Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

04:23 - 29/01/2014

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

1ον Σήμερα είναι Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 τό κρύο είναι άνυπόφορο. Με τον άέρα περίπου 35 ύπό το μηδέν. Βγήκα από το σπίτη 6 ή ώρα το πρωί να πάρω την έφημερίδα και έφτυνα στραγάλια. Το σάλιο πάγωνε στον άέρα. Τόσο κρύο είχα να νιώσω από την δεκαετία του 90 . Τότε που οί Ελληνες πολιτικοί μας παρώτρυναν να διαμαρτυρόμαστε για το Μακεδονικό !! Τότε που αύτοί πούλησαν το όνομα > και έμείς γυρίσαμε στα σπίτια μας οί μισοί με πούντα.

Τότε που ό σημερινός Πρωθυπουργός Αντώνης ( the clown ) I know it’s unpleasant to call your head of state names BUT Οχαρακτήρας και ή προσωπικότητα των πολιτικών ήγετών και δημοσιο — γράφων δεν είναι ίδιωτική, άλλά δημόσια ύπόθεσις . !!!!!
Δήλωνε : Δεν θα άποδεχτώ όποιαδήποτε λύση για το θέμα των Σκοπίων που θα έχη ώς παραγωγό του όνόματος !!!!! Το Μακεδονία .!!!!!!
Και σήμερα δηλώνει : Θά προστατέψουμε τα συνορά μας ( Δ.Ε.Θ.) Το όνομα τον πολιτισμό μας και την ίστορία μας την ξέχασε.!!!! Αλλά για πιά συνορά μας κυρ. Αντώνη ? Αύτά που δωρίσατε σε Τούρκους και Σκοπιανούς όπως γράφει ό πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Σαρτζετάκης. ?

Τί έκανες τότε ? Γιατί δεν τα ύπερασπιζόσουνα ? Α ! ξέχασα δεν άδειαζες ήσουν άπασχολημένος με το φαγοπότι .!!!!

Θυμηθείτε την ήμέρα .!!! Τή μιά μέρα θά πεθάνη ό Κωσταντίνος Μητσοτάκης και την έπόμενη θα κάνουν παρέλαση με τους Σκοπιανούς στα Σκόπια ο Αλέξης και τα ύπόλοιπα clowns γιά την άναγνώριση και γέννηση της Μεγάλης Μακεδονίας. !!!!!

2ον Η διαφορετική ΜΠΟΧΑ !!!!

Headlines των Ελληνικών Μ.Μ.Ε. ( Τουρκική φρεγάτα έκανε κρουαζιέρα φτάνοντας ώς το Λαύριο. ) OR ( Στο στενό Καφηρέα έφτασε Τουρκική φρεγάτα. ) Εδώ είναι .!!! Η διαφορετική ΜΠΟΧΑ της Ελληνικής δημοσιογραφικής ΕΛΙΤ. !!!

Οί μεγαλοδημοσιογράφοι ( Και όχι ό άνεργος βιοπαλαιστής ο μικροδημοσιογράφος που πρέπει να κρατήση τη γραμμή των έκδοτών.) Τώρα βλέπεται τον κύνδυνο .κύριοι !! Τότε πού χάριζαν τό Αίγαίο ( και πάλι όπως γράφει ό κύριος Σαρτζετάκης ) Τί κάνατε ?
Α ! ξέχασα ήσαστε και έσείς στο γλέντι . Και κάποιοι από έσάς τα έπαιρναν.!!! Δεν το λέω εγώ άλλά ό Παπαδάκης.!! ( Μήπως το άκούει κάποιος είσαγγελέας ) ? Μήπως φταίνε οί Τούρκοι ? Και αν φταίνε οί Τούρκοι τί συνιστάται ? Νά τρέξει ό άπόδημος ελληνισμός και να διαμαρτύρεται ?

Φταίνε οί Εύρωπαίοι που οί προηγούμενοι ( και κάποιοι σημερινοί ) CLOWNS ύπέγραφαν συμβάσεις στη Μαδρίτη και όπου άλλού και έδιναν δικαιώματα στούς Τούρκους στο Αίγαίο ? Φταίνε οί Εύρωπαίοι που και σήμερα συνεχίζουν οί διοικούντες μας να προκαλούν με την άνικανοτητά τους να προστατέψουν τη Χώρα ?

Π.Χ. Ο Πρωθυπουργός σε λόγο του. Τα πετρέλαια της Ελλάδος είναι και της Εύρώπης !!! Τα σύνορα της Ελλάδος είναι και της Εύρώπης !!! Μπάς και περιμένουν να έρθουν Εύρωπαίοι φαντάροι νά φυλάξουν τα συνορά μας ?

Βενζέλος για το Μακεδονικό : Για την όνομασία θα άποφασίση ή Εύρώπη.!!!!! Εάν είναι να τα κάνουν όλα οί Εύρωπαίοι τότε τί χριάζονται οί πολιτικοί μόνο για το φαγοπότι. ?

Φταίει ή Εύρώπη που ο Χρυσοχοϊδης είναι ξανά ύπουργός ? Οταν ο ίδιος παραδέχτηκε την άνικανοτητά του για παράβαση των καθηκόντων του ? ( Ψήφισε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάση )

Εσείς πρώτοι δεν διαβάσατε τα όσα γράφει ο κύριος Σαρτζετάκης ? ( Δεν έχω λόγο να άμφισβητώ την είλικρίνεια του κ. Σαρτζετάκη ) Εσείς δεν άκούσατε πρώτοι τα λόγια της θείας Μπενάκη όταν όρκιζε τον τωρινό πρόεδρο της Δημοκρατίας να μηλάει για άλλαγή συνόρων ? Ρώτησε κάποιος τη θείτσα ? Θείτσα τη λές ? Για κάντα πιό λιανά για να καταλάβη και ό λαουτζίκος .

Εσείς δεν σιωπήσατε άντί να έξεγερθήτε όταν ο ΓΑΠ έδόριζε σποριές ? Δεν άδιάζατε για έρωτήσεις είσασταν άπασχολημένοι με το φαγοπότι. !!

Journalism is nothing but the effort to get as close to truth as possible . ( Jim Reed Canαdian Jurnalist ) Καί έσείς μας χορτάσατε με ψέματα.

3ον Μνημόνιο και Τρόϊκα .

Headlines στα ΜΜΕ . ( Ερχεται ή Τρόϊκα και θέλει αίμα .) — ( Ανεξήγητες οί άπαιτήσεις της Τρόϊκας — θά έλεγε κανείς οτι έκδικούνται τους Ελληνες.– Σαραντάκος Εθνος ) — ( Η Τρόϊκα άπαιτεί νέα μέτρα. — 22 Ιανουαρίου Παπαδάκης Αντ.)

Αναρωτιέμαι : Η Τρόϊκα δεν έφαρμόζει τους ίδιους νόμους ( κανόνες ) για όλα τα κράτη μέλη της ? Και έάν όχι άς μου άπαντήση κάποιος. Δεν άπαιτούσαν μέτρα από τους Ιρλανδούς και Πορτογάλους ? Οχι άκριβώς τα ίδια . Αλλά μέτρα .!!!

Εάν είσαι άρρωστος πάς στο γιατρό. Και ή Ελλάδα είναι άρρωστη . Πολύ άρρωστη. !!! Sο ή Τρόϊκα είναι ο γιατρός. Και άνάλογα με την άρρώστια και ή συνταγή. Δεν λέω το χάπι είναι πικρό !! Πολύ πικρό !!! Αλλά και ο άσθενής πολύ άρρωστος. Και έπιμένεται τη συνταγή να την γράψεται έσείς . ( ο άρρωστος )

Είναι ο γιατρός πάντα σωστός ? Καμμιά φορά και όχι . Αλλά ο άσθενής τον βοηθάει. Πάντα οταν έπισκέπτεσαι το γιατρό ή πρώτη έρωτησή του είναι τι έχεις και που σε πονάει ? Εάν έχεις πονοκέφαλο και του πής έχω κολόπονο ( i am sorry for my expression ) Τον ποπό θα σου κοιτάξη και φάρμακα για τον ποπό θα σου δώση.

—— Ετσι και ή Τρόϊκα δίνει συνταγές — according to GREEK STATISTICS .!!!!!!!

Πήγε ή Τρόϊκα στην Ιρλανδία και Πορτογαλία με λίστες τύπου Lagard ? Εγώ πάντως δεν άκουσα. !!!

Γράφει ο κύριος Σηφης Πολυμιλης στο Βημα 2-12-12. Από την 1-1-12 μέχρι της 2-12-12 εκδόθηκαν από την Κυβέρνηση 251 έγκύκλιοι για φορολογικά θέματα. Και δεν έφαρμόστηκε καμμία .!!!!!!

Φταίει ή Τρόϊκα που τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχει άλλάξει τίποτα ?

—-Μαζί τα τρώγατε και συνεχίζεται νά τα τρώτε..

4ον Επενδύσεις και ίδιοτικοποιήσεις .!!!!

Ο πατέρας μου έλεγε, πες μου με ποιόν κάνεις παρέα να σου πώ ποιός είσαι. Εγινες ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ κυρ Αντώνη όπως τα Πασόκια. Αν δεν κάνω λάθος ετσι τους άποκαλούσατε στη Βουλή πριν τους κάνετε συνεταιράκια.

Ολό για άνάπτυξη μιλάς και άνάπτυξη δεν φαίνεται. Μιλάς για έπενδύσεις και έπενδύσεις δεν φαίνονται. ( Δεν τρελλάθυκαν οι έπενδυτές )
Μιλάς για ίδιοτικοποιήσεις. Είπες οτι έχεις στρώσει RED CARPET και οτι κάθε μέρα σε έπισκέπτωνται στο γραφείο σου 4-5 έπενδυτές. Εδώ κυρ Αντώνη έχεις μπερδέψει το ρόλο σου. !!!

—– Είσαι Πρωθυπουργός και όχι κτηματομεσίτης. !!!!!!

Διορθωσέ με εαν κάνω λάθος. Αλλά λόγια δικά σου ήταν όταν είπες , στο ταξίδι σου στα Εμμυράτα έκανες και το Deal για την Οξιά . Τι ! προίκα σου ήταν .?

Δεν λέω να μην πουληθή αλλά γι’ αύτά τα ζητήματα έχουμε τους κτηματομεσίτες. Πουλήσατε το ύπόλοιπο του ΟΠΑΠ και σώνι και καλά να το πάρη ένας. Δεν το άφήσατε στο χρηματιστήριο να άγοράση όποιος θέλει. Και πρίν στεγνώσει το μελάνι από τις ύπογραφές παραιτήθηκε ο μεσίτης. Θέλετε να πουλήσεται τις ύπόλοιπες κρατικές έταιρείες > ? και εγώ μαζί σου. Αλλά αύτά γίνονται άνοιχτά και με ίδικούς έκτιμιτές και όχι στο Πρωθυπουργικό γραφείο όπως έκανε ο προκατοχός σου με το Ελληνικό χρυσό. > Από 13 ή 15 εκατομμύρια που την άγόρασαν από το Ελληνικό κράτος την πούλησαν στην Eldorado για ( 2.5 ) διόμιση δις δολλάρια.

Γιατί έπιμένεται π.χ. να πουλήσεται τη ΔΕΠΑ όλόκληρη σε έναν και όχι στο χρηματιστήριο να πάρουν και οί Ελληνες άλλος 10 άλλος 100 και άλλος 1000 μετοχές και κοιτάτε μόνο για Ρώσους ή Κινέζους έπενδυτές. Και μη μου πής οτι περιμένεις και άπόδημους Ελληνες διότι εγώ δεν ξέρω κανέναν να έχει ένα δις να το βάλη στον ντορβά και να το φέρη. Οχι κανένας διότι ό κύριος Μακρής από την Αυστραλία είχε μερικά έκατομμύρια ( οχι στον ντορβά ) για τις μαρίνες αλλά προτιμήσατε τον Τούρκο.

—– Τώρα γιατί το μυαλό μου πάει στις μίζες μη με ρωτάτε. !!!!!!!!!

Ελληνες ακούω για πετρέλαια . Με αύτούς τους CLOWNS που βάλατε να τα διαχειριστούν να είσται σύγουροι.!!!!! Δεν θα μείνη για την Ελλάδα στους ( Ελληνες ) ήτε ενα μπουκαλάκι να άνάψουμε το καντήλι της Παναγιάς στην Χάρι της. !!!!!

5ον Η Ελλάδα είναι και δικιά μας Πατρίδα . ( Των άπόδημων ) Ημαστε και έμείς παιδιά της. Δεν την έγκαταλείψαμε μέχρι τώρα. Μάς προδόσατε πολλές φορές μην μας κάνεται να την έγκαταλείψουμαι.

Δεν το παίζω ( παίζουμε ) πατριώτες αλλά είμαστε. Πάντα βοηθάμε. Ολοι μας ( οί άπόδημοι ) το πρώτο Δολλάριο – Μάρκο – Φράγκο που βγάλαμε το στείλαμε στην Πατρίδα. Και κάποιοι απο μας και το τελευταίο τους δολλάριο και αύτό στην Ελλάδα καταλήγει.

Ολοι έκτός αύτών που διάλεξαν τους παραδείσους του Λένιν . Οχι μόνο δεν έστειλαν αλλά γύρισαν και σας κατάστρεψαν και τα ταμεία σας.
Τα παιδιά και τα έγγόνια των άποδήμων δεν θα κληρονομήσουν περιβόλια και μαντρειά. Αύτά σας τα χαρίσαμε. Το μόνο που θα κληρονομήσουν είναι ή ίστορία μας και ό πολιτισμός μας. Και αύτά είναι ή Αρκαδία ή Μακεδονία ή Κρήτη and so on . Και τα πουλάτε.
Δεν αίσθανόμαστε ύπερήφανοι όταν κριτικάρουμε άδέλφια. Αλλά είληκρινά στεναχοριώμαστε.

Διότι όπως έλεγε ο πατέρας μου — φτύνεις κάτω φτύνεις τα γένεια σου, φτύνεις άπάνω και φτύνεις τα μούτρα σου. ————
Και το τελευταίο. Αν δεν ύπάρχουν 300 Ελληνες άξιόπιστοι ίκανοί να διοικήσουν αύτή τη Χώρα τότε ας άφήσουμε τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ….!!!!!!!!!!!!!

Peter Triantafyllos Toronto



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 01/29/2014 @ 8:53 ΠΜ

    Να σαι καλα ανθρωπε μου!! Να αγιασει το στομα σου..

  2. Ανώνυμος 01/29/2014 @ 3:17 ΜΜ

    να αγιασει το στομα σου!!!!!!να ενας ελληνας με κοινη λογικη απλη και ατρανταχτη. οχι σαν κατι δοχτωρες που γραφουν για σημεια και τερατα και κατι παραξενους που ριχνουν τραπουλοχαρτα να δουν αν θα κατσει τεις φορες εφτα και δυο πεντε η εξι

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*