Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:02 - 01/06/2011

Επισκεπτες απο το βαθυ διαστημα.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

“Η χλωρίδα και η πανίδα μας μοιάζει με την δικιά σας ,Τα δέντρα μας είναι πιο μεγάλα και έχουμε πανύψηλα βουνά.”
Το περιστατικό αφορά  την μαρτυρία του Ουολτερ Μαρινο Ριτζι το 1968 όταν στη ορεινή διάβαση Σέλα Καμπιτελο στη Ιταλία  συνάντησε ένα μεγάλο σκάφος με 2 ανθρωποειδή.
Σύμφωνα με την αναφορά που επανεκτιμήθηκε πολλαπλές φορές σε βάθος χρόνου και άντεξε στην μνήμη του μάρτυρα.

Ο Ουολτερ ανέφερε ότι στην διάρκεια ενός ταξιδιού  και αφού πέρασε την διαδρομή Σελα Καμπιτελο  σταμάτησε στη διάβαση Γκρεντερ για να πέραση την νύχτα που ήταν με αρκετή ομίχλη.

Στην διάρκεια της νύχτας ξύπνησε ξαφνιασμένος από μια παράξενη μυρωδιά καμένου και έντρομος βγήκε έξω να δη μήπως είχε πιάσει φωτιά το μικρό του Φιατ .ωστόσο κάνοντας των γύρω του αυτοκίνητου του δεν είδε κάτι που να τον ανησυχεί. Ωστόσο πρόσεξε στο βάθος περίπου 500 μέτρα μακριά ένα παράξενο φως σαν βεράντα ξενοδοχείου. Παραξενεμένος από το θέαμα γιατί γνώριζε ότι στην περιοχή δεν είχε ξενοδοχεία, προσπάθησε να επικεντρώσει το βλέμμα του μέσα στη ομίχλη. Τότε είδε στην άκρη του δρόμου ένα πελώριο αντικείμενο λουσμένο σε ένα παράξενο λευκό φως.

Πλησιάζοντας το αντικείμενο
—————————————-
Ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι αποφάσισε να πλησίαση το σκάφος αλλά όταν πλησίασε αρκετά κάτι τον σταμάτησε σαν να υπήρχε μια αόρατη κουρτίνα νιώθοντας να ζυγίζει τεράστιο βάρος. Το γιγαντιαίο σκάφος που το υπολόγισε περίπου στα 70 μέτρα είχε ένα άσημη όμορφο χρώμα και ακουμπούσε στο έδαφος σε τρία πελώρια πόδια με πέδιλα 2 μέτρων. Στο επάνω μέρος παρατήρησε ένα γυάλινο θόλο και 2 όντα να τον παρακολουθούν στενά. Τότε μια κυκλική καταπακτή άνοιξε από του πουθενά, ένα πορτοκαλή φως φάνηκε και εμφανίστηκε ένα πλάσμα περίπου  1.60μ  το πλάσμα στάθηκε και σήκωσε το χέρι του. Ο αυτόπτης μάρτυρας ανεφέρθη στο ότι ένοιωσε μια ηρεμία και γαλήνη και ήταν ενθουσιασμένος από την επαφή. Το κεφαλή του ανθρωποειδούς  και ο λαιμός του ήταν γυμνά κάτω από μια γυάλινη κάσκα η οποία ήταν στρόγγυλη σαν σφαίρα, που του έφτανε μέχρι τους ώμους του.  Υπήρχαν 2 σωλήνες πίσω από την κάσκα που οδηγούσαν σε μια μικρή συσκευή στην πλάτη του πλάσματος .

Τα μαλλιά του ήταν κοντά με ανοιχτώ καστανό χρώμα  και είχε πανέμορφα μάτια ελαφρός μακρόστενα σαν της γάτας με ίριδες πρασινογάλαζες που όταν συστελλόταν γινόταν σαν της γάτας. Η μύτη του ήταν πολύ μικρή και έμοιαζε επίσης σαν της γάτας τα χείλη του ήταν μικρά και σφικτά και τα δόντια του ήταν λευκά και όμορφα. Το δέρμα του είχε ένα ανοιχτό λαδή χρώμα  και δεν έκανε ζάρες όταν έστριβε το κεφάλι του. Είχε  φαρδύς ώμους και στενούς γοφούς,  τα χέρια του ήταν μακριά με το επάνω μέρος πιο μάκρη , το ίδιο ήταν και τα πόδια του με το επάνω μέρος πιο μεγάλο.          

Η επαφή και ο πλανήτης τους
————————–

Ο πλανήτης του όπως ανέφερε ήταν 10 φορές μεγαλύτερος από την γη και είχε δυο ήλιους ,ένα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο.  Η ημέρα τους είναι μεγαλύτερη από την δική μας αλλά κατά το ένα τρίτο λιγότερη φωτεινή, ενώ η νύχτα τους είναι πολύ σύντομη .Η χλωρίδα τους μοιάζει πολύ με την δικιά μας  αλλά έχουν πελώρια δέντρα και πολύ ψηλά βουνά. Έχουν δυο παγωμένους πόλους όπως  εμείς, βραχώδεις έρημους και ζώα  παρόμοια με τα δικά μας, αν και με κάποιες διαφορές στην κατασκευή του σόματος και στο μέγεθος.

 Όταν ρωτήθηκε από τον αυτόπτη μάρτυρα τι τρώνε; και το πως ζουν;  στο πλανήτη τους η απάντηση ήρθε σχεδόν άμεσα στο μυαλό του μάρτυρα, “Δεν εργαζόμαστε και τα πάντα είναι αυτοματοποιημένα όλοι είναι ίσοι μεταξύ τους και ο κάθε ένας έχει ότι θελήσει. Υπάρχουν πλάσματα που μοιάζουν με πιθήκους και τα οποία κάνουν τις χειρονακτικές εργασίες  όπως καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών, συγκομιδή και παρόμοιες εργασίες.” Τα δόντια τους δεν τους είναι απαραίτητα όσο εμείς και δεν τρώνε κρέας, προσθέτοντας  πως σε σύγκριση με αυτούς εμείς μοιάζουμε με ζώα.

Τρέφονται με φρούτα δημητριακά και σπόρους και έχουν συσκευές που τους παράγουν ενέργεια. Επίσης δεν έχουν προβλήματα ασθενειών.

Το ανθρωποειδές ανέφερε στον άνθρωπο ότι ο οργανισμός τους είναι πολύ πιο απλώς από των δικό μας, έχοντας ένα μόνο πεπτικό σωλήνα χωρείς τα δικά μας παρεπόμενα .Η καρδιά και τα πνευμονία τους είναι πιο ισχυρά από τα δικά μας,  το αίμα τους είναι διαφορετικό και το μυϊκό σύστημα τους είναι πιο ισχυρό .
    
Τα όπλα τους
———————
Σε ένα αφελές ερώτημα που τέθηκε στον αλλοδαπό ήταν, το τι όπλα; διαθέτουν και διαλύουν τους αστεροειδείς όταν τους συναντούν,η απάντηση ήταν ότι τους αστεροειδείς τους αποφεύγουν και ότι διαθέτουν όπλα που μπορούν να διαλύσουν τα πάντα σε τεράστιες αποστάσεις. Σε μια μικρή επίδειξη που του έκανε, του έδηξε ένα βράχο εκεί κοντά,  μια βιολετή ακτίνα εκτοξεύθηκε από το σκάφος και διαλύθηκε χωρίς κομμάτια με ένα υπόκωφο θόρυβο.

Τι φύλο ήταν;
——————
Στην ερώτηση τι φύλο ήταν, πήρε την απάντηση ότι δεν ήταν κανένα φύλο και ότι η φυλή τους αναπαραγάγετε χωρίς να έχει ανάγκη την ύπαρξη δυο φύλων.

Απαγορεύεται η επικοινωνία
———————————

Όταν ρωτήθηκε για τη δεν βοηθάνε την ανθρωπότητα ,με τα πλεονεκτήματα τις τεχνολογίας που διαθέτουν Η απάντηση ήταν απόλυτη και ότι πρώτα πρώτα απαγορεύεται και είναι αδύνατον να επέμβουν στην εξέλιξη οποιαδήποτε  πλανήτη και δεύτερων δεν μπορούν να παραμείνουν για πολύ στο δικό μας ηλιακό σύστημα.

Θα φτάσουμε ποτέ στα επίπεδα σαν και αυτούς;
———————————————
Η απάντηση ήταν ότι είναι σχεδόν αδύνατων η ανθρωπότητα να πραγματοποίηση το άλμα που χρειάζεται για να φτάσει εκεί που είναι αυτοί. Η ανθρωπότητα έχει ένα ασταθές πλανήτη που στο σύντομο μέλλων  θα γίνουν μεγάλες γεωλογικές αλλαγές, με αποτέλεσμα το ανθρώπινο είδος να ελαττωθεί δραματικά. Επίσης μεγάλο ρόλο στην πορεία του ανθρώπου παίζει η νοοτροπία που έχει ,δηλαδή δεν μπορεί να έχει βλέψεις για άλλους κόσμους και να καταστρέφει τον πλανήτη του.

Στο ερώτημα αν πιστεύουν σε θεό
————————————-

Στη αρχή φάνηκε αμήχανος αλλά σύντομα ανέφερε ότι ο θεός βρίσκεται παντού 
Πόσο ζουν ;
——————–
Η απάντηση ήταν ότι πεθαίνουν σαν και εμάς αλλά έχουν καταφέρει και ζουν εκατό φορές περισσότερο απ, όσο εμείς σύμφωνα με την δικιά μας αντίληψη του χρόνου.

Πως ταξιδεύουν στο διάστημα
———————————
Στο διάστημα ταξιδεύουν με τα κυρίως μεταγωγικά σκάφη τα οποία βρίσκονται μακριά από κάθε μαγνητικό πεδίο και έχουν μήκος κοντά στα 5 χιλιόμετρα. Στα μεταγωγικά ζουν εκατοντάδες δικοί τους  σαν να ζούσαν σε ένα πλανήτη. Διαθέτουν τα πάντα , έχουν ανεξάντλητη ενέργεια και είναι κλειστά συστήματα .Τα μεγάλα σκάφη ταξιδεύουν σε ουδέτερα κανάλια στο διάστημα χωρίς να κινδυνεύουν από έλξεις άλλων πλανητών. Επίσης έχουν μικρότερα σκάφη που κινούνται με μαγνήτη ώθηση και έχουν τεράστιες ταχύτητες.

Το ερώτημα αν μπορούμε να ταξιδεύσουμε μαζί τους
———————————————
Η απάντηση ήταν ότι ο αυτόπτης μάρτυρας ήταν πολύ γενναίος ,που πλησίασε το σκάφος και επεδίωξε την ομιλία μαζί του. “Δεν είναι δυνατών να ταξιδεύσεις  μαζί μας  αλλά και κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε ούτε να μείνει στον πλανήτη μας ούτε να ταξιδεύσει”.

Η αναχώρηση
——————-
Το πλάσμα μου ανέφερε ότι οι εργασίες που πραγματοποιούσαν τελείωσαν και ότι πρέπει να φύγουν ,σήκωσε το χέρι του και ένιωσα κάτι να με απωθεί από τον γιγαντιαίο δίσκο. ‘Το ανθρωποειδές μπήκε στη καταπακτή που έκλεισε χωρίς να αφήσει ίχνη  και το λευκώ φως του δίσκου είχε αρχίσει να ξεθωριάζει. Ήμουν  μακριά από τον δίσκο και παρακολουθούσα το πλάσμα που ήταν επάνω στον θολό να κουνά τα χέρια του. Είχα απομακρυνθεί περίπου 300 μέτρα από το σκάφος όταν είδα το αντικείμενο να λούζεται   σε ένα βιολετή πορτοκαλή φως, να ακούγεται ένας θόρυβος σαν ηλεκτρικό πριόνι, να ανυψώνεται περίπου 3 μέτρα και το φως να γίνεται λευκό. Τότε ακούστηκε κάτι σαν σφύριγμα που ήταν τρομερά έντονο κάνοντας τον δίσκο να ταλαντεύετε εκτινάσσοντας τον μακριά με τρομερή ταχύτητα. 

———————————————————————————
Όλες οι αναφορές προέρχονται από αυτόπτες μάρτυρες που ισχυρίζονται την άποψη τις υπάρξεις αλλοδαπών στην Γη και άλλων κόσμων στο εξώτερο διάστημα. Η ύπαρξη άλλων έλλογων κόσμων η αλλοδαπών δεν έχει τεκμηριωθεί.  

http://www.apocalypsejohn.com/2011/06/blog-post_4006.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*