Επισήμως σε εφαρμογή το τουρκικό «Σχέδιο Β»

Στα λεγόμενα διαβατήρια, στο πεδίο της υπηκοότητας,
ξεχωρίζει ο όρος «Τουρκοκύπριος (Turkish Cypriot)».

 Αλλαγή ονομασίας της «ΤΔΒΚ» σε «Τουρκικό Κράτος της Κύπρου»
Τέλος εποχής στην άλλη πλευρά της πράσινης γραμμής και νέο ξεκίνημα για το «Τουρκικό Κράτος της Κύπρου»… Με άλλα λόγια, επίσημη δρομολόγηση του περίφημου «Σχεδίου Β» της Άγκυρας και της τουρκοκυπριακής ηγεσίας… Αυτό δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις από την τουρκοκυπριακή πλευρά.


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Χαβαντίς», στα πλαίσια της έκδοσης των λεγόμενων νέων βιομετρικών διαβατηρίων, η τουρκοκυπριακή ηγεσία προχωρά σε μια πολύ σημαντική αλλαγή. Συγκεκριμένα, τροποποιεί την ονομασία «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας
Κύπρου». Σύμφωνα με τη «Χαβαντίς», στη νέα περίοδο, η τουρκοκυπριακή πλευρά επιλέγει την ονομασία «Τουρκικό Κράτος της Κύπρου (Cyprus Turkish Republic)».


Στα λεγόμενα διαβατήρια, στο πεδίο της υπηκοότητας, ξεχωρίζει ο όρος «Τουρκοκύπριος (Turkish Cypriot)».


Στα πλαίσια της νέας αλλαγής, η τουρκοκυπριακή πλευρά επιλέγει την επίσημη ονομασία που χρησιμοποιεί στην Ισλαμική Συνδιάσκεψη. Ως γνωστόν, στους κόλπους της Συνδιάσκεψης, η τ/κ ηγεσία συμμετέχει με την ιδιότητα του παρατηρητή και με την ονομασία «Τουρκικό Κράτος της Κύπρου».


Η «Χαβαντίς» υπενθυμίζει ότι η νέα πρωτοβουλία της τ/κ πλευράς βασίζεται σε «υπουργική απόφαση», η οποία λήφθηκε στις 23 Μαΐου 2012.

kathimerini

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *