ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΙΘΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;!!!

Κλοπή σχεδίων πιθανού Ελληνοτουρκικού πολέμου.

Εφημερίδα της Τουρκίας δημοσίευσε, ότι κλάπηκαν σχέδια πιθανού ελληνοτουρκικού πολέμου, ότι τα έκλεψε ελληνίδα κατάσκοπος, την οποία μάλιστα έχουν καταγράψει κρυφές κάμερες.
Η τουρκική εφημερίδα »Σταρ», γράφει για την κλοπή σχεδίων από το Γενικό Επιτελείο του Πολεμικού Ναυτικού,στη τουρκική βάση στη Μαρμαρίδα, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και σχέδια πολέμου και σχέδια που εμφανίζουν τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες σε διάφορες στρατιωτικές μονάδες της Τουρκίας, καθώς και στοιχεία για στρατιωτικές ασκήσεις.

Έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 49 άτομα, εκ των οποίων τα 45 είναι ενεργοί αξιωματικοί.
Κατά τις έρευνες που έγιναν σε διάφορα σημεία σε εννιά πόλεις της Τουρκίας, βρέθηκε υλικό το οποίο περιλαμβάνει και διάφορα βίντεο, η εγγραφή των οποίων έγινε με κρυφές κάμερες.
Κατά την εφημερίδα, η Ελληνίδα κατάσκοπος έκλεψε τα σχέδια και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.
 

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *