Ελεήστε τον τρις εκατομμυριούχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ Μάκη ρε Μάκη, είναι δυνατόν να ζητάς λεφτά από όσους πλησιάζεις ενώ έχεις τόσα τρις εκατομμύρια!

Μα καλά ρε μακη ρε Μάκη δεν ξέρεις ότι είναι παράνομο να μαζεύεις με αυτό τον τρόπο λεφτά;

ΡΕ Μάκη Ρε Μάκη ..ποιος σου είπε βρε αγόρι μου ότι μπορείς να λες ψέμματα οποτε θες ;

Γιατί ρε Μάκη ρε Μάκη έγραψες για τον Stranger και τώρα ψάχνουμε φορτηγό για τον φάκελο που μεταφέρεται ειδικά για σένα ΜΑΚΗ μου…Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Λάθος γκλίτσα ΕΛΛΗΝΑ ξυθηκες Μάκη ..αλήθεια στο λέμε !

Πολύ λάθος γκλίτσα ΕΛΛΗΝΑ ξυθηκες αυτή την φορά !!

ΑΑ οι Εισφορές που μαζεύεις Μάκη …τις δήλωσες , έκοψες αποδείξεις Μάκη ; Ρε Μάκη ….ρε Μάκη!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΓΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ..ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

22 thoughts on “Ελεήστε τον τρις εκατομμυριούχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Η φούσκα «END – Σώρρα – Λαμπράκη» σκάει υποχρεωτικά και δυστυχώς θα ηρωοποιηθεί η… χούντα!!!! TSOUTSOUNEROS

 2. Ανώνυμος says:

  Εἶναι πολύ ἀπατεώνας ὁ Σῶῤῥας; | Φιλονόη καὶ Φίλοι…
  filonoi.gr/2013/11/13/f-einai-poly-apateonas-o-sorras/

  Ξεκινάει μία νέα σκλαβιά μέ τήν E.N.D. καί τόν Σώρρα …
  filonoi.gr/2012/11/11/f-nea-sklabia-me-thn-end/

  Τί σχέσις ὑπάρχει ἀνάμεσα στόν Σῶῤῥα καί στόν Στουρνάρα; ·
  ΦΙΛΟΝΟΗ

 3. Ανώνυμος says:

  «ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.
  Αυτό δεν με εμποδίζει να σας πείσω, ότι είμαι σε θέση να σας εξασφαλίσω δάνεια με χαμηλό επιτόκιο ή με περίοδο χάριτος (που ως γνωστόν δεν είναι χάριτος, αλλά συσσώρευσης χρέους και τόκων). Το τελευταίο το βαφτίζω σαν δάνειο μηδενικού επιτοκίου ενώ στη πράξη, μετά τη περίοδο χάριτος, θα τρίβετε τα μάτια σας για το πως θα τρέχουν οι τόκοι.
  Οι νυν δήμαρχοι θέλουν να επανεκλεγούν, αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούν να πάρουν κρατική επιχορήγηση γιατί έχουν φάει πολλά και πολλοί είναι αυτοί, που δεν μπορούν να δανειστούν για πολλούς λόγους από νόμιμα λειτουργούσες τράπεζες.
  Η END και κάθε END, είναι ένας πολύ καλός φερετζές, για να πει ένας φαγάνας δήμαρχος ότι παρασύρθηκε και εκ των υστέρων μετανοεί, που κάποια πράγματα δεν είχε δήθεν καταλάβει.
  Ένα πράγμα το οποίο δεν τυχαίνει να συζητάμε, είναι ότι μπορεί να μην υπάρχει αρκετό νάμιμα ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑ, όμως όλοι δεχόμαστε, ότι έχει φτάσει σε ύψη ρεκόρ το… ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ από παράνομες δραστηριότητες, που επιθυμεί να νομιμοποιηθεί.
  Ένας γνωστός δρόμος νομιμοποίησης μαύρου χρήματος, είναι ο νόμιμος τζόγος, όπου ο μαυραγορίτης εξαγοράζει λαχνούς που έχουν κερδίσει, αλλά το χρήμα αυτό δεν αρκεί για τις ανάγκες της μαύρης αγοράς.
  Αφού ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ, ως μέλος της μαύρης αγοράς χρήματος, έχω αποκτήσει διασυνδέσεις, με «παραγωγούς» μαύρου χρήματος, στους οποίους μεταβιβάζω – πουλώ την επιθυμία σας (Δήμαρχοι) για δανεισμό…..
  Τι δεν καταλαβαίνετε, όταν έχει αποδειχθεί, ότι οι END και END και Σώρρας και Λαμπράκης δεν έχουν δεκάρα τσακιστή????
  Τι δεν καταλαβαίνετε, όταν οι εν λόγω απατεώνες, δεν έχουν άδεια πραγματοποίησης χρηματοπιστωτικών-τραπεζικών συναλλαγών, σε καμιά χώρα του κόσμου????
  Στις φυλακής τα σίδερα θα πάνε, μόνο όσα λαμόγια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάνουν παράνομες συμβάσεις ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ και αν έχουν μπλεχτεί, δεν θα φτάνει να δηλώνουν μετανοούσες μωρές παρθένες. Οι όροι του χρηματοπιστωτικού παιχνιδιού είναι παγκοσμίως γνωστοί και σε αυτό το παιχνίδι, δεν μπορεί να παίξει νόμιμα καμία END κανένας Σώρρας, κανένας Λαμπράκης.«

  Η χούντα, ακόμα και αν δεν ήθελε να ασχοληθεί με τη φούσκα του υπόδικου εμπνευστή της, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και αφού ασχοληθεί, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον αέρα κοπανιστό της συμμορίας. Μπορεί όμως να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, ως δήθεν προστάτιδα του δημόσιου συμφέροντος και κανένας δεν θα μπορεί να πει κάτι εναντίον της, αν μπαγλαρώσει τον ανόητο Σώρρα και τη παρέα του.

  Ο Ιορδάνης Τζαμτζής είναι αρκετά χρόνια βουλευτής …ΝΔ, με μεγάλη προϋπηρεσία στη… Τοπική Αυτοδιοίκηση.Ο Ιορδάνης Τζαμτζής δεν κινήθηκε τυχαία.

  ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
  ΑΠΟ TSOUTSOUNEROS

 4. Ξενηστικωμενο Λυκοτομαρο says:

  ΜΑΖΕΨΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΛΟΓΟ…. ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΕΙ, MISTER ΣΩΡΡΑΣ. ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ…..

 5. Ανώνυμος says:

  Τό τί λέει αυτό τό κείμενο τού καταπιστεύματος μπήκατε στόν κόπο νά τό διαβάσετε όσοι υποστηρίζετε τόν Σώρρα;Ότι τά χρήματα προέρχονται από τά ορυχεία χρυσού καί διαμαντιών πού είχαν οι Φιλιππίνες τά αρχαία χρόνια?Ότι τό καταπίστευμα τό άφησε ο Βασιλιάς Μπερνάρντο Κάπριο πού είναι ένα μυθολογικό πρόσωπο πού μέ μαγεία τόν φυλάκισαν μέσα στά βουνά καί πιστεύεται ότι προκαλεί τούς σεισμούς?Ότι αυτά τά αμύθητα πλούτη τά κληροδοτεί ο πρώην δικτάτορας τών Φιλιππίνων ο Μάρκος στόν λαό τών Φιλιππίνων καί ο σημερινός διαχειριστής τών λογαριασμών αποφάσισε νά μοιράσει τό 30% στόν υπόλοιπο κόσμο?Μέ αυτά περιμένετε νά σωθείτε;άντε ξυπνήστε καί σταματήστε νά καταπίνετε ότι παραμύθι σάς σερβίρουν καί μάλιστα αμάσητο!

 6. Ανώνυμος says:

  μετα απο αυτο ξενερωσα με αυτον τον τυπο,
  φαινεται σιγουρο οτι μας δουλευει ψιλο γαζι,
  αν εχεις φιλε μου 600 δις,δεν κανεις ερανο για τις φωτοτυπιες κ καπελα.
  στην υγεια του κοροιδου ετσι?

 7. Ανώνυμος says:

  ΚΥΡΙΕ ΑΡΤΕΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΟ ? ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

 8. Ανώνυμος says:

  Επειδή το παραχέσατε με τον έρανο…

  Δεν ξέρω αν έχει ή όχι, ομόλογα που ισχύουν για να ξεχρεώσει την Ελλάδα, (δεν πιστεύω πλέον κανέναν) αλλά και να έχει δεν πιστεύω να το κάνει για την ψυχή της πεθεράς του, το πιο σίγουρο είναι να μας ξεπουλήσει μετά σε όποιον εχθρό θέλει.

  Για τον έρανο γιατί να μην κάνει έρανο δλδ? είπε ποτέ ότι έχει τα τρισεκατομμύρια σε τραπεζικούς του λογαριασμούς;;; Εγώ από τα λίγα που γνωρίζω (αν κάποιος έχει ακούσει το αντίθετο να με διορθώσει) ισχυρίζεται απο την αρχή ότι έχει ομόλογα (όχι μετρητά) του αμερικανικού δημοσίου, ήταν να τα πάρει δεν θυμάμαι πριν πόσα χρόνια αλλά επειδή ζοριζόταν η αερική πήρε παράταση το θέμα και θα μπορούσε να πάρει τα ομόλογα νομίζω το 2013 ή το 2014 με τον όρο όμως κάποια από αυτά να επενδυθούν στην αμερική και τα υπόλοιπα να τα κάνει ότι θέλει.

  Από αυτά λέει ότι έχει δεσμεύσει/καταθέσει τα 600δις σε κάποιον λογαριασμό που προορίζονται για το χρέος της Ελλάδας και θα εξαργυρωθούν όταν του τα δώσει η Αμερική και εάν η κυβέρνησή μας τηρήσει κάποιους όρους που έχει (πχ, έλεγχος του χρέους κλπ)

  Λογικό είναι να ζητάει κάποιον έρανο μέχρι να πάρει τα δις και να «ΣΩΣΕΙ» την Ελλάδα.
  απο εκεί και πέρα είναι στην κριση του καθενός εαν αξίζει να τον βοηθήσει ή όχι. (προσωπικά δεν με έχει πείσει για τα λεγόμενά του για να αξίζει να τον βοηθήσω)

  Αντί να κατακρίνουμε τον έρανο καλύτερα είναι να ψάξουμε (δεν ξέρω πως) να δούμε εάν όντως υπάρχουν αυτά τα ομόλογα και πως τα απέκτησε.

  Πέρυσι που ψιλο ερευνούσα για τον σώρρα είχα δεί ένα βιντεο με τον Λαμπράκη και έλεγε ότι ο σωρρας είχε πουλήσει στην Αμερική μια πατεντα για δωρεάν ενέργεια για διαστημόπλοια αλλά μετά είχα ακούσει τον σωρρα όταν τον ρώτησε ο παπαδακης κάτι σχετικό με ένα διαστημόπλοιο και για την ενέργεια αυτή και ο σώρρας τον κοροιδεψε και του είπε μα είμαστε σοβαροί; (κάτι τέτοι) δλδ από ότι κατάλαβα ο σωρρας δεν παραδέχτηκε ότι ίσχυε κάτι τέτοιο που είπε ο λαμπρακης. τώρα δεν κατάλαβα εγώ καλά; μας δουλεύουν ψιλο γαζί; δεν ξέρω…

  -Psilos-

 9. Ανώνυμος says:

  Φίλοι μου, θυμηθείτε: Όπου είναι ο θησαυρός σας, εκεί είναι και η καρδία σας. Αυτό ισχύει γι όλους μας – ευτυχώς!

 10. Ανώνυμος says:

  distixos h kivernisi den mporei na kanei tipota gia ton sorra , kai exei valei tous malakes na rixnoun laspi na doume pioi ienai oi pseftes , prodotes kai sukofantes.tha to doume giati tha pane sto keli

 11. Ανώνυμος says:

  Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ αλλά έχει και δόση από τις “χίλιες και μία νύχτες”. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ με την Eλληνική λογικη και με λίγες πληροφορίες που συγκέντρωσα.
  ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΟΧΗ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ 670 ΔΙς. Η ΜΙΑ Σε αυτό δεν πρόκειται να αμφισβητήσω κανέναν από αυτούς που έκαναν την “έρευνα” και αφού το δέχονται όλοι, θα το δεχτώ και εγώ.

  ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΟΧΗ “ΤΕΡΑΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ………ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ……..ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  ΩΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 40. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 26 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ….ΨΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΔΙΣ.

  ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ AYTA ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΤΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ;
  ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ; ΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ 75 ΔΙΣ.

  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΑΖΙ. ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 600 δις ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 39 ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ;

  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ 170 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΑΡΙΑ-ΒΑΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ……….. ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ.

  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ……….. ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ…….. ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ;
  ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ……….ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΟΥΝ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΙΝ “ΤΟΝ ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ”;

  ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΟΡΝΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ . ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΝΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.

  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ότι αυτά τα έλεγαν στον κόσμο, άνθρωποι “ΣΟΒΑΡΟΙ”, που φόραγαν ΓΡΑΒΑΤΕΣ.

  ΑΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ …………ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 39.
  “ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”

  ΜΕΤΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΙΜΗ 250 ΕΥΡΩ

  ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ . ΜΠΟΡΕΙΣ. ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ 250 ΕΥΡΩ

  http://www.ebay.com/itm/GREECE-1925-Banque-dOrient-National-Bank-of-Greece-125-Gold-Francs-Athen-1925-/261341790104?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3cd92f3f98

 12. Ανώνυμος says:

  Προς ανωνιμο 9.41
  Τις μετοχες της ανατολης φιλε κατα τη δημιουργια τους τις ειχε εγγυηθει η γαλλικη τραπεζα τοτε αν δεν το γνωριζεις,η οποια μετα απο πολλα χρονια μετονομαστηκε στη σημερινη κεντρικη τραπεζα της ευρωπης της οποιας μεγαλομετοχοι της τραπεζας ειναι οι Ροτσιλτ.Αρα προχωραμε σε αυτο που πρεπει να καταλαβουν ολοι:
  1.Ποιος πρεπει να πληρωσει σαν εγγυητης τις μετοχες της ανατολης;Η κεντρικη ευρωπαικη τραπεζα(Ροτσιλτ).
  2.Που χρωσταει η Ελλαδα;Στη κεντρικη ευρωπαικη τραπεζα(Ροτσιλτ)
  Μηπος τωρα καταλαβες πως παιζει το παιχνιδι ο Σωρρας;;;;;;;;

  • Ανώνυμος says:

   από 9.41
   ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ;

   ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 1940 ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΑΞΙΑ.

   ΚΑΛΑ ΠΕΣΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ

   ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 250 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

   ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΖΗΤΙΑΝΟ.

   ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ" ΠΑΙΡΝΩ ΤΡΙΑ e-mail ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

   ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.

   ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ.

   ΘΑ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΣΩ 600 ΔΙς ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ 500 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΥΠΩΣΩ ΦΥΛΛΑΔΙΑ.

   ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ Η ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

   ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,, Η ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΚΟ; .

 13. Ανώνυμος says:

  Προς ανωνυμο 9.41
  Εσενα σου ειπανε 'η το διαβασες ποτε μιας και ψαχνεσαι που λες πως οι μετοχες ειναι σε αντικρισμα χρυσου και οχι σε τιποποιημενα νομισματικα σκουπιδοχαρτα.Το νομισμα μπορει να αχρειστευτει και με πολεμους που λες και με οτιδηποτε.Ο χρυσος ομως δεν χανει ποτε την αξια του.
  Παραδειγμα αν γινει πολεμος τωρα και εχεις π.χ 500 χρυσες λιρες θα ακυρωθουν;Ε για πες μας…..Και εφοσον δεν εχει γινει εκαθαριση της της τραπεζας της ανατολης και δεν το δηλωνει καποιο ΦΕΚ(αν το βρεις στειλτο και σε μενα)η' η τραπεζα της ανατολης υπαρχει καπου αρα οι μετοχες ειναι απο μονες τους ενεργες η' εγινε η μεγαλυτερη κλοπη του αιωνα και πρεπει να αποζημιωθουν αμμεσα οι μετοχοι της τοσο στο παθητικο οσο και στο ενεργο κεφαλαιο.Αυτο κυνηγουν καιρο τωρα οχι μονο ο Σωρρας αλλα και αλοι μετοχοι οι οποιοι οχι μονο εχουν τα χαρτια των μετοχων αλλα και τους τιτλους ιδιοκτησιας αυτων.Αυτα στο ebay που πουλανε με 200 ευρο αν δινουν και τους τιτλους μαζι στελε μου να τα αγορασω ολα…Τα ασφαλιστικα μετρα και τα δικαστηρια που θα γινουν απο τους μετοχους θα μας δειξουν το αποτελεσμα.Ευχαριστω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *