13:59 - 02/03/2015

Ελευθερία μόνο με συνειδησιακό Άλμα επι κοντώ!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ελευθερία μόνο με συνειδησιακό Άλμα επι κοντώ!

Ο τρόπος απελευθερωσης μας είναι να επιστρέψουμε πάλι στην δραχμή! Να γίνουμε φτωχοί και να διαγραφεί το χρέος (που παράνομα μας φόρτωσαν στις πλάτες) και να καταλάβουμε οτι η ελευθερία επιστρέφει μόνο οταν βγούμε απο τα πλοκάμια των τραπεζικών φασιστών. Να βάλουμε στην φυλακή αυτους που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, να εθνικοποιήσουμε τις τραπεζες και όλες τις υπηρεσίες που παράνομα εκλάπησαν. Θα κόβουμε εμείς και όχι οι ιδιωτικές τράπεζες, δραχμές!!! Δραχμές με αντίκρυσμα τον χρυσο, ασήμι και τα ορυκτά που έχουμε.

Με αντίκρυσμα τον χρυσό αγοράζεις και δημιουργείς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Τον χρόνο μας θα τον χρησιμοποιούμε οπως θέλουμε εμείς, εαν συνειδησιακά κάνουμε το άλμα επί κοντώ να αποδεσμευτούμε απο την ψεύτικη ύλη του iphone, BMW, Mercedes, χρωματιστών χαρτιών κτλ. Συνειδησιακά είμαστε ακόμα ανώριμα παιδιά, δεν είμαστε ικανοί να ξεχωρίσουμε την πραγματική ελευθερία που μόνο ο ελεύθερος χρόνος μας αφιερώνει…

Κάνουμε συνέχεια το ίδιο λάθος…πίστευουμε οτι η ελευθερία θα έρθει επειδή ο Σύριζας θα βρεί πάλι τα δις….το χρήμα χωρίς αντίκρυσμα!!! Και αυτο ακριβώς κάνει ο Γιάνης και ο Αξελ!!! Δεν δίνει όμως την πραγματική λύση… οτι και εμείς είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε χρήμα που ΜΠΟΡΕΙ να έχει αντίκρυσμα!!!

Όπως λογικά λειτουργούσε η παγκόσμια οικονομία μέχρι και το 1971, όταν οι Αμερικανοί μπάσταρδοι τραπεζίτες, αποφάσισαν να αποσυνδέσουν το χρυσό απο το νομισμά τους στο Bretton Woods… για να κόβουν χρήμα με το κιλό και να χρηματοδοτούν τους πολέμους τους και τις 150-200(;;;) βάσεις που κατέχουν για τον παγκόσμιο φασισμό τους.

Διάβασε εδώ για την Πρώτη ιστορική κομπίνα του παγκόσμιου σκλαβοπαζαριού να μαθαίνεις (η δεύτερη κομπίνα ήταν το πολυβραβευμένο Ευρώ σου που τόσο υπερασπίζεσαι: http://en.wikipedia.org/wiki/Bretton_Woods_system

Ο Σύριζας μας κρατάει δεσμευμένους στο σόου των ταχυδακτυλουργών… των χρωματιστών ρολών χαρτιού υγείας!!! Αυτών που έχουν δημιουργήσει το QE3 και πάνε για το QE4 στην Αμερική (Ποσοτική χαλάρωση Quantitative easing – QE)… και αυτό που κάνει η ΕΚΤ του Ντράκι… δηλαδή κόβουν όσο αέρα θέλουν (και χρόνο γιατι τον κοπανιστό αέρα τον έκαναν χρόνο… κλεμμένο απο εσένα). Ο Ντράκι πατάει το κουμπί και βγαίνει η χοντρή….μες το 2015 έχει δημιουργήσει αέρα κοπανιστό των 1,3 τρις σε ευρώ!!!

Μετα στον δανείζουν με τόκο και εσύ πληρώνεις στον αιώνα τον άπαντα …αν δεν έχεις να πληρώσεις σε βάζουν στην φυλακή με νόμους που οι πολιτικοί σου ψηφίζουν!!! Στην περίπτωση που ξυπνήσεις και θα ζητάς τα λεφτά σου πίσω…. γι αυτο ήθελαν το σπίτι σου με τον ΕΝΦΙΑ… με τους νόμους που οι τραπεζίτες κατασκευάζουν αγαπητέ αναγνώστη και όχι οι πολιτικοί σου!!! Οι ρόμπες οι προδότες που θέλουν μόνο κρέμασμα…

Για να βρούμε την ελευθερία μας, σταματάμε αυτόματα με την Δεύτερη Μέγα Απάτη του ευρώ… και απαιτούμε το δικό μας νόμισμα με αντίκρυσμα τον χρυσό… πριν το κάνουμε αυτό…εθνικοποιούμε τα ορυχεία που οι προδότες τα έδωσαν στις πολυεθνικές…προχωράμε στην εξόρυξη του χρυσού μας και σ΄όλα τα άλλα πολύτιμα μέταλλα που βρίσκονται στο υπέδαφος μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που μας κρατάνε οι Γερμαναράδες και οι άλλοι καλοθελητές, δεμένους με τα δάνεια των ευρώ….ώστε να πάρουν ότι βρίσκεται π.χ. στις Σκουριές της Χαλκιδικής και οτι έχουμε σ΄ ολη την Ελλάδα.

Είναι πολύ απλό το σχέδιο εύρεσης ελεύθερου χρόνου και ελευθερίας…αλλά και χαμηλή η φλόγα της συνείδηση μας…όμως υπάρχει πάντα η ΕΛΠΙΔΑ… αυτά που γράφουμε τώρα δεν τα γράφαμε πριν δέκα χρόνια…Αρα είμαστε ακόμα ικανοί να απελευθερωθούμε απο την απάτη του νομίσματος που δεν έχει κανένα μα κανένα αντίκρυσμα!!!

Πρέπει όμως να δράσεις άμεσα!

ΚΟΡΑΞ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*