ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΙΣΧΥ

Επιδείνωση που εδώ και πολλές ημέρες σας την αναφέρουμε, αναμένεται να έρθει στην χώρα μας σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες, κρύο αλλά και χιόνια σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα

Επιδείνωση που εδώ και πολλές ημέρες σας την αναφέρουμε, αναμένεται να έρθει στην χώρα μας σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες, κρύο αλλά και χιόνια σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της Δευτέρα, αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Χιονοπτώσεις ασθενούς ως και μέτριας έντασης, θα σημειωθούν στην Στερεά Ελλάδα πάνω από τα 600-700 μέτρα, στην Πελοπόννησο πάνω από τα 700-900 μέτρα, στην ανατολική Θεσσαλία πάνω από τα 600-700 μέτρα και στην Κρήτη πάνω από τα 1300-1400 περίπου μέτρα.

Δεν φαίνεται να υπάρχουν ισχυροί άνεμοι, παρά μόνο ένα βόρειο, βορειοανατολικό ρεύμα που μόνο στο Αιγαίο πέλαγος ίσως να αγγίξει και τα 5 μποφόρ.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *