19:51 - 14/04/2012

Ελευθερωσε το μυαλό σου και σκέψου!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μια συγκεκριμένη ταμπέλα μας κάνει όλους να ακολουθούμε συγκεκριμένες πράξεις ,αισθήματα ,τρόπους και σε μερικούς ανάταση αυτές τις ώρες.Συγχωρείστε μου τον όρο ταμπέλα μέσα στην αναμονή της μεγάλης ανάστασης άλλα αν θέλουμε πραγματικά να γιορτάζουμε και του χρόνου θα πρέπει εμείς οι άνθρωποι να εφεύρουμε την ΤΑΜΠΕΛΑ της ελευθερίας που θα μας οδηγήσει το ίδιο δυναμικά ,υποσυνείδητα σαν ρομπότ να πράξουμε τις ανάλογες πράξεις όλοι μαζί! Όπως σήμερα ,όπως σε λίγες ώρες που θα γιορτάσουμε κάτι που συνέβη πριν δυο χιλιάδες χρονιά έτσι και άμεσα πρέπει να τιμήσουμε-γιορτασουμε κάτι που είναι αναγκαίο εδώ και εκατομμύρια χρονιά!! Οι προτεραιότητες καμιά φορά τρομάζουν αν τις δεις με αδογμάτιστο μάτι!!Ελευθερωσε το μυαλό σου και σκέψου!

φωτο πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*