ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Benjamin Fulford

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Benjamin Fulford 7/4/2014

Πολλές υψηλού επιπέδου απειλές και δολοφονίες λαμβάνουν χώρα καθώς οι cabalists στρέφονται ο ένας στον άλλο.

Υψηλού επιπέδου cabalists έχουν αρχίσει να σκοτώνουν και να απειλούν ο ένας τον άλλο ως μια ένδειξη ότι το ενιαίο σύστημα κεντρικού ελέγχου τους καταρρέει. Οι πρόσφατοι πυροβολισμοί στο Ft. Hood ήταν μια επίθεση εναντίον του George Bush Sr. και άλλων μελών της οικογένειας Bush, σύμφωνα με πηγές των Rothschild και Rockefeller οικογενειών. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν η επίθεση ήταν επιτυχής, λόγω του συνολικού black-out των πληροφοριών μετά το περιστατικό. Ο θάνατος ενός πράκτορα της CIA την περασμένη εβδομάδα επίσης πιστεύεται ότι ήταν μέρος μιας anti-Bush/Nazi εκστρατείας που τώρα είναι σε εξέλιξη.

CABAL…DOG EAT DOG…Βρίζουμε και τα αγαπημένα μας ζωάκια.

Στη συνέχεια, την περασμένη εβδομάδα μια φωτογραφία ενός T-shirt με τον αριθμό 44 να είναι γραμμένο σε αυτό το οποίο κρατιόταν μπροστά από τον Προέδρο Obama ήταν ευρέως δημοσιοποιημένο.

http://www.nydailynews.com/sports/score-hears-president-new-jersey-article-1.1746800


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο αριθμός 44 συμβολίζει το θάνατο σε πολλές Ασιατικές γλώσσες και το T-shirt περιστατικό φαίνεται ότι ήταν για να υπενθυμίσει στον Obama ότι πρέπει να πάψει να μπλοκάρει το νέο οικονομικό σύστημα.

Jan Peter Shmittmann, η σύζυγος και η κόρη τους.

Επίσης, η δολοφονία του πρώην CEO της ABN Ambro Bank Jan Peter Shmittmann, της συζύγου του και της κόρης του ήταν μέρος ενός εν εξελίξει σχεδίου των Rothschild για την εξάλειψη τυχόν ατόμων που θα καταθέσουν εναντίον τους, σύμφωνα με πηγές της CIA. Ο κατάλογος περιλαμβάνει 250 ονόματα, συμπεριλαμβανομένων 50 τραπεζιτών, δήλωσαν οι πηγές. Οι Rothschild πιστεύουν επίσης ότι η οικογένεια Rockefeller πρόκειται να περικυκλωθεί και να φυλακιστεί.

ΝΟΤ ΜΕ…

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin, από την πλευρά του, πιστεύει ότι όλη η οικογένεια Rothschild πρέπει να θανατωθεί, προκειμένου να τερματιστεί η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση. Τα Σλαβικά έθνη είναι ιδιαίτερα πικραμένα για την καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας και την κλοπή των ορυκτών πόρων της, και κατηγορούν για αυτό τους Rothschilds. Βλέπουν τις πρόσφατες ανοησίες στην Ουκρανία ως μια ακόμη κλοπή των πόρων από τους Rothschild.

Οι Ρώσοι τώρα καταλαμβάνουν την Ανατολική Ουκρανία και έχουν προσφέρει το δυτικό τμήμα στην Πολωνία ως ένα σημείο ότι πλέον δεν πηγαίνουν μαζί με την ελεγχόμενη από την κλίκα ομάδα μαριονετών η οποία είναι γνωστή ως τα Ηνωμένα Έθνη.

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΛΩΝ.

Δεδομένου ότι όλοι οι μεγάλοι παίκτες τώρα δείχνουν με τα δάχτυλα τους ο ένας τον άλλο, ίσως αυτή να είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσουμε το δικανικό μονοπάτι που ακολουθείται από τους πράκτορες της White Dragon Society (WDS) που προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιός ήταν πίσω από το σχέδιο για να «σώσει το περιβάλλον » σκοτώνοντας το 90 % της ανθρωπότητας.

Ο πρώτος ύποπτος ήταν ο David Rockefeller, επειδή κάθισε στην κορυφή των γνωστών οργάνων παγκοσμιοποίησης όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, την Ομάδα Bilderberg και την Τριμερή Επιτροπή.

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

Ωστόσο, οι άνθρωποι των Rockefeller είπαν ότι δεν ήταν αυτοί το πρόβλημα, αλλά μάλλον ήταν ο George Bush Sr. και η Nαζιστική φατρία του, που ήταν οι πραγματικοί κακοί.

Οι Ναζί, από την πλευρά τους, δήλωσαν ότι είχαν συμμαχήσει με τους Γνωστικούς Illuminati και είπαν ότι ήταν σε αντίθεση με την γενεαλογική διοίκηση. Πίστευαν ότι ήταν η γενιά του Rothschild / Saxe Gotha που ήταν το πρόβλημα. Οι Rothschild τότε βγήκαν και είπαν ότι ήταν κατώτεροι υπεργολάβοι και ότι το πραγματικό κέντρο της Cabal ήταν η P2 Στοά Τεκτόνων στην Ιταλία.

Μια επίσκεψη στα οικήματα της P2 στη Ρώμη και το Μιλάνο από αυτόν τον συγγραφέα αποκάλυψε ότι θεωρούσαν τους εαυτούς τους ότι είναι οι απόγονοι του Καίσαρα και ότι τους είχε δοθεί μια αποστολή από εξωγήινα όντα πριν 26.000 χρόνια για να διαχειριστούν την ιστορία σύμφωνα με ένα σενάριο που βασίζεται στην αστρολογία. Είπαν πως ο θεός τους ήταν ο Μαύρος Ήλιος, ένας εξωγήινος που ζεί μέσω ακτίνων γάμμα οι οποίες μπορούν να ελέγχουν τα ανθρώπινα μυαλά. Άλλη ονομασία του ήταν Εωσφόρος.

Αυτό είναι πιθανώς ένας μύθος, αλλά η ιατροδικαστική και η ιστορική διαδρομή αναφέρουν σαφώς πως υπήρξε ένα σχέδιο ηλικίας 2000 ετών από τους απογόνους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας να δημιουργηθεί μια ενιαία, κεντρική , φασιστική παγκόσμια κυβέρνηση που είναι γνωστή ως η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Έχεις να μου χαλάσεις ένα UNI;

Η P2 είπε πως υπήρχε μια φατρία στην ομάδα τους, που ήταν πίσω από το σχέδιο για να σκοτώσει το 90 % της ανθρωπότητας και να υποδουλώσει το υπόλοιπο, προκειμένου να δημιουργηθεί το χιλιόχρονο Ράϊχ. Η ομάδα στη συνέχεια καθαρίστηκε, κάτι το οποίο είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Πάπας Μaledict παραιτήθηκε για να ανοίξει το δρόμο για τον Πάπα Francis.

Τώρα που το σχέδιό τους καταρρέει βλέπουμε μια κατάσταση όπως αυτή στην πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, όπου όλα τα είδη των επι μακρόν κρατούμενων μυστικών αρχίζουν να βγαίνουν προς τα έξω. Στην περίπτωση αυτή, η Ρ2 κάνει δημόσιες λεπτομέρειες για το πώς δημιούργησαν το Χριστιανισμό και το Ισλάμ ως εργαλεία προπαγάνδας στο μακρύ πολέμο τους εναντίον των Εβραίων.

Σαλάμ Αλεκούμ…

Οι τελευταίες αποκαλύψεις για το Ισλάμ εστάλησαν σε αυτόν τον συγγραφέα με ένα αρχείο PDF το οποίο θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε στο ενημερωτικό δελτίο αυτής της εβδομάδας. Το τμήμα για το Ισλάμ και την εκπαίδευση από το Βατικανό του Μωάμεθ ξεκινά στη σελίδα 26.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ανθρώπους που έγραψαν την Καινή Διαθήκη δημοσιεύθηκαν επίσης εδώ:

Είναι πιθανό ότι βάσισαν τον Ιησού σε ένα δημοφιλές εβραϊκό ηγέτη ανταρτών που εκτέλεσαν και μετονόμασαν την Ίσιδα ως Μαρία και το θεό Ήλιο, ως Ιησού.

«Βλαντιμίρ, γίνε Καθολικός και δε θα καείς στην Κόλαση…» «Πάπα σταμάτα τις απειλές και ίσως δεν πας για ανακύκλωση…»

Αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται σε μια εποχή που πολλοί κορυφαίοι ηγέτες της Δύσης επισκέπτονται το νέο Πάπα. Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Putin και ο Obama της Εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ακολουθήθηκαν την περασμένη εβδομάδα από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

«Να, Πάπα, μαζί με τα αυγά σου έφερα και λαθραία ξύδια…Να πίνεις και να μας σχωρνάς…»

Η Βασίλισσα ήρθε με 20 λεπτά καθυστέρηση στην συνάντησή της με τον Πάπα, καθώς οι συνομιλίες της με τον Πρόεδρο της Ιταλίας έκαναν υπερωρίες. Είναι μια καλή εικασία το ότι συζητούσαν τα οικονομικά θέματα, αλλά καμία εμπιστευτική πληροφορία από αυτή τη συνάντηση δεν έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής. Στη συνάντηση μεταξύ Elizabeth και του Πάπα, ο Πάπας έδωσε μια σφαίρα (σύμβολο της δύναμης) από λάπις λάζουλι (συμβολικό του πλούτου). Η Βασίλισσα έδωσε μπύρα στον Πάπα, αυγά και ουίσκι πιθανότατα ως αναγνώριση του γεγονότος ότι έχουν δώσει όρκο φτώχειας, ο οποίος θα αρνείτο πιο πλούσια δώρα.

Δεδομένου ότι η P2 είναι πολύ «χωμένη» μέσα στην Αστρολογία, πρέπει τώρα να περιμένουμε και να δούμε αν η επερχόμενη Κόκκινη Σελήνη (blood moon) στις 15 Απριλίου θα συμπίπτει με μεγάλες ανακοινώσεις.

Αν όχι, τότε η πίεση στην κλίκα πρόκειται να αυξηθεί σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα πετρο-δολάρια.

Πυρήνας συσκευής Ελεύθερης Ενέργειας στην Ταϊβάν.

Τα μέλη της ομάδας που είναι γνωστή ως Cobra Αντίσταση πήγαν στην Ταϊβάν πρόσφατα, μετά από επίσκεψη με ένα αντιπρόσωπο της WDS στο Τόκιο. Την περασμένη εβδομάδα ήρθαν σε επαφή με αυτόν τον συγγραφέα μέσω skype και έδειξαν ένα βίντεο από την Ταϊβανέζικη μαζική παραγωγή συσκευών ελεύθερης ενέργειας. Είπαν ότι τώρα κατασκευάζονται από περισσότερες από 20.000 διαφορετικές ομάδες, περισσότερες από ότι η πετρελαϊκή εταιρεία και οι άνδρες με τα μαύρα θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν.

Υποσχέθηκαν να παραδώσουν μία συσκευή σε αυτόν τον συγγραφέα πριν από το τέλος του τρέχοντος μηνός. Αν τρέχει στο σπίτι μου τις ηλεκτρικές συσκευές, όπως είχαν υποσχεθεί, τότε θα την πάρω σε όλες τις μεγάλες Ιαπωνικές εταιρείες παραγωγής για μαζική παραγωγή.

ΑΝ αυτό είναι αλήθεια, τότε αυτή θα είναι μια συνολική αλλαγή προτύπου για την παγκόσμια οικονομία και σίγουρα θα καταδίκαζε το πετροδολάριο.

ΝΑΟΥ Μ@ΔΕΡΦ@ΚΕΡΣ…

Οι Ρώσοι και οι Ιρανοί επίσης επιτίθονται κατά των πετρο-δολαρίων με ένα σχέδιο που ανακοίνωσαν για να αρχίσουν να πωλούν το πετρέλαιό τους, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ανταλλαγής που θα παρακάμπτει το δολάριο.

Στην Κίνα, καθώς τα ίχνη των χρημάτων διερευνούνται ενδελεχώς και όλοι οι αξιωματούχοι βρέθηκαν να έχουν διεφθαρεί από χρήματα του Fed, τώρα απομακρύνονται.

Ο Mωάμεθ ήταν μια δημιουργία του Βατικανού

ΠΗΓΗ

ΚΕΙΜΕΝΟ: Benjamin Fulford

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

Loading...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Benjamin Fulford

Αναμείνετε τα «πυροτεχνήματα» να αρχίσουν μετά το τέλος των εορτασμών του Σεληνιακού Νέου Έτους.

Οι διακοπές του Σεληνιακού Νέου Έτους έχουν ξεκινήσει και οι πηγές μας λένε πως μπορούμε να περιμένουμε τα «πυροτεχνήματα» να ξεκινήσουν κατά την εβδομάδα που αρχίζει στις 10 Φεβρουαρίου (Αν είστε του σχολείου που πιστεύει ότι η Δευτέρα είναι η πρώτη ημέρα της εβδομάδας ).

Στην ουσία, η νέα Κινεζική κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι έχουν δημιουργήσει μια φούσκα ακινήτων και έχουν αποφασίσει να την καταρρίψουν από τη στιγμή που το έργο της Πρωτοχρονιάς ξεκινά στα σοβαρά. Αυτό θα έχει πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις σε όλο τον κόσμο, κυρίως στις αγορές βασικών προϊόντων που έχουν αναπτυχθεί εξαρτώμενες από την Κινεζική ζήτηση.

NIKH ΤΩΡΑ…ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ!!!

Ο καιρικός πόλεμος συνεχίζει επίσης με το συνεχιζόμενο ψυχρό μέτωπο στις ΗΠΑ και την ξηρασία στην Καλιφόρνια καταστρέφοντας τις προμήθειες τροφίμων στις ΗΠΑ και φέρνοντας τα κοπάδια των βοοειδών στο χαμηλότερο μέγεθος των τελευταίων 60 ετών. Τα κοπάδια βοοειδών της Αυστραλίας έχουν επίσης καταστραφεί από μια ξηρασία και ένας αναγνώστης κατάφερε να βρει αποδείξεις του όπλου τροποποίησης του καιρού HAARP που χρησιμοποιείται ενάντια στην Αυστραλία.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

http://s1304.photobucket.com/user/marhuf/library/#/user/marhuf/library/?sort=3&page=1&_suid=139137210210502629463122086259

Υπάρχει επίσης πολλή πάλη που συνεχίζεται κάτω από την επιφάνεια στον τραπεζικό κόσμο και συνδέεται με μια συντονισμένη επίθεση εναντίον της JP Morgan, των Skull and Bones και της οικογένειας Bush (Scherf, Pierce, Pecce). Οι μυστηριώδεις θάνατοι τριών τραπεζιτών την περασμένη εβδομάδα ήταν όλοι συνδεδεμένοι σε αυτή τη μάχη, σύμφωνα με την MI5 και άλλες πηγές.

Gabriel Magee: «Αυτοκτόνησε» και το σώμα του παρέμεινε στο σημείο πτώσης για πολλή ώρα, ενώ αστυνομία και ασθενοφόρα περίμεναν (τι;) προκαλώντας αισθητή δυσφορία στους υπόλοιπους εργαζόμενους…Καθαρή τακτική εκφοβισμού προς τους (σκουληκαντέρες) θεατές.

Ο Gabriel Magee, ο τραπεζίτης της JP Morgan ο οποίος πέθανε στο Λονδίνο, ήταν ειδικός σε θέματα πληροφορικής που ασχολούνται με την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας. Εργάστηκε για ένα «προβλεπτικό» πρόγραμμα αγοράς, το οποίο σημειώνει κινήσεις της αγοράς. Αυτά είναι το πιο κοντινά στη Τεχνητή Νοημοσύνη και παράγουν τεράστια κέρδη. Βρετανοί ερευνητές υποψιάζονται ότι σκοτώθηκε για να τον φιμώσουν αφού εντόπισε και ήταν έτοιμος να «σφυρίξει» για τις τεράστιες μεταφορές δολαρίων που γίνονται από τις χώρες BRICS.

William Broeksmit: Ο δεύτερος που «αυτοκτόνησε»…Βρέθηκε κρεμασμένος.

Ο William Broeksmit, ο τραπεζίτης της Deutschebank πέθανε μετά την αποχώρηση της Deutschebank από την επιτροπή καθορισμού των τιμών χρυσού και την απομάκρυνση του χρυσού της από το Παρίσι. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο τραπεζίτης σκοτώθηκε επειδή η Deutschebank «έτρεξε προς την έξοδο» και σταμάτησε να βοηθάει τη JP Morgan στην αγορά του χρυσού. Η JP Morgan κατέχει πλέον το 60 % του συνόλου των παραγώγων χρυσού στις ΗΠΑ, που σημαίνει ότι κατέχει 65 φορές περισσότερο χάρτινο χρυσό από ό,τι έχει φυσικό χρυσό. Η Οικογένεια των Δράκων και άλλοι απαιτούν η JP Morgan να παραδώσει το φυσικό χρυσό.

Michael Dueker: Ο τρίτος «αυτόχειρας» που πήδηξε από μια γέφυρα ήταν αγνοούμενος από την 29η Ιανουαρίου.

Πράγμα που μας φέρνει στον τρίτο θάνατο του Michael Dueker, πρώην οικονομολόγου του Federal Reserve Board, ο οποίος εργαζόταν για μια φόρμα γνωστή ως Russell Investments. Παρά το γεγονός ότι εξακολουθούμε να προσπαθούμε να το επιβεβαιώσουμε αυτό, είναι πιθανό ότι η Russell Investments συνδέεται με τον Russell Trust που ελέγχει τη Skull and Bones και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων. Ο Dueker μπορεί να «αποσιωπήθηκε», γιατί ήταν έτοιμος να «σφυρίξει» για τη λεηλασία των συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών ταμείων από το Federal Reserve Board.

Επίσης, την περασμένη εβδομάδα, ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας επικοινώνησε με το Ίδρυμα White Dragon για να ρωτήσει σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Κινεζικού χρυσού που υποστηρίζεται από ιστορικούς δεσμούς.

Jacob Lew: «Oh, man…we are broke!»

Να θυμάστε ότι οι διακανονισμοί της 31ης Ιανουαρίου ήρθαν την περασμένη εβδομάδα και αν υπάρχει μια μεγάλη τράπεζα (JP Morgan 😉 που δεν θα ήταν σε θέση να παραδώσει φυσικό χρυσό ή να κάνει άλλες πληρωμές, θα της δοθεί διορία μέχρι γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου για να το κάνει αυτό πριν από την εκκαθάριση. Θυμηθείτε πώς ο Αμερικανός Γραμματέας Οικονομικών Jacob Lew προειδοποίησε πρόσφατα πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ξεμείνει από χρήματα στις 7 Φεβρουαρίου και ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τεχνάσματα για να το κρατήσει αυτό να συνεχίζει για λίγες μέρες, πέρα από αυτό;

http://www.voanews.com/content/treasury-chief-us-will-run-out-of-money-in-february/1831700.html

…Η Γαλαξιακή Κεντρική «Ρουφήχτρα» σε γυρεύει!

Για αυτό που μπορείτε να είστε σίγουροι είναι ότι θα υπάρξει κάποια σοβαρή διαπραγμάτευση που θα συμβαίνει παρασκηνιακά από σήμερα έως τα μέσα Φεβρουαρίου.

Υπάρχουν επίσης αυξανόμενες ενδείξεις ότι παράλληλα με τις προσπάθειες για να αναγκάσουν την πτώχευση του Federal Reserve Board απαιτώντας φυσικό χρυσό υπάρχει μια κίνηση για να κόψουν τα χρήματα του από το πετρέλαιο και τα ναρκωτικά επίσης.

ΓΙΟΥ ΑΡ Φ@ΚΝΤ…

Στο μέτωπο του πετρελαίου ιδιαίτερα, υπάρχουν πολλά που είναι σε εξέλιξη. Η μεγαλύτερη εξέλιξη ήταν η ήττα της προσπάθειας των Rockefeller Brothers να χρησιμοποιήσουν τις περιβαλλοντικές ανησυχίες για να αποτρέψουν την κατασκευή του αγωγού Keystone που θα στείλει το Καναδικό πετρέλαιο στα διυλιστήρια του Κόλπου του Μεξικού. Αυτό σημαίνει ότι πολύ λιγότερα από ό,τι οι Αμερικανοί πληρώνουν για βενζίνη θα ανακυκλώνονται στις ελεγχόμενες από την cabal τράπεζες του Federal Reserve μέσω των σκλαβωμένων κρατών της Μέσης Ανατολής.

Αυτά τα κράτη της Μέσης Ανατολής επίσης δείχνουν σημάδια ανεξαρτοποίησης από τον έλεγχο του Federal Reserve. Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, για παράδειγμα, αρνήθηκε να συναντηθεί με μια αντιπροσωπεία του Κογκρέσου που περιλάμβανε εκπροσώπους της Εσωτερικής Ασφάλειας, των Ενόπλων Δυνάμεων και επιτροπές από Υπηρεσίες Πληροφοριών. Στους διπλωματικούς κύκλους αυτού του είδους η περιφρόνηση είναι περίπου τόσο άσχημη όσο παίρνει.

http://washingtonexaminer.com/saudis-snub-us-congressional-delegation/article/2543226

لا ننظر غبي؟ … لا، نحن.

Η Σαουδική οργή χωρίς καμία αμφιβολία τροφοδοτήθηκε επειδή ο Πρόεδρος Erdogan της Τουρκίας επισκέφθηκε το Ιράν την περασμένη εβδομάδα και οι δύο χώρες ανακοίνωσαν ότι θα αρχίσουν την ολοκλήρωση των οικονομιών και των κυβερνήσεών τους σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από ό,τι πριν. Αυτό συνδέεται με το σχέδιο να κάνουν την Ευρώπη να αγοράζει φυσικό αέριο από το Ιράν και τη Ρωσία αντί από τις cabal ελεγχόμενες μοναρχίες του Κόλπου, όπως η Σαουδική Αραβία.

Και πάλι αυτό μπορεί να είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι Σαουδάραβες προσπαθούν τώρα να καταλήξουν σε συμφωνία με τη WDS (White Dragon Society). Τους έχουν πει να κόψουν τους δεσμούς τους με τους πολεμοκάπηλους cabalists και να υποστηρίξουν μια μαζική εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας και για να σταματήσει η καταστροφή του περιβάλλοντος.

Πετρελαιοπαραγωγός Νιγηρία: Το 70 τοις εκατό των Νιγηριανών ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας των £ 1,29 την ημέρα, που αγωνίζεται με μια αποτυχημένη υποδομή και χρόνιες ελλείψεις καυσίμων.

Η κυβέρνηση της Νιγηρίας ανακοίνωσε επίσης την περασμένη εβδομάδα ότι επρόκειτο να αρχίσει να μετατρέπει τα χρήματα του πετρελαίου της από δολάρια του Federal Reserve Board και σε Κινεζικά Yuan.

Η απώλεια των εσόδων από το πετρέλαιο στους cabalists συνοδεύεται και από μια αυξανόμενη απώλεια άλλης μεγάλης πηγής του εισοδήματός τους : τα χρήματα από ναρκωτικά.

CIA : «Έχουμε το καλύτερο στάφ!»

Η κίνηση να νομιμοποιηθεί η μαριχουάνα (Γαλλία, Μεξικό, Νέα Υόρκη κλπ. συντάσσονται), και ως εκ τούτου τον τερματισμό του μονοπωλίου μαριχουάνας της κλίκας (cabal), γίνεται χιονοστιβάδα. Η έγκριση της Μεξικανικής κυβέρνησης προς τους πολιτοφύλακες της για την καταπολέμηση της cabal φατρίας της CIA εμπόρων ναρκωτικών στο Μεξικό θα ξεκινήσει το χτύπημα των εσόδων τους από την κοκαΐνη επίσης. Επιπλέον, η κυβέρνηση Kim Jong – un της Βόρειας Κορέας έχει κλείσει όλα τα εργοστάσιά της παραγωγής αμφεταμίνων, διακόπτωντας μια σημαντική πηγή των Bush / Ναζί υπόγειων χρημάτων στην Ασία, αναφέρουν πηγές της Βόρειας Κορέας. Ας δούμε αν επίσης σύντομα θα στερηθεί τα έσοδα της Αφγανικής ηρωίνης.

Μη σπρώχνεστε…θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Στοά P2 επικοινώνησε επίσης με τη WDS την περασμένη εβδομάδα για να αποκαλύψει τα ονόματα μερικών ακόμη μέχρι σήμερα μυστικών εξουσιαστών που έχουν μπλοκάρει το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Αυτά είναι ο Franco Rienzi (κατάσκοπος της Mossad), Giuseppe di Antonio (Mossad στη Ρώμη), Lemue dico Mannucci (τραπεζίτης), ένας μαφιόζος δικηγόρος με το όνομα Mastroianni και ο Αγγλικανικός -πράκτορας της Mossad- πάστορας Claudio Zappala. Αυτός ο συγγραφέας δεν ήταν σε επιτυχή θέση να λάβει κάποιο σχόλιο από αυτούς τους ανθρώπους, αλλά είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν μαζί μας αν αισθάνονται πως εσφαλμένα ονοματίστηκαν.

♥☼ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ☼♥

Η P2 λέει επίσης, ότι προσπαθεί να επιτύχει μια συμφωνία μεταξύ των Ρώσων, των Κινέζων και των Αμερικανών για να σχηματίσουν ένα είδος παγκόσμιας ομοσπονδίας κυβερνήσεων. Λένε ότι θα καλέσουν τις άλλες ομάδες να ενταχθούν μόλις τα τρία αυτά κράτη έρθουν σε μια βασική κατανόηση. Λένε ότι αυτή η προγραμματισμένη ομοσπονδία των ίσων, δεν θα είναι το ίδιο με τη φασιστική Νέα Παγκόσμια Τάξη που η κλίκα έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει.

ΠΗΓΗ
ΚΕΙΜΕΝΟ: Benjamin Fulford
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Loading...

7 thoughts on “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Benjamin Fulford

 1. Ανώνυμος says:

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ- ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
  ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΚΕΦΑΛΙ -ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!
  ΜΑΚΑΡΙ .
  ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ–ΝΑΖΙΣΤΕΣ-ΤΙΤΑΝΕΣ-ΟΜΠΑΜΑ-BASILIKH OIKOGENEIA ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΟΥΑΧΑΜΠΙ-ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ-CIA-NASA-CLUB OF THE ISLES-SKULLS & BONES-SAUDIS-FED-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΛΕΣΧΗ BILDERBERG-BΛΑΚΑΣ ΟΛΛΑΝΤ-ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΥΣΗΣ.

  ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ : –ΝSA-SNOWDEN-ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ (ΣΤΡΑΤΟΣ-ΝΑΥΤΙΚΟ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ)Η.Π.Α-D.O.D-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΚΙΝΑ -ΡΩΣΙΑ-ΙΡΑΝ-ΑΣΣΑΝΤ-ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ-BRICS-ΙΝΔΙΑ.

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΝΔΥΝΟΣ
  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ , ΜΗΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΟΥΝΤΜΠΑΤΕΝ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΙΝΑΖΙΣΤΗ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ -ΑΡΧΙΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο I.R.A)????
  ΠΑΝΤΩΣ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ""ΕΞΑΔΕΛΦΟ" ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟ.
  STRANGER ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ………….ΜΗΠΩΣ;

 2. Ανώνυμος says:

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ . ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΣΙΓΚΙΝΟΥ ΣΩΒΡΑΚΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ………..!!
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ123

 3. Ανώνυμος says:

  Ότι έχεις μεταφράσει και όσα έχεις υποστηρίξει, ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει πραγματοποιηθεί…

  Μούφες ΟΛΑ…

  Το μόνο που προσπαθείς, είναι κρατάς κοιμισμένους τους οπαδούς σου, οι οποίοι περιμένουν να σωθούν από την γαλαξιακή ομοσπονδία του φωτός και τον σαλούσα….

 4. Ανώνυμος says:

  10:35 …. τη γνώμη του είπε ο 8:15…. αλλά μάλλον είσαι και εσύ ένα από τα χαιβανάκια/οπαδούς που έχει αυτός ο αρίστανδρος….

  Και ο τρόπος που εκφράζεσαι, δείχνει και την "αγάπη" που πρεσβεύει ο "δάσκαλος" σου….και το "φως"… χαχαχαχα

  τραγικός είσαι, όπως και ο "δάσκαλος" σου….

 5. Ανώνυμος says:

  10:35….. έγινες τσαμπουκάς και κοροϊδεύεις πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ….χαχαχαχα

  Και εσύ μπορείς να επιλέξεις να είσαι ή ερπετο-υπηρέτης ή ερπετο-υπηρέτης….

  Άιντεε……ξεψάρωσες και εσύ πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *