Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:36 - 09/12/2014

Εκλογές Προέδρου δημοκρατίας , Εθνικές εκλογές , και άλλες ηλιθιότητες.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Άνθρωπε μου καλησπέρα …

Χάθηκα ναι , βαρέθηκα , μπούχτισα , αηδίασα μπορώ να πω με όλους και με όλα.

Είμαι όμως εδώ και παρακολουθώ στενά όλες τις εξελίξεις.

Μιλάνε για εκλογές , ωραία ! Επέτρεψε μου να γίνω αγενής και να πω στα π@π@ρια μου.

Δεν με νοιάζει ρε , πως το λένε .

Πως να με νοιάζει η εξέλιξη μίας βεντέτας που όπως και να έχει θα ρίξει κάτω εμένα και τους συνανθρώπους μου;

Πως να με νοιάζει η έκβαση της ιστορίας και του εκλογικού αποτελέσματος, όταν θα συνεχίσω να πένομαι , να διψώ για παιδεία , να ποθώ ελευθερία , να καρτερώ ιδανικά που εγκάθετοι κατάφεραν και εξαφάνισαν;

Επικρατέστερος για τη θέση του Αρχινταβά αυτού του πορνείου που λέγεται Ελλάδα ακούμε πως είναι ο Δήμας.
Μας τον συνέστησε και τον προωθεί σθεναρά το ο παχύδερμος εφιάλτης και ο μονόφθαλμος προδότης.

Σπύρος Δήμας : ένα καλό παιδί , τουλάχιστον όσο ζούσε μιας και τώρα τον θεωρώ νεκροζωντανό και αμφιβάλλω εάν κυλάει αίμα στο κατάχλωμο και πεθαμενατζίδικο σαρκί του , πόσο μάλλον εάν κυλάει αίμα Ελληνικό.

Δεν ψηφίζω κανέναν και ζητώ εκλογές λέει ο ανθέλληνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σιγά μη σκίσει κανένα καλσόν το άθεο πουστράκι και έχουμε άλλα.

Ξευτυλιστήκαμε ρε! Δεν πάει άλλο ρε! Οι εκλογές δεν είναι λύση ρε! Ψάχνουμε ανθρώπους ΡΕ! και όχι λούτρινα ανθρωπάκια ΡΕΕ !

Δεν θα σε σώσουν ποτέ , δεν είχαν αυτή την πρόθεση ούτως ή άλλως , όλα για τα λεφτά , όλα για την “μαμαλίγκα” και την εξυπηρέτηση των αφεντάδων τους .

Έχουμε ανάγκη να ξηλώσουμε από μέσα μας όλα όσα εντέχνως μας φύτεψαν , πρέπει να γίνει αυτό μ΄ακούς ;

Μην πέφτεις στην λούμπα τους και θεωρείς πως με μία εκλογική νομιμοποίηση μέσα από εκλογές θα σταθεροποιηθεί η χώρα και η ευημερία θα μας χτυπήσει την πόρτα.

Τρίχες κατσαρές , αυτά που έρχονται μετά τις εκλογές θα πρέπει να κοιτάζεις , εκεί πρέπει να εστιάσεις.

Τα κάστρα πέφτουν από μέσα λέει ο σοφός λαός και έχει δίκιο , μιας και στο άλλοτε ένδοξο κάστρο της Ελλάς , κάποιοι σήμερα έχουν βάλλει φουρνέλα και είναι έτοιμοι να το ανατινάξουν.

Σε διαίρεσαν , σε φανάτισαν , σε εξώθησαν σε βιαιοπραγίες εις βάρος της άλλης πλευράς , σε οδήγησαν όπου ήθελαν , σου πήραν τα λεφτά , σου παίρνουν όπου να και τα σπίτια , αλλά μη μασάς , θα έχεις πρόεδρο της Δημιοκρατίας και Πορδηπουργό…

Εάν δεν βαρέθηκες συνέχισε να χορεύεις στο ρυθμό που σου “βαράνε” τα ντέφια της αναξιοκρατίας, της προδοσίας και της αποδόμησης της Ελλάδας και των κατοίκων της.

Άντε γεια.

Άρης Ιχθύς: εις το επανιδείν…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ, ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@Μ@ΘΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

    ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ!

  2. Ανώνυμος 12/10/2014 @ 1:13 ΠΜ

    Με συγκίνησες Άρη… Ένα θέατρο παρακολουθούμε, λίγο πριν από την τελευταία πράξη. Κακόγουστη και απεχθής η παράσταση, αλλά δεν έκλεισαν τις πόρτες ακόμα για να μας κλείσουν μέσα. Την ίδια ώρα, αντί να σπαταλάμε ενέργεια, να προετοιμαζόμαστε για την ώρα που θα ανεβάσουμε την παράσταση τη δική μας. Θα χρειαστεί μεγάλη διεργασία, πιο πολύ εσωτερική.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*