ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΠΛΩΝ

Μια βαπτιστική εκκλησία στο Τέξας Panhandle, σχεδιάζει να φιλοξενήσει εκπαίδευση όπλων, λέγοντας ότι είναι μια προσφορά κοινωνικής υπηρεσίας, επειδή υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή.

Ενας πιστοποιημένος εκπαιδευτής απο το κράτος, θα διδάξει τις πρώτες 10-ώρες στις 2 Μαρτίου σε ένα μεγάλο δωμάτιο στο κτίριο της εκκλησίας όπου πραγματοποιούνται ορισμένες δραστηριότητες της εκκλησίας.
Θα καλύψει το πώς να χειρίζονται με ασφάλεια τα πυροβόλα όπλα.»Έχουμε προσπαθήσει πάντα να σκεφτόμαστε διαφορετικά από μια νέα προοπτική για το ποιες είναι οι ανάγκες της κοινότητας, και νομίζω ότι αυτό δένει καλά με αυτή την φιλοσοφία», είπε.

Δύο ακόμη κατηγορίες προγραμματίζονται, και η εκκλησία θα προσφέρει περισσότερα εάν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον. Ο Foster δήλωσε, ότι άνθρωποι από όλη την περιοχή, όχι μόνο τα μέλη της εκκλησίας, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την εκπαίδευση. Περισσότερο από το ήμισυ των εγγεγραμμένων είναι γυναίκες και μερικές είναι δάσκαλες. Ο Jim Edlin, ο διευθυντής της κυριακάτικης εκκλησίας του σχολείου και ο διοργανωτής της τάξης, είπε ότι προσβλέπει στην ανταλλαγή εμπειριών στην τάξη με άλλα μέλη της κοινότητας.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *