Επίθεση των Anonymous σε ιστοσελίδες υπουργείων της Τουρκίας

Οι Anonymous όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Hurriyet εξαπέλυσαν μπαράζ ηλεκτρονικών επιθέσεων σε ιστοσελίδες υπουργείων στην Τουρκία.
Οι επιθέσεις έγιναν στις ιστοσελίδες των υπουργείων Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και Εξωτερικών καθώς και σε ιστοσελίδες της αστυνομίας και διήρκησαν σχεδόν δύο ώρες.

Όπως αναφέρει η Hurriyet, μια ειδική ομάδα από την διεύθυνση τηλεπικοινωνιών προστάτευσε τις ιστοσελίδες με αποτέλεσμα να μην υποστούν ζημιές.

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *