ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟ MOREGLIANO, ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Πρόσφατα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης στην επαρχία του Ούντινε, στη
βορειοανατολική περιοχή της χώρας, είχαν δημοσιεύσει την είδηση για την
παρατήρηση ενός εξωγήινου πλάσματος, το βράδυ 22:30 της 11ης Φεβρουαρίου
του 2012. Το πλάσμα συνάντησαν σε κεντρική αρτηρία αρκετοί οδηγοί
επιστρέφοντας στο σπίτι τους…

 περιγράφοντας το όλοι ως ένα τεράστιο ον
γκρι χρώματος, πάνω από 4 μέτρα, με καμπυλωτά πόδια και στρογγυλό κεφάλι
που κατάληγε σε σχήμα κώνου.
Την υπόθεση ανέλαβε αμέσως ο ειδικός στα ΑΤΙΑ καθηγητής Αντόνιο
Chiumiento, που ασχολείται με τα ασυνήθιστα γεγονότα και τις εμφανίσεις
UFO τα τελευταία 35 χρόνια και μίλησε με αρκετούς μάρτυρες αλλά και την
τοπική κοινότητα. ‘’Για όσους πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι μια φάρσα,
μπορώ μόνο να πω ότι ο Giuseppe D’Andrea, (αυτόπτης μάρτυρας) μου
τηλεφώνησε στις 8:30 το πρωί της Κυριακής για να εξηγήσει τι είχε συμβεί
την προηγούμενη νύχτα. Ήταν εξαιρετικά αναστατωμένος”.
Ένας άλλος μάρτυρας που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, θαύμασε το
θάρρος εκείνων που πλησίασαν το πλάσμα νομίζοντας ότι κάποιος το είχε
χτυπήσει με το αμάξι του. ‘’Το πλησίασαν νομίζοντας ότι ήταν άνθρωπος
και το ρώτησαν αν είχε πληγωθεί. Τότε το πλάσμα σηκώθηκε προς τους
μάρτυρες, χωρίς να δίνει καμία ένδειξη επιθετικότητας, κάνοντας τους
ανθρώπους να τρέξουν και κυριολεκτικά να κλειδωθούν μέσα στα αυτοκίνητα
τους. Το πλάσμα, μετακινήθηκε μεταξύ των αυτοκινήτων, ενώ οι επιβάτες
ούρλιαζαν και προσπαθούσαν μάταια να προειδοποιήσουν την αστυνομία με τα
κινητά τους τηλέφωνα που περιέργως δεν λειτουργούσαν (δεν μπορούσαν να
καλέσουν ή να τραβήξουν φωτογραφίες). Το πλάσμα περπάτησε αργά στην
πλευρά του δρόμου και απομακρύνθηκε σίγα σίγα στα χωράφια, αδιαφορώντας
για τους έντρομους πολίτες.

 Το περιστατικό προβλήθηκε στο προγράμμα “Δύση” που μεταδίδεται από το
Telepordenone, την πρωινή εκπομπή του Giancarlo Magalli από το εθνικής
εμβέλειας Rai Due και δεκάδες Ιταλικά μπλογκ που αναπαρήγαγαν το θέμα. Η
έρευνα δείχνει τουλάχιστον επτά, οκτώ άτομα να βρίσκονται εκεί, χωρίς
να τα αποκαλύπτουν δημοσίως… μέσα σε αυτά και μία μητέρα με δύο ανήλικα
παιδιά.

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟ MOREGLIANO, ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Πρόσφατα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης στην επαρχία του Ούντινε, στη βορειοανατολική περιοχή της χώρας, είχαν δημοσιεύσει την είδηση για την παρατήρηση ενός εξωγήινου πλάσματος, το βράδυ 22:30 της 11ης Φεβρουαρίου του 2012. Το πλάσμα συνάντησαν σε κεντρική αρτηρία αρκετοί οδηγοί επιστρέφοντας στο σπίτι τους, περιγράφοντας το όλοι ως ένα τεράστιο ον γκρι χρώματος, πάνω από 4 μέτρα, με καμπυλωτά πόδια και στρογγυλό κεφάλι που κατάληγε σε σχήμα κώνου.

Την υπόθεση ανέλαβε αμέσως ο ειδικός στα ΑΤΙΑ καθηγητής Αντόνιο Chiumiento, που ασχολείται με τα ασυνήθιστα γεγονότα και τις εμφανίσεις UFO τα τελευταία 35 χρόνια και μίλησε με αρκετούς μάρτυρες αλλά και την τοπική κοινότητα. ‘’Για όσους πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι μια φάρσα, μπορώ μόνο να πω ότι ο Giuseppe D’Andrea, (αυτόπτης μάρτυρας) μου τηλεφώνησε στις 8:30 το πρωί της Κυριακής για να εξηγήσει τι είχε συμβεί την προηγούμενη νύχτα. Ήταν εξαιρετικά αναστατωμένος”.
Ένας άλλος μάρτυρας που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, θαύμασε το θάρρος εκείνων που πλησίασαν το πλάσμα νομίζοντας ότι κάποιος το είχε χτυπήσει με το αμάξι του. ‘’Το πλησίασαν νομίζοντας ότι ήταν άνθρωπος και το ρώτησαν αν είχε πληγωθεί. Τότε το πλάσμα σηκώθηκε προς τους μάρτυρες, χωρίς να δίνει καμία ένδειξη επιθετικότητας, κάνοντας τους ανθρώπους να τρέξουν και κυριολεκτικά να κλειδωθούν μέσα στα αυτοκίνητα τους. 

Το πλάσμα, μετακινήθηκε μεταξύ των αυτοκινήτων, ενώ οι επιβάτες ούρλιαζαν και προσπαθούσαν μάταια να προειδοποιήσουν την αστυνομία με τα κινητά τους τηλέφωνα που περιέργως δεν λειτουργούσαν (δεν μπορούσαν να καλέσουν ή να τραβήξουν φωτογραφίες). Το πλάσμα περπάτησε αργά στην πλευρά του δρόμου και απομακρύνθηκε σίγα σίγα στα χωράφια, αδιαφορώντας για τους έντρομους πολίτες.

Το περιστατικό προβλήθηκε στο προγράμμα “Δύση” που μεταδίδεται από το Telepordenone, την πρωινή εκπομπή του Giancarlo Magalli από το εθνικής εμβέλειας Rai Due και δεκάδες Ιταλικά μπλογκ που αναπαρήγαγαν το θέμα. Η έρευνα δείχνει τουλάχιστον επτά, οκτώ άτομα να βρίσκονται εκεί, χωρίς να τα αποκαλύπτουν δημοσίως… μέσα σε αυτά και μία μητέρα με δύο ανήλικα παιδιά.

πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *