Ελλάδα, η χώρα παράδεισος του κάθε ανίκανου

Κάθε μήνα μπαίνουν στην Ελλάδα 10.000 λαθρομετανάστες. Κάθε χρόνο 120.000 όσο δηλαδή η Πόλη του Ηρακλείου Κρήτης.


Μέσα στο 2010 μετανάστευσαν 1.210.000 έλληνες, ποσοστό που ισοδυναμεί με το 10,8% του πληθυσμού.

Δεν γνωρίζω αν αυτός ο αριθμός είναι πραγματικότητα, σε κάθε όμως περίπτωση,, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτήν την στιγμή της Ελλάδος, για όποιον βέβαια μπορεί να το αντιληφuεί, αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό είναι εθνική προδοσία…

Μετά την απελευθερώση των επαγγελμάτων έρχεται και απελευθέρωση των ναρκωτικών και των κακοποιών.

Όλα επιτρέπονται. Όλα πουλιούνται. Όλα αγοράζονται. Εδώ ο καλός πασοκατζής.

Το μόνο που απαγορεύεται είναι η κριτική, γι αυτό θέλουν να κλείσουν τα Blogs.

1. Θα έχουμε ελεύθερη χρήση ναρκωτικών (όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια). Αφού δεν θέλουν ή δεν μπορούν να ελέγξουν την διακίνηση, θα την απελευθερώσουν.

2. Εφόσον δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πνευματικό περιβάλλον στους νέους ώστε να μπορούν να κρατήσουν την οικογένεια, θα εφαρμόσουμε το αυτόματο διαζύγιο.

3. Αφού δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα σύνορα, θα νομιμοποιούμε όσους έρχονται εδώ. Και βαπτιζόμαστε και φιλάνθρωποι.

4. Αφού δεν έχουμε τα κότσια να υπερασπιστούμε, και να αυξήσουμε την επιρροή του δικού μας πολιτισμού, γινόμαστε οι υπερασπιστές της πολυπολιτισμικότητας (Μόνο όμως στο εσωτερικό της Ελλάδος, γιατί για τις εκκλησιές των κατεχομένων στην Κύπρο, για την Χάλκη, μούγκα, λίγα λόγια να μην εκνευριστεί ο γείτονας και μας κάνει ντά).

5. Αφού δεν έχουμε τα αρχίδια να διώξουμε τους Τούρκους από την Κύπρο, γινόμαστε υπερασπιστές του σχεδίου Ανάν και υπερασπιστές της καλής γειτονιάς.

6. Αφού φοβόμαστε να οριοθετήσουμε την ΑΟΖ, λέμε ότι το αιγαίο ανήκει στα ψάρια του (Νταλάρας)

7. Αφού δεν έχουμε τα κότσια να οριοθετήσουμε την ΑΟΖ, γινόμαστε οι προστάτες της καρέτα-καρέτα της μεσογείου, η οποία θα κινδυνεύει από ένα πετρελαϊκό ατύχημα (Θα ορίσουμε αυστηρούς περιβαλλοντολογικούς περιορισμούς στο Αιγαίο, έλεγε η Μπιρμπίλη).

8. Εφόσον φοβόμαστε να αντλήσουμε το πετρέλαια του αιγαίου…, δηλώνει ο Πάγκαλος στην Βουλή, δεν υπάρχουν πετρέλαια στο Αιγαίο. Όσα δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ τα κάνει κρεμαστάρια.

9. Αφού δεν έχουμε τα κότσια να έχουμε πυρηνική ενέργεια και τεχνογνωσία, γινόμαστε οι πολέμιοι της, όμως αγοράζουμε ρεύμα από την Βουλγαρία που παράγεται με πυρηνική ενέργεια.

10. Όταν δεν μπορούμε η δεν έχουμε τα κότσια να επιβάλλουμε τον σεβασμό των Σκοπίων στην ενδιάμεση συμφωνία, τότε χαρακτηρίζουμε ακραίους κύκλους, αυτούς που φωνάζουν όχι στην παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία.

11. Όταν δεν είμαστε άξιοι ως κυβερνήτες και ως υπουργοί να κυβερνήσουμε, ονομάζουμε τους ξένους κυβερνήτες που έχουν εδώ εγκατασταθεί, τεχνικούς συμβούλους.

12. Ενώ, ορθά κοφτά, μας το λένε οι Αλβανοί, ότι διεκδικούν την (τσαμουριά) Θεσπρωτία,, εμείς φτιάχνουμε σε κάθε δήμο ένα συμβούλιο μεταναστών, και βάζουμε σε όλα και από ένα δύο Αλβανούς (γιατί φοβόμαστε μην μας χαρακτηρίσει ο Μπερίσια, ρατσιστές).

Μήπως είναι καλύτερα να το διαλύσουμε εντελώς το Ελληνικό Κράτος και να φτιάξουμε ένα αναρχικό κράτος, λέω!! Δεν ξέρω.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *