα χρήματα χρειάζονται να ταΐσεις ένα στρατό , να τον ντυσεις , να τον οπλίσεις , να τον κάνεις να ταξιδευει; ….

Αρα έχουμε έναν κυριουλη ( η ένα κράτος ) που χρηματοδοτεί δέναν μισθοφορικό στρατό και όχι ένα κράτος μουσουλμανικό που δημιουργήθηκε μόνο από την φωνή τον παπαγάλων από το χαζοκούτι!

Πόσα χρήματα έχει ξοδέψει ήδη αυτός ο κυριουλης ; Πολλά …από που θα κάνει απόσβεση αυτός ο κυριουλης; Προφανώς από την κατάκτηση και τις αναγκαίες γεωπολιτικές καταστάσεις που θα δημιουργήσει σαν σκανδάλη για να εμπλέξει κράτη σε πολέμους! Αρα..έχουμε … πολεμική βιομηχανία …= κέρδος …έχουμε βιομηχανία ανοικοδόμησης = κέρδος …έχουμε νέες συμβάσεις ενέργειας από κάθε κράτος που θα γονατίσει = κέρδος !

Που θα σταματήσει ο κυριουλης; …προφανώς όταν τα κάνει όλα γης μαδιαμ!

Εσύ τι κάνεις ; Πως μπορείς να έχεις τον οπλισμό σου σε περίπτωση που η περιοχή σου βρεθεί ξαφνικά κάτω από επίθεση …βλέπε πχ Κω… !

Πως μπορείς να εμπιστευτείς τον κρατικό φορέα …όταν για να συμβούν όλα αυτά έχουν ψηφιστεί νόμοι της νέας τάξης …που δεν γνωρίζεις καν από ποιον εισηγήθηκαν!!

Να μια καλή ερώτηση …από το 2010 και την προδοσία του Gap στην ελληνική βουλή πέρασε ένας σκασμός νόμων … αλλά κανένας από αυτούς τους νόμους δεν ήταν εισήγηση Έλληνα βουλευτή!!!!!

Ξανά να το εμπεδώσεις …. Όλοι οι νόμοι από το 2010 μέχρι σήμερα σε σχέση με το μνημόνιο και την νέα παγκόσμια τάξη …έγιναν από ξένους …από Γερμανούς και Άγγλους … εμείς παίρναμε μόνο την μετάφραση ….την οποία δεν καταλαβαίναμε τι λέει…μιας και ήταν μάπα μετάφραση…και ψηφίζαμε ….Να μην σου θυμίσω λόγια βουλευτών …που παραδέχτηκαν…ότι δεν είχαν διαβάσει τις 900 σελίδες που τους δόθηκαν 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία !!

Αρα αν στο κράτος σου …τα τελευταία χρόνια νομοθετούν οι εχθροί σου …ποιος σου εγγυάται ..ότι οι νόμοι αυτοί δεν πέρασαν ώστε ο κυριουλης να σε κατακτήσει με τον μισθοφορικό στρατό του;

Ποιος σου εγγυάται ότι αν γίνει κάτι θα δοθεί εντολή στον στρατό να αντιδράσει …να επέμβει …και όχι να κάνει το παγόνι με καμία δικαιολογία ότι ..είμαστε αλλου…ότι την πήρε την σημαία ο αέρας…και δεν ξέρω εγώ τι άλλο!!

Να μην θυμίσω ξανά ..ότι τα αεροπλάνα τότε με την Κύπρο ..πήγαιναν ντουγρού με κρυφή εντολή για να θυσιαστούν !!

Πάμε από την αρχή…που θα βρω ΕΓΩ τον οπλισμό μου ..να αμυνθω αν δω τα γιαταγάνια να σηκώνονται;

Πρέπει να βρεις λύση σε αυτή την ερώτηση …ΑΜΕΣΑ !

Ποια θα είναι η ομάδα μου ; …Ποιοι είναι αυτοί που μαζί θα αντιμετωπίσουμε το κακό;…Τι προσπαθώ να σου πω; ..Ότι καλό είναι να στηριχτείς όσο το δυνατόν ποιο γρήγορα στην αυτοργανωση σου ….και αν θελήσει το χέρι του θεου και το κράτος σου να είναι εκεί…τόσο το καλύτερο …για σένα και την Ελλάδα…θα είσαι και πιο χρήσιμος!

Κάποιοι εδώ ίσως πουν ..μα οι προφητείες κοκ…καλές είναι εντάξει…αλλά επειδή πρόκειται για προφητείες και μπορεί ο διάολος να σπάσει κανα ποδάρι….ας είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα..!

Μπορεί ρε παιδιά ο πουτιν να βρίσκετε σε κανα ταξίδι εκείνη την στιγμή εξαφανισμένος με την γκόμενα! Ε να μην πάμε και από μ@υνοτριχα που σέρνει !!

Μια ακόμα ερώτηση που πρέπει να λύσεις …

Γίνονται όλα ξαφνικά και μέσα στην νύχτα … και το πουρνό ..είσαι σε ένα κράτος υπό διάλυση (οχι ότι είναι εύκολο τα κράτη (χαρ χαρ χαρ)..τα αληθινά κράτη να περάσουν σε διάλυση ..αλλά θυμήσου ότι εδώ και 5 χρόνια …δεν διοικείς εσύ ούτε οι Έλληνες το κράτος μας ) τι κάνεις; …Τι αποθήκευση έχεις ; Έχεις για τον πρώτο μήνα τουλάχιστον; Έχεις νερά στην αποθήκη σου; Έχεις γεννήτρια η εναλλακτικό τρόπο συντήρησης ; Ζέστης ; ….Έχεις ένα πλάνο εξόδου από την πόλη; Έχεις πάντα ένα μπετονι βενζίνα έτοιμο; …

Κοίτα είναι πολλοί εκεί έξω που λένε..μα καλά μας τα λέτε 4 χρόνια και δεν έγινε τίποτα….ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ δεν σας λέμε ότι θα γίνουν στις 3 και τέταρτο αύριο…σας λέμε με πολύ απλότητα ότι από το 2010 και μετά ο πολιτισμός μας πέρασε στην κατάσταση της τυχαιότητας σε θέματα ασφάλειας …και ότι είναι καλό από εδώ και πέρα να εκπαιδεύουμε τους νέους αλλά και τους εαυτούς μας σε μια μόνιμη επαγρύπνηση και αυτάρκεια !

Από τότε και μετά σας δείχνουμε ενδείξεις και πιθανότητες ότι πχ τον Απρίλη μπορεί ..τον Ιούνη μπορεί κοκ..!

Με πιο απλά λόγια η ανάγκη να δημιουργηθεί μάθημα στα σχολειά που θα εκπαιδεύει τους νέους στην αποθήκευση και την αυτάρκεια είναι σημαντικότατη !

Γιατί ανα πάσα στιγμή ο κυριουλης μπορεί να αποφασίσει ότι ήρθε και η δικια μας στιγμή!

Ξαναλέω και θα το λέω συνέχεια …το θέμα δεν ήταν ποτέ το χρέος..αυτό είναι και θα είναι ανύπαρκτο….το θέμα δεν είναι ποτέ το χρήμα…τα παρελκόμενα της απάτης είναι το μπισκοτακι!!

Δεν θα σε κουράσω με ερωτήσεις κοινωνικής μορφής ..του στυλ τι ρόλο βαράει ο σύριζα η ο Σαμαρας Μπένι κοκ…. ,αυτά θα σβηστούν από την ιστορία έτσι και αλλιώς..οταν ο εκαστοτε νικητης δωσει την δικη του εκδοχη..για να εκπαιδευσει το επομενο κοπαδι!!

Σε πάω κατευθείαν στην ουσία μιας δύσκολης κατάστασης με μόνο στόχο και σκοπό να σε κάνω τώρα να γίνεις λίγο ποιο προσεκτικός και προετοιμασμένος!

Ενωσου με τους γύρω σου …νομίζω ότι το θέμα κοινής επιβίωσης σε περίπτωση κίνδυνου είναι ένα ικανό θέμα να σας φερει ολους μαζι κοντα για τον στοχο!

Δηλαδή ηθελημένα ξεχνάω την αδιαφορία μέχρι σήμερα, ξεχνάω ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν δώσαμε χέρι βοηθείας σε όσους αυτοκτόνησαν, ξεχνάω το κλασικό στυλ μας εγώ και ο κώλος μου να είναι καλά, ξεχνάω πολλά γιατί πρέπει…και περνάω στο αύριο!

Τι θα κάνεις αύριο αν μια στο εκατομμύριο… ο πολιτισμός αυτός επιλέξει ότι εσύ είσαι ο επόμενος που θα τον ταΐσεις;

Stranger…

Υ.Γ Το θέμα διάκρισης της αλήθειας είναι πολύ σημαντικό για το άμεσο μέλλον μας, θα χρειαστεί μέσα από πιέσεις να δηλώσουμε και να συνηγορησουμε σε εγκλήματα , θα χρειαστούν από εμάς την συγκατάβαση μας για την δικαιολογία του ολέθρου !Οι σφαίρες δεν σκοτώνουν αν οι άνθρωποι δεν χάσουν την σωστή κρίση τους ..αν οι άνθρωποι δεν πατήσουν την σκανδάλη!

Μην ξεχάσεις ποτέ ότι ζεις στην εποχή που ότι φαίνεται δεν είναι…θα δεις πολλά για να σε κάνουν να χάσεις τον άνθρωπο μέσα σου, για να μισήσεις άλλους ανθρώπους που θεωρητικά θα σας διαχωρίζουν οι ιδεολογίες , η πίστη κοκ…Θα πρέπει να μην ξεχάσεις ποτέ τον κυριουλη που πληρώνει όλο τον θίασο για να σε κάνει να επιλέξεις την παράνοια από την λογική!

22 thoughts on “Ερωτήματα που πρέπει να σε απασχολούν…

 1. Ανώνυμος says:

  Ωραία τα λες και μας αφυπνίζεις, αλλά δες λίγο τί σενάριο έρχεται και τότε οι προμήθειες και οι αποθηκεύσεις ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!!!

  1. Γ παγκόσμιος πολεμος (που ίσως κρατήσει 3 χρόνια)

  2. Αντίχριστος (που θα εμφανιστεί κατά τα τέλη του πολέμου, ώστε να παρουσιαστεί ώς σωτήρας της ανθρωπότητας)

  3. Κάποιες πληγές στο μεταξύ (δες Αποκάλυψη)

  4. Φλας του ήλιου, όπου θα σβηστεί το ένα τρίτο του φωτός του

  5. Εμφάνιση των νεφελίμ (στην αρχή δεν θα σκοτώσουν όσους δεν πήρανε το χάραγμα-τσιπ, αλλά μετά θα τα κάνουν όλα ρημαδιό, γη και ανθρώπους και αυτό θα κρατήσει για 2 χρόνια περίπου)

  6. Τέλος, εκστρατεία του Πολέμαρχου του Θεού, ώστε να εξοντωθούν αυτά τα όντα

  ΕΡΗΤΗΣΗ: Συνεχίζεις να πιστεύεις ότι θα μας σώσουν μερικές προμηθειούλες που θα κάνουμε πριν από όλα αυτά;;;;

  Ο Αντίχριστος θα σου πει: Ή ΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, Ή ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ! ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ…

  Με αυτά θέλω να πω ότι δεν βλάπτει να έχουμε και λίγη πίστη ότι θα μας κρατήσει ο ίδιος ο Θεός (μπορεί να μας δώσει ΑΔΙΨΙΑ και ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ πχ)

 2. Ανώνυμος says:

  "Απόσβεση" γίνεται ,κατά ένα μέρος, γιατί το πετρέλαιο από τις περιοχές που ελέγχουν εξακολουθεί να ρέει προς τους αγοραστές.
  Παράλληλα τα μιμι ε τους έχουν βαφτίσει κράτος εδώ και αρκετό καιρό.

 3. Ανώνυμος says:

  Τι ελπίδα μπορεί να έχει η ανθρωπότητα, όταν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που πιστεύουν σε τέρατα που τρώνε ανθρώπους (μαρκαρισμενους ή… αμαρκαριστους), σε χρισμένους και σε αυτούς που είναι κατά των χρισμενων (ΑΝΤΙΧΡΙ…), βιβλία γεμάτα ασυναρτησίες, γραμμένα πριν πολλές εκατοντάδες χρόνια από τους εξουσιαστές, ώστε να τρομοκρατούν τους ταλαιπωρους για να τους έχουν υπάκουους και υποταγμένους (φτηνό τέχνασμα προ αιώνων των γιαγιαδων, οι οποίες το βράδυ γύρω απο το τζακι τρόμαζαν με παραμυθοτερατα τα εγγονακια για να είναι "φρόνιμα"), σε πολέμαρχους (κάτι σε Τζενκινς Χαν του θεού ένα πράγμα), σε σβήσιμο του ήλιου, σε κλάσιμο της Σελήνης, σε κουφιους πλανήτες και σε γεμιστούς (γιαλαντζί ή με κιμά) δορυφόρους πλανητών. ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΑΑΜΕ! Μου φαίνεται ότι ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΊΑ για είδος που δεν εξελίσεται! Ω, ΠΟΛΕΜΑΡΧΕ ΣΏΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΜ (πουλιά τέρατα που ζουν στη σελήνη, η οποία πάσχει απο… κοίλη, τα οποία θα εξοντωσουν την ανθρωπότητα κουτσουλώντας στα κεφάλια μας υγρόν κουτσουλοπύρ).

  • Ανώνυμος says:

   άλλος βλάκας, ρε φίλε έκατσες να διαβάσεις τα κειμενα είτε ιερά είτε ιστορικά, τί μας τσαμπουνας;

  • Ανώνυμος says:

   Τόσο τα ιστορικά κείμενα (η ιστορία γράφεται από τους νικητές, χωρίς τη συμμετοχή των ηττημένων) όσο και τα ιερά (ανάλογα με το πόσες θρησκείες υπάρχουν στον πλανήτη υπάρχουν και ανάλογα, τα οποία αφορούν δις ανθρώπων) είναι αντικειμενικοτατα και είναι λάθος μου να σχολιάζω χωρίς να τα έχω διαβάσει! Διευκρίνηση: ΙΕΡΆ θεωρείς μόνο τα της εκκλησιάς και ιστορικά αυτά των Λιακόπουλου – Βελόπουλου; Για να γνωρίζω από που να αρχίσω!

  • Ανώνυμος says:

   ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ…ΜΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΟΡΘΡΟ-ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ " ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ" , ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ . ΥΓ: ΑΣΧΟΛΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΡΟ-ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ .

  • Ανώνυμος says:

   Ποιος είσαι εσύ που θα υποδείξεις ή θα απαγορεύσεις σε άλλο άνθρωπο, το πως και που θα εκφράσει τις απόψεις του; Ο τρόπος που σκέφτεσαι και που εκφραζεσαι, δεν καταδεικνύουν μόνο το χαρακτήρα και την νοοτροπία σου, αλλά και την κατάντια στην οποία έχουν οδηγήσει τα πλήθη οι εξουσίες, εκμεταλλευόμενες το πνευματικό και μορφωτικό κενό που οι ίδιες σκοπίμως δημιούργησαν! Όταν αντικατέστησαν και εγκατεστησαν, στην ύπαρξη του κάθε ταλαίπωρου φουκαρά, το ΠΝΕΎΜΑ με τη ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΊΑ, τη ΝΟΗΣΗ με τον ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ, την ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ με την υποτιθέμενη ΑΜΑΡΤΊΑ, την ΈΜΠΝΕΥΣΗ και την ΦΑΝΤΑΣΊΑ με ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ, την ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ με ΦΌΒΟ και τέλος την βασική ΑΞΊΑ των αρχαίων μας προγόνων, την ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ με ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, με ΦΌΒΟ ΘΕΟΎ, με απειλές περί ΑΙΏΝΙΑΣ ΤΙΜΩΡΊΑΣ σε κάποιο φαντασιακό τόπο που τον ονομάζουν ΚΌΛΑΣΗ, με ΣΑΤΑΝΆΔΕΣ, με ΝΕΦΕΛΙΜια, με ΒΕΛΖΕΒΟΥΛια, με επερχόμενες καταστροφές, με μαζική γενοκτονηση του ανθρώπινου είδους, με πόνο, με τρόμο και μαζικό πανικό! ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΣΟΥ ΚΑΗΜΕΝΕ!!! Προσπαθώ να δώσω την άλλη θεώρηση των πραγμάτων, γιατί νομίζω ότι πολλοί εάν δεν πασχετε ήδη απο ΚΑΤΆΘΛΙΨΗ η ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΉ, δεν είστε μακριά να αρχίσετε τα ΦΆΡΜΑΚΑ! Για όσους ήδη πάσχουν προσοχή, επόμενο στάδιο η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ! Τότε δεν θα πιστεύετε μόνο σε αυτά αλλα θα τα… βλέπετε κιόλας, θα τους μιλάτε, για να μην σας πω ότι θα καθεστε μαζί και στα μαγαζιά! Αν και δεν ξέρω αν αυτό θα είναι τόσο κακό για κάποιον σαν και εσένα! Εδω φτιαχνεσαι μόνο που ακούς για αυτά, σκέψου να σου δωθεί η δυνατότητα να τους έχεις φίλους και να κάνετε και παρέα; ΑΧ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ!

 4. Ανώνυμος says:

  Λες και ξαναλες ενώσου με τους γύρω σου. Τα λογια είναι εύκολα όταν όμως είναι να γίνουν πράξη? Εδώ εγώ που παρακολουθώ το site περιπου τεσσερα χρόνια και δεν μπορω να πεισω τον άντρα μου να μαζεψουμε προμήθειες, οτι κάνω κρυφά απο μονη μου. Οι δε φιλοι μας όταν ανοίγω συζήτηση με παίρνουν στο ψιλό. Ασε τους γειτονες που πέρα απο μια καλημέρα κι αυτή με το ζόρι δεν ξέρουν καλά καλά το όνομα σου ουτε εγώ το δικο τους, πώς λοιπον να ανοίξεις τέτοιες κουβέντες? Ίσως σε πιο μικρά αστικά κέντρα ή στην επαρχια κάτι να γίνεται. Δυστυχώς είναι λιγοι αυτοι που ενδιαφέρονται και ακόμα πιο λίγοι αυτοι που έχουν ανοιχτα αυτιά και ματια.

  Μια απογοητευμενη φιλη των κατοχικων

  • Ανώνυμος says:

   ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

  • Ανώνυμος says:

   ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ-ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ , ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΒΕΙ-ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ .ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΠ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΣΤΟΚ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΛΠ . ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΜΕ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ , ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ; ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΑΛΑ-ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ-ΑΝ ΕΧΩ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΥΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ . ΑΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ . Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΣΕΙ .

 5. Ανώνυμος says:

  Αρθρογράφε είσαι μεγάλος μάγκας. Φοβερό άρθρο πολύ ρεαλιστικό δίχως τρομοκρατίες. Όπως πολύ σωστά λέει καί ή κυρία 10.22 ό κόσμος κοιμάται μέ τρομερό ροχαλητό καί οί περισσότεροι όχι μόνο δέν σού δίνουν σημασία, αλλά σέ κοροιδεύουν κιόλας. Τό σκηνικό μέ τούς λαθροκάφρους τού θείου σόρος τό έχω γιά πολύ σίγουρο, αλλά δέν είμαι θεός νά ξέρω πότε οί ξένες πρεσβείες τους θά τούς δώσουν τό πράσινο φώς. Επίσης εκείνο τό ''όλοι μαζί'' νά ενωθούμε, είναι τόσο ουτοπικό πού φαίνετε καί από τά σχόλια σέ πολλά άρθρα πού διαβάζω. Εμείς πού δέν κοροιδεύουμε άς επαγρυπνούμε καί ότι θέλει ό Θεός θά γινει.

