Eminem 3 A.M: Μαζικές σατανιστικές τελετουργικές θυσίες σε μασονικό ναό / νοσοκομείο!

Διαβάστε εδώ για την ώρα  3 A.M.

Τα έντονα κόκκινα γράμματα είναι υπερσύνδεσμοι για σχετικές πληροφορίες.


Ο Eminem έχει καταληφθεί με ”δαίμονες” στις 3 μμ σε μια κατάσταση Alter και πηγαίνει σε ένα ”ξεφάντωμα” μαζικών δολοφονιών στο νοσοκομείο / τεκτονική στοά. Ωστόσο, ο ίδιος δεν θυμάται τίποτα ούτε ανακτά τη μνήμη του. “Δεν θυμάμαι πώς έφτασαν εκεί, αλλά υποθέτω ότι πρέπει να τους έχω σκοτώσει.” 

Το βίντεο είναι πλήρες, με  τελετουργικό ”λουτρό αίματος” και ειδικά με αναφορές σχετικές με τους –Monarchπρογραμματισμένους (νοητικά) σκλάβους. Ο  Proof (φίλος του Εμινεμ) θυσιάστηκε στον 11ο (δίσκο;) ως θυσία αίματος, μετά από τον έλεγχο του σε κέντρο αποτοξίνωσης / επαναπρογραμματισμού και επέστρεψε με αυτό το hit single.

Ξεκινά με τον Eminem σε ένα δάσος, σαν να ξύπνησε μόλις από ένα όνειρο. (καμία μνήμη)

Ο Eminem πήγε στο νοσοκομείο  για αποτοξίνωση, για επαναπρογραμματισμό με τον  Dr.West  στο  άλμπουμ Relapse.
Η ώρα του διαβόλου, χλευάζει την ”αγία τριάδα” (που λένε οι της Εκκλησίας) , 3 A.M

“Υποθέτω ότι πρέπει να ”έσβησα”  πάλι” 
Τα  Blackouts είναι εξαιρετικά κοινά για τους Monarch  Σκλάβους. Ο Ashley Olsen, η Rihanna  και άλλοι μίλησαν για black outs από το τραύμα.

Η λατρεία του Ηλίου στο παράθυρο…Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


 Στιγμιαία δείχνει το υπόγειο για ένα συγκεκριμένο λόγο:

 Για να δείτε τα τούβλα. Ο τοίχος λάμπει για μισό δευτερόλεπτο, υποσυνείδητα, μετά από τον στίχο: “δεν θυμάμαι πώς έφτασαν εκεί”  – Αναφορά για την ψυχική υποδούλωση ( παγιδευμένο μυαλό, αμνησία – σβήσιμο της μνήμης )

 Το ανθρώπινο ομοίωμα/κούκλα και το ξυπνητήρι είναι και τα δύο σημαντικά στον προγραμματισμό. Ο Eminem κάθεται δίπλα στην κούκλα (απανθρωποποίηση) του άλλου του εαυτού, που αυτό-προγραμματίζεται. Απανθρωποποίηση.

(Στον τοίχο με αίμα η ώρα του διαβόλου (ερπετοειδούς)…3AM)

 Ο Eminem στο δάσος, χωρίς να θυμάται τι συνέβη, φαίνεται να είναι σε σύγχυση καθώς βγάζει το ρολόι του. Ο χρόνος, το ρολόι (έννοια ολίσθησης), είναι σημαντικός στους σκλάβους monarch , γιατί δεν έχουν καμία ανάμνηση  του χρόνου που πέρασε…

 Το ρολόι.
 Το ίδιο ρολόι.
Έμινεμ: “Φάσεις, που περνάω (κατοχή). Ζαλισμένος, και είμαι τόσο μπερδεμένος. 
Δεν ξέρω ποιος μου το μετέδωσε αυτό σε μένα, Τι πάω να κάνω..;
 Προσοχή, στον άσωτο ιό. Τον διαβολικό…. Πολύ μεθοδικά τους σφάζω…”

 Το να είσαι ζαλισμένος & μπερδεμένος συνδέεται με τον προγραμματισμό. υπάρχει στην πραγματικότητα ένα περιοδικό που ονομάζεται  Dazed και δείχνει θύματα του Monarch Προγραμματισμού.
 Το μασονικό μαύρο και λευκό πάτωμα (σκακιέρα) δηλώνει την διαδικότητα (και τις διαφορετικές διαστάσεις που μπορούν να κινηθούν οι ”άλλοι”).
Τελετουργικοί φόνοι υπό (ερπετική) κατάληψη…
Πάμε και στα ”καλά” τώρα…

Δείτε το ερπετοειδές μάτι…(Ο πανεπόπτης οφθαλμός αντανακλάται στο γυαλί)
  ”Ερπετοειδές” είναι μια συνώνυμη λέξη σχετικά με την δαιμονική καταληψία.
Ο διάβολος (που λέει η εκκλησία) είναι ένα ερπετοειδές…φίδι δράκος κλπ.

(Αλλά η εκκλησία αντί να παραδεχτεί το γεγονός των ερπετοειδών, μόνο για λόγους συμφέροντος και πλύσης εγκεφάλου μιλάει για τον έναν,, τον διάολο κλπ αντί να μας πει για την φυλή των ερπετοειδών… που αλλάξουν διαστάσεις! )


Στο επόμενο καρέ δείχνει πάνω (ίσως ”αφιερώνει” το μακελειό) … ή συμβολίζει τα κέρατα

Η θυσία αίματος / τελετουργικό λουτρού αίματος

Ο απαγορευμένος καρπός:Δείχνει το δαγκωμένο μήλο και τον αστυνομικό νεκρό;

Το λουτρό αίματος: Στους στοίχους αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σκότωσε ένα μέλος της οικογένειας; Συμβολίζει την θυσία του Proof;
 Όσον αφορά τις θυσίες… θυσιάζουν ξαδέρφια,  μέλη της οικογένειας και στενούς φίλους.

 Στο τέλος, δείχνει ξεκάθαρα τον συμβολισμό της τεκτονικής στοάς, με το μαύρο και λευκό πάτωμα, τους πυλώνες και την πύλη/παράθυρο. Το καρέ απεικονίζει έναν μασονικό/ τεκτονικό τελετουργικό φόνο.

 Η αρχική κούκλα είναι σε τεμάχια, με την πόρτα του νοσοκομείου ανοιχτή και το φως να λάμπει .
Αυτό σημαίνει πως σπάει τα δεσμά… 
Θα αποκοπεί από τις άλλες προσωπικότητες σύντομα…

Αμέσως μετά από την σατανική κατάσταση του οι ”δαίμονες”φέυγουν καθώς βγάζει την κουκούλα και το jacket  του (το σκοτάδι), φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι… 
Η δουλειά έγινε.
 Το τελετουργικό στην μασονική στοά τελείωσε.

 Φεύγει από την στοά.
“Evil….Rise” Σε όλο το τραγούδι ζητάει από το κακό να Ανέβει, να βγει…
( τα ερπετοειδή μάτια δείχνουν πως είναι υπό καταληψία )

Μετά δείχνει τον  Eminem πίσω στο δάσος την ώρα που ξυπνάει.. Στη συνέχεια κοιτάζει το χέρι του. Χωρίς να έχει μνήμη, φωνάζει….


Συμπέρασμα: Όταν ακούτε αυτό το τραγούδι, μπορεί να επηρεαστείτε, υποσυνείδητα από τις δαιμονικές φωνές και το  “Evil…Rise”  που ακούγονται στο τραγούδι. 
Το πιασάρικο ρεφρέν επαναλαμβάνει τη θανάτωση και την δολοφονία υπό την δαιμονική κατοχή.  


 Η  πραγματικότητα: Ένας άνδρας σκότωσε την οικογένειά του μετά από ακρόαση του 3 A.M ! Μαχαίρωσε το 9 χρονο παιδί του 11 φορές με ένα μαχαίρι, και καλύφθηκε στο αίμα όπως και ο Eminem στο κλίπ. Έλεγε: Έρχεται ο σατανάς, είμαι ο αντίχριστος… και μετά σκότωσε τα παιδιά του. Ο άνδρας αυτός κατελήφθη από δαίμονες/ερπετά; (ή είναι κάποιο mind control ”παιχνίδι”;)

  Αυτό δείχνει σε μεγάλο βαθμό το πώς η μουσική επηρεάζει τους ανθρώπους σήμερα. 

Στο τραγούδι δεν υπάρχει τίποτα καλό παρά μόνο η χειραγώγηση πως ο σατανάς  είναι καλός και ότι οι φόνοι είναι εντάξει στις 3 το πρωί.

Ο Έμινεμ σφάζει σε μασονική στοά ( με τελετουργικό τρόπο ) και στο νοσοκομείο ( κέντρο αποτοξίνωσης / επαναπρογραμματισμού ) με θέματα όπως: την κατάρρευση (blackout), τον χρόνο, την ζάλη,το μπέρδεμα και την απώλεια της μνήμης από την πρώτη στιγμή.3 A.M στίχοι : “Κακό, κακό, πολύ κακό, κακό, κακό, κακό. Πολύ κακό. Αλλά εμείς, αλλά εμείς αγαπάμε τόσο πολύ τον Σατανά… δίνω τα πάντα μου, αλλά αυτός είναι ο Σατανάς. Ναι. Αλλά εμείς, πρέπει να τον ακολουθήσουμε τον σατανά. Σκότωσα τον άντρα μου;, Αυτός είναι ο Σατανάς! Ακολουθήστε τον.
 Ναι, αλλά εμείς, αλλά εμείς πρέπει να τον ακολουθήσουμε. 
Αυτός είναι ο Σατανάς!
Ακούστε το ανάποδο μήνυμα  εδώ 

Δείτε το κλίπ

Ελεύθερη μετάφραση και σχολιασμός: Αφύπνιση συνείδησης /πηγή


Διαβάστε επίσης: Rihanna, η ερπετική πριγκίπισσα των Ιλλουμινάτι και των ερπετοειδών, ξαναχτυπά ! Ανανεωμένο !!!

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *