06:23 - 05/05/2014

Επιστήμονες αποκαλύπτουν τα μυστικά της αύρας και τη δύναμη της σκέψης

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Επιστήμονες αποκαλύπτουν τα μυστικά της αύρας και τη δύναμη της σκέψης

Ένας Ρώσος επιστήμονας ο οποίος μελέτησε το ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου, υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας απλώς τη δική τους ενέργεια. Αν και αυτή η ιδέα δεν είναι καινούργια, λίγοι αφιέρωσαν χρόνο για να βρουν επιστημονικές αποδείξεις, παρ’ όλο που η κβαντική φυσική στο πέρασμα των χρόνων έχει ρίξει αρκετό φως στο θέμα αυτό. Ο δρ Konstantin Korotkov, καθηγητής Φυσικής στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Αγίας Πετρούπολης, αναφέρει ότι όταν κάνουμε θετικές και αρνητικές σκέψεις, καθεμιά έχει διαφορετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον γύρω μας.

Και συνεχίζει λέγοντας ότι σιγά σιγά αναπτύσσουμε την ιδέα ότι η συνείδησή μας αποτελεί μέρος του υλικού κόσμου και ότι με αυτή μπορούμε να επηρεάσουμε άμεσα τον κόσμο μας.

Το ανθρώπινο μάτι δεν είναι εύκολο να διακρίνει την ενέργεια, κι έτσι ο νους είναι δύσκολο να συλλάβει τον κόσμο της αόρατης ενέργειας χωρίς την επαλήθευση επιστημονικών μετρήσεων. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η έρευνα για τη συνείδηση η οποία επηρεάζει την πραγματικότητα έχει προχωρήσει ελάχιστα για μεγάλο διάστημα. Προκειμένου να χτιστεί μια γέφυρα ανάμεσα στον φυσικό και τον αόρατο κόσμο μας, πραγματοποιήθηκαν επιστημονικά πειράματα με τη χρήση μιας τεχνικής που ονομάζεται Βιοηλεκτροφωτογραφία. Σε αυτά τα πειράματα, υπάρχει η εικασία ότι το ανθρώπινο σώμα και η συνείδηση εκπέμπουν ενέργεια συνεχώς. Με βάση αυτή την εικασία, η Βιοηλεκτροφωτογραφία στοχεύει να συλλάβει αυτά τα ενεργειακά πεδία τα οποία φαίνονται ως ένα φως που περιβάλλει το σώμα. Στον κόσμο της μεταφυσικής η εκπομπή της ενέργειας αυτής είναι γνωστή ως αύρα του ατόμου, ενώ στον επιστημονικό τομέα αναφέρεται συχνά ως ενεργειακό πεδίο.

Μπορείτε να διαβάσετε και δύο προηγούμενα άρθρα με το Δρ Korotkov που έχουμε φιλοξενήσει στο παρελθόν

Φωτογραφίζοντας την ψυχή

Το ενεργειακό πεδίο των φυτών

Η έρευνα του Πανεπιστημίου Πρίνστον

Ο δρ Korotkov δεν είναι ο μόνος που μελέτησε την επίδραση του ανθρώπινου μυαλού, των σκέψεων και της ενέργειας στο περιβάλλον. Οι επιστήμονες του Εργαστηρίου Μηχανικών Ανωμαλιών του Πανεπιστημίου Πρίνστον έχουν επίσης προσπαθήσει να μελετήσουν το θέμα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το μυαλό πράγματι έχει μια μικρή ικανότητα να επηρεάζει την απόδοση συσκευών που είναι γνωστές ως γεννήτριες τυχαίων αριθµών.

Μια εργασία που ξεκίνησε από κάποιον μαθητή ο οποίος είχε την περιέργεια να μελετήσει την επίδραση του ανθρώπινου μυαλού και πρόθεσης στο περιβάλλον, μετατράπηκε σε ένα λεπτομερές εργαστηριακό πείραμα για το οποίο ο δρ Robert Jahn και ο βοηθός του πέρασαν πολλές ώρες προσπαθώντας να ανακαλύψουν αν το μυαλό έχει όντως επίδραση στον φυσικό κόσμο. Ο Jahn και ο βοηθός του διαπίστωσαν ότι οι αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στο ανθρώπινο μυαλό και τα μηχανήματα αποδείκνυαν μια σύνδεση που δεν υπάρχει στη φύση. Το μυαλό ήταν σε θέση να επηρεάσει και να αλλάξει τα αποτελέσματα της μηχανής με τρόπο που ήταν πέρα από κάθε εξήγηση. Ουσιαστικά, η συνείδηση έχει επιρροή πάνω στον φυσικό κόσμο.

Για τον προσδιορισμό των επιπτώσεων του ανθρώπινου μυαλού στον φυσικό κόσμο, κατασκευάστηκαν πολλές γεννήτριες τυχαίων αριθμών. Το μηχάνημα ήταν προγραμματισμένο ουσιαστικά να μιμηθεί το στρίψιμο νομίσματος και να καταγράψει σταδιακά τα αποτελέσματα. Το μηχάνημα εκτελούσε 200 στριψίματα ανά δευτερόλεπτο και παρήγαγε μέσο όρο 100, όπως ήταν αναμενόμενο. Όταν το μηχάνημα αφηνόταν ελεύθερο, συνέχιζε να παράγει αποτελέσματα με πιθανότητα 50/50 να βγάλει κορώνα ή γράμματα. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα προέκυψαν όταν η ανθρώπινη σκέψη άρχισε να αλληλεπιδρά με το μηχάνημα. Αυτό που κάποτε ήταν μια τυχαία πιθανότητα 50/50 να βγει κορώνα ή γράμματα, άρχισε να αποκλίνει από το αναμενόμενο, όταν ο παρατηρητής ξεκίνησε σκόπιμα να μεταβάλλει τα ποσοστά σε υψηλότερα ή χαμηλότερα. Αν και η επίδραση του μυαλού στα μηχανήματα δεν ήταν μεγάλη, ήταν αρκετή ώστε η σύγχρονη φυσική να μην μπορεί να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβαινε. Άραγε σε αυτό το σημείο ο κόσμος της κβαντικής φυσικής θα μπορούσε να ρίξει λίγο φως;

Οι επιπτώσεις αυτής της έρευνας στην ανθρωπότητα είναι συναρπαστικές, δεδομένου ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο δημιουργίας ενός κόσμου ειρηνικού, υγιούς κι ευτυχισμένου. Αν οι προθέσεις και οι σκέψεις μας έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν επιρροή με τον τρόπο που αποδείχτηκε παραπάνω, γιατί να μην διερευνήσουμε τα όρια που μπορούμε να φτάσουμε; Υπάρχει η πεποίθηση ότι δημιουργούμε την πραγματικότητά μας με τις σκέψεις και τις προθέσεις μας, η επιστήμη έχει αρχίσει να το επιβεβαιώνει και σε βάθος χρόνου θα διαπιστώσουμε την πραγματική δύναμη του μυαλού και των προθέσεων μας.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί μια σύντομη περίληψη των ερευνών του Εργαστηρίου Μηχανικών Ανωμαλιών του Πανεπιστημίου Πρίνστον για την αλληλεπίδραση του νου με την ύλη, οι οποίες αποτελούν το θεμέλιο της εταιρείας κι ερευνητικής ομάδας Psyleron Technology. Δυστυχώς δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους.

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. ''Οι επιπτώσεις αυτής της έρευνας στην ανθρωπότητα είναι συναρπαστικές, δεδομένου ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο δημιουργίας ενός κόσμου ειρηνικού, υγιούς κι ευτυχισμένου. Αν οι προθέσεις και οι σκέψεις μας έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν επιρροή με τον τρόπο που αποδείχτηκε παραπάνω, γιατί να μην διερευνήσουμε τα όρια που μπορούμε να φτάσουμε; Υπάρχει η πεποίθηση ότι δημιουργούμε την πραγματικότητά μας με τις σκέψεις και τις προθέσεις μας, η επιστήμη έχει αρχίσει να το επιβεβαιώνει και σε βάθος χρόνου θα διαπιστώσουμε την πραγματική δύναμη του μυαλού και των προθέσεων μας.''

  Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ….
  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ,ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ NOBEL,
  ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;;

  1.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ MEGA KAI TO SKAI ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ…ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…

  2.ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
  ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΩΡΑ,ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ

  ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!

  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ( δεν χρειάζεται χρήματα,οργάνωση,κόπο,διοίκηση,αρχηγούς και υπαρχηγούς κ.τ.λ)

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
  ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.

  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;
  TI ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;;

  ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΗΤΑΝ..

  Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ..

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!

  sketo original

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*