 6. Ανώνυμος says:

  Ο Stranger τα λέει σωστά, συμφωνώ με τα περισσότερα που προσπαθεί εδώ και καιρό να μας πει. Νοιώθω την αγανάκτηση του, γιατί την έχω κληρονομήσει κι εγώ μέσω γνώσης που απέκτησα μονος μου… προσπαθεί να μας πει πράγματα που δεν λέγονται. Δεν λέγονται ανοιχτά γιατί θιγουν πολλά και ιδίως τις πνευματικές μας πεποιθήσεις και έθιμα.
  Εγώ έχω προσπαθήσει επανειλημμένα να μεταδώσω αυτή την γνώση σε άλλους, οικογένεια και φίλους, αλλα όχι μονο λόγο επαγγέλματος και ξέρω από πρώτο χέρι τι νοιώθει ο Stranger όταν βλέπει τα ματια αυτών των ανθρώπων όπως κι εγώ όταν τους ανοίγω την καρδια μου και προσπαθώ να τους εξηγήσω ποια είναι η αλήθεια. Να τους δώσω να καταλάβουν ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουν προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Και τελικά αυτό είναι το κυριοτeρο, η προετοιμασία. Αλλα δυστυχώς αυτό δεν το βλέπει κανεις. Όλοι ζουν το σήμερα και δεν πολυενδιαφέρονται για το παρελθόν, που εκεί όλα κρύβονται, αλλα ούτε και για το μέλλον ουσιαστικά. Έχουν μάθει στα έτοιμα, ειδικά όταν μιλάμε για γνώση.
  Ένα πράγμα έχω συνηdητοποιησει και αυτό είναι ότι εάν κάποιος δεν έχει αμφιβολίες από μονος του για οποιοδήποτε θέμα, τότε δεν πρόκειται ποτε να δεχτεί ότι θα πρέπει να ψάξει να βρει τι πραγματικά συμβαίνει, για κάτι που κάποιος άλλος τον προειδοποιεί, χωρίς αυτός ο ίδιος να βλέπει τον κίνδυνο.
  Έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι πια δεν μπορώ να βοηθήσω κανέναν, εάν αυτός δεν βλέπει τον κίνδυνο. Αν δεν ενωθούμε θα είμαστε έρμαιοι της τύχης μας και εγώ στην τύχη δεν πιστεύω. Ο πλανήτης σβήνει σιγά σιγά και εμείς…πέρα βρέχει…Όταν το καταλάβουμε θα είναι πια πολύ αργά.
  Αν δεν βάλουμε τις πολιτικές και θρησκευτικές μας πεποιθήσεις στην άκρη, τότε …αυτοί νικήσανε και εμείς χάσαμε…τόσο απλά. Ένα σχέδιο χιλιάδων χρονων που εμείς ακόμη να καταλάβουμε και να σταματήσουμε το παιγνίδι αυτό.

  • Ανώνυμος says:

   ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ " ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…" ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ . ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΗΔΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ . ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , Η Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ , ΑΛΛΑ Ο ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΣ ΕΣΥ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ . ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ . ΑΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ . ΑΠΟ ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ , ΠΟΛΛΟΙ .

 7. Ανώνυμος says:

  Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το λενε επιτειδιοι για να συνηθισεις στην ιδεα ολα τα κομματα μαζι στη μασα-
  ΜΑΖΙ = ΜΙΖΑ- ΞΥΠΝΗΣΤΕ

 8. Ανώνυμος says:

  ΟΣΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ Ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΑΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΟΠΟΤΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΑΡΕΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΤΡ??? ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ) ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ…
  Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.
  ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ..
  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ …
  ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ…..

 9. Ανώνυμος says:

  ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΔΩ;;; Η ΖΩΟΥΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ; ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Σ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΡΗΜΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ…..;; ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ…….

  ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΕΥΤΥΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΕΤΟΥΤΗ ΓΡΗΓΟΡΑ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ… ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ…

  ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!! (ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟ… ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ!!)

  ΑΝΤΙΟΣΣΣΣ……. ΜΕ ΑΓΑΠΗΗΗ 🙂

  ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *