Εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας (Μερος Β)

Οπως γνωρίζουμε απο την μυθολογία μας μ’ αυτα που έγραψαν οι πρόγονοι μας για τους Γίγαντες, για την προέλευση τους θα έπρεπε να είχαμε ψιλιαστει οτι η μυθολογία κρύβει μηνύματα που μιλάνε μια γλώσσα κώδικα. Ο κώδικας αυτός ειναι συνέχεια μπροςτα μας. Αν ενεργωποιησουμε το βλεπειν θα δούμε πολλα μυστικά.
Η προέλευση των Γιγάντων αλλα και η δίκη μας, ισως δεν ειναι αυτη που μας εκπαίδευσαν να πιστεύουμε στα σχολικά θρανία.

Λιγο ελληνική μυθολογία σαν εισαγωγή…βοηθάει στην αφύπνιση. Στην Θεογονια του Ησιόδου με τις πολλές μεταφορές μαθαίνουμε οτι ο Ουρανός φοβόταν τα παιδιά του…μόλις γεννιόντουσαν τα έκρυβε στα έγκατα της Γης. Η μητερα τους η Γη συνωμότησε με τα παιδιά τους εναντίον του πατερα τους. Ο νεώτερος Τιτάνας, ο Κρονος ηγήθηκε της συνωμοσίας και ακρωτηρίασε τα γενετικά όργανα του πατέρα του. Απο τις σταγόνες αίματος που έπεσαν στη Γη, γεννήθηκαν οι Ερινύες οι Γίγαντες και οι Νύμφες. Ο Κρονος μετα απο αυτην την επανάσταση αναδείχτηκε ηγέτης των τιτανων.

Ποιος ο κώδικας πισω απο τον μύθο; Και τι μας θυμίζει αυτη η ιστορια; Διαβάζουμε για τους Τιτάνες και την τιτανομαχία. Παραμύθια, και μυθολογικές φαντασιώσεις των αρχαίων ημων προγόνων;….

Έπασχαν απο υπερβολική φαντασιοπληξία αυτοι οι αρχαίοι; Οτι τους κατέβαινε το έγραφαν….

Αυτη δεν ειναι η γραμμική μας εκπαίδευση; Πρόσεξε τωρα την παραπάνω απεικόνιση, τι παρατήρησες και τι πιστεύεις, όταν αυθόρμητα την παρατηρείς; Τι μας έμαθαν οι ‘επιστήμονες’ και οι ‘αρχαιολογοι’; Βοήθησε λίγο στην ελευθέρωση των προκαταλήψεων που εχουν πλάσει την λογική σου και σκέψου, σκέψου πριν συνεχίσεις το διάβασμα…


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεξιά βλεπεις τις εικόνες των παγκόσμιων υπνωτιστων, της αλήθειας που σε εκπαίδευσαν στα σχολεία και αριστερά βλέπεις την απεικόνιση της οικοδόμησης των πυραμίδων! Δεν βρέθηκαν γραπτές αποδείξεις για την κατασκευή των πυραμίδων γιατι δεν βόλευε αυτούς που γράφουν την ιστορια….την ελίτ που κυβερνάει χιλιάδες χρονια.

Οι αποδείξεις βρέθηκαν στην κατακόμβη της Rekhmire, σε μια αναπαράσταση γιγάντων να κουβαλάνε τις πέτρες (μίγμα λίθου) δυο δυο την φορα. Γι αυτο δεν βρέθηκαν ίχνη έλξης απο την μεταφορά των λίθων, επισης δεν πρέπει να χρησιμοποίησαν σκαλωσιές η άλλες κατασκευές οικοδόμησης των πυραμίδων. Οι σκαλωσιές θα ήταν απο μόνες τους τεράστιες για να αντέξουν τους οικοδόμους. Βέβαια τίποτε πια δεν ειναι αδύνατο, μετα απο αυτες τις πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Οι εικόνες που βλέπεις ειναι η πραγματική ιστορια της Αιγύπτου και των πυραμίδων. Στην ταινία η Έξοδος, οι Εβραίοι και οι ποδιτσες πλασάρουν την δικη τους αλήθεια! Παντα ήταν παραχαράκτες της πραγματικότητας, παντα ψεύδονταν και παντα θα ειναι πρωτοπόροι στην παραχάραξη της ιστορίας.

Για να μπορέσεις να απελευθερωθεις απο τα κόπρανα των Ιουδαίων, γιατι αυτοι εχουν εκπαιδεύσει ολο τον πλανήτη με υπέρογκες μαλθακιες πρέπει να απορρίψεις αυτα που σου έμαθαν στα θρανία υποδούλωσης……σκέψου στα ελληνικά, φόρεσε σανδάλια και άρχισε τον διαλογισμό. Τοτε μονο θα βρούμε την σωτηρία μας.

Οι λίθοι που μετατόπιζαν οι Αιγύπτιοι, μαζι με τους Γίγαντες φτιάχνονταν απο μίξη υλικών οπως το μπετόν αρμέ που χτίζουμε εμείς σημερα. Αυτη η μίξη ειναι πολυ πιο δυνατή και απο το μπετόν. Για αυτούς που δεν θέλουν να πιστέψουν τις πληροφορίες που αναφέρουμε ας δείτε τις επόμενες εικόνες….

Αποτυπώματα απο τους ‘τσιμεντόλιθους’ αλά Αίγυπτος. Οι λίθοι φτιάχνονταν σε καλούπια οπως και στις μερες μας. Βλεπεις τα αποτυπώματα των γιγάντων στους λίθους; Τα εχουν και στο μουσείο για να βλέπουν τα βοιδια…. Τέτοια πλύση εγκεφάλου εχει φάει η ανθρωπότητα απο την ελίτ…

Οι λίθοι εχουν βρεθεί σε διαφορετικές περιοχές στην Αίγυπτο. Γεμάτες με αποτυπώματα χεριών και ποδιών…..στο επόμενο συνεχίζουμε τις αποκαλύψεις!

Συνεχίζεται
Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας!!! Μερος Α


Η απόκρυψη της ιστορία μας ειναι ενα έγκλημα κατα της ανθρωπότητας. Οτι μας έμαθαν στα σχολικά θρανία ειναι ψέματα, η μισές αλήθειες, ειναι η παραπλάνηση της ιστορίας του ανθρώπινου γένους, ειναι η εξαπάτηση της ανθρωπότητας για την πραγματική μας προέλευση, μια θεϊκή προέλευση που μας την λογοκρίνουν.

Κανεις απο την ελίτ που αποτελείτε απο τους ποδιτσες, βασιλικές οικογένειες, τους ηγέτες όλων των θρησκειών που γνωρίζουν ποια ειναι η προέλευση μας δεν θέλουν να γνωρίζουν ποιοι πραγματικά είμαστε…. Γιατι; Γιατι δεν βολεύει κανένα τους, γιατι θα χάσουν ολα τα προτερήματα και τον πλούτο που κατέχουν. Κλεμμένο απο τον ιδρώτα των λαών….

Τίποτα δεν ειναι τυχαίο στην ολογραφική πραγματικότητα που σε θέλουν να υπηρετείς, τίποτα δεν αφήνουν να τους ξεφύγει και να το μάθουν οι λαοί…επειδή ακομα μετα απο τόσες ανακαλύψεις που εχουν γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, οι σκελετοί γιγάντων και τιτανων ειναι άφαντοι….γιατι τους καταστρέφουν συστηματικά!

Ποσο επικίνδυνα μπορούν να ειναι τα άψυχα Κόκκαλα θεόρατων σκελετών; Εαν η επιστημονική τους αξία ειναι ασήμαντη, τοτε γιατι δεν μας εξηγούν τον λόγο; Εαν ειναι η ερευνητική αξία τους ειναι ασήμαντη τοτε γιατι τα εχουν εξαφανίσει απο όλη την υφήλιο την στιγμή που εκατοντάδες ανα τον κοσμο ξεθάβονται;;;

Αν κάποιος φοβάται για κάτι που δεν εχει και τόση σημασία για την ανθρωπότητα τοτε γιατι δεν εχουμε διαβάσει ούτε μια απλή, μικρή επιστημονική εξήγηση;;;τοτε γιατι θάβουν την αλήθεια;


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτη η εγκληματική απάτη κατα της ανθρωπότητας ειναι τεράστια γιατι οι συνέπειες εις βάρος μας ειναι τεράστιες …….αν δεν μας απέκρυβαν την προέλευση των αρχαίων γιγάντων με ύψος 2,5 μέχρι 4 μέτρων ισως η παρουσία τους να μην γαργαλουσε την επιθυμία της έρευνας…..ετσι η απάντηση της δικης τους προέλευσης θα μπορουσε να ειναι και η απάντηση της δικης μας προέλευσης!

Και πάλι φοβάμαι οτι Κάτι πολυ χοντρό παίζεται εναντίον του ανθρωπου! Είμαστε απο τους τυχερούς λαούς με τις γνώσεις που μας άφησαν οι πρόγονοι μας. Δυστυχώς οι ελληνικές βιβλιοθήκες οπως αυτής της Αλεξάνδρειας και της Περγαμου καταστράφηκαν γιατι η ανθρωπότητα δεν έπρεπε να μάθει ποια ειναι η πραγματική της προέλευση.

Η αρχαια ελληνική ‘μυθολογία’ μας έμαθε πολλα για τους γίγαντες, γνωρίζουμε οτι ήταν οι γιοί θεών. Η Γη και ο Ουρανός ήταν το πρωταρχικό αθάνατο ζευγάρι, η πηγή της παγκόσμιας πηγής. Απο την ένωση της Γης και του Ουρανού γεννήθηκαν οι δώδεκα Τιτάνες….

Συνεχίζεται…

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

36 thoughts on “Εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας!!! Μερος Α

 1. Ανώνυμος says:

  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(των πραγματικων Ελληνων) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΝΙΚΗ

 2. Ανώνυμος says:

  Φιλτατε και ΠΆΝΤΑ ΕΥΣΤΟΧΕ ΚΟΡΑΞ!
  Συμφωνώ απόλυτα με τις μεγάλες ΑΛΉΘΕΙΕΣ του άρθρου σου! Θα ήθελα μόνο να προσθέσω ως τη μέγιστη προσπάθεια αποκρυψης της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, την… ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ, γονιδιακή, πνευματική και ψυχική, που έλαβε χώρα κατα την διάρκεια κατάκτησης της ΠΑΤΡΊΔΑΣ, απο την ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΜΆΤΗ ΜΊΣΟΣ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΉ ΡΩΜΑΪΚΉ(;) ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ και κυρίως απο τις ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΈΣ ΕΞΟΥΣΊΕΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΚΎΡΙΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΈΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΙΕΡΑΤΕΊΟ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΎ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!!!
  Η μεγαλύτερη γενοκτονια της μεχρι τώρα γνωστής και άγνωστης ανθρωπινης ιστοριας!
  Αυτα, ως ΈΝΑ ΜΝΗΜΌΣΥΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΌΝΤΕΣ ΠΡΟΓΌΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΌΣΧΕΣΗ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

  ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΩΩΡΑΑΑ! ΑΠΟΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΧΤΕΕΕΕΕΣ!

  Το Δεύτερο Βέλος Του ΟΔΥΣΣΕΑ

 3. Ανώνυμος says:

  Οι φωτογραφίες ε'ιναι απο διαγωνισμό στο Photoshop σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα παιδιών που ασχολούνται με αυτό.Ούτε αποδείξεις είναι των όσων λέγονται και φυσικά αυτές οι ιστορίες ξεκίνησαν απο τον Λιακόπουλο.(Γνωστός "παραμυθάς που τα βιβλία του πουλάνε σαν τα στραγάλια).Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει τελείως.

  "καὶ πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐγερθήσονται καὶ πλανήσουσι πολλούς, 12 καὶ διὰ τὸ πληθυνθῆναι τὴν ἀνομίαν ψυγήσεται ἡ ἀγάπη τῶν πολλῶν. 13 ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος, οὗτος σωθήσεται."Ματθαίος 24 στίχος 11.

  "ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· οὐ βλέπετε ταῦτα πάντα; ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ ἀφεθῇ ὧδε λίθος ἐπὶ λίθον, ὃς οὐ καταλυθήσεται. 3 καθημένου δὲ αὐτοῦ ἐπὶ τοῦ ὄρους τῶν ἐλαιῶν προσῆλθον αὐτῷ οἱ μαθηταὶ κατ᾿ ἰδίαν λέγοντες· εἰπὲ ἡμῖν πότε ταῦτα ἔσται, καὶ τί τὸ σημεῖον τῆς σῆς παρουσίας καὶ τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος; 4 καὶ ἀποκριθεὶς ὁ ᾿Ιησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· βλέπετε μή τις ὑμᾶς πλανήσῃ. 5 πολλοὶ γὰρ ἐλεύσονται ἐπὶ τῷ ὀνόματί μου λέγοντες, ἐγώ εἰμι ὁ Χριστός, καὶ πολλοὺς πλανήσουσι. 6 μελλήσετε δὲ ἀκούειν πολέμους καὶ ἀκοὰς πολέμων· ὁρᾶτε μὴ θροεῖσθε· δεῖ γὰρ πάντα γενέσθαι, ἀλλ᾿ οὔπω ἐστὶ τὸ τέλος. 7 ἐγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· 8 πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων. 9 τότε παραδώσουσιν ὑμᾶς εἰς θλῖψιν καὶ ἀποκτενοῦσιν ὑμᾶς, καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων τῶν ἐθνῶν διὰ τὸ ὄνομά μου. 10 καὶ τότε σκανδαλισθήσονται πολλοὶ καὶ ἀλλήλους παραδώσουσι καὶ μισήσουσιν ἀλλήλους."Ματθαίος 24 στίχος 2.

  Παιδιά τρομερή προσοχή.Πονηροί αμέτρητα οι καιροί.Μην πιστέυετε αιρετικούς.Αυτά που είναι να γίνουν θα γίνουν.Εμείς πρέπει να μείνουμε σταθεροί και να μην ταραχθή η πίστη μας.Ό Ιησούς Χριστός μας τα έιπε,μας ενημέρωσε.Δεν υπάρχει δικαιολογία και τώρα και μετέπειτα.

  ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Ανώνυμος says:

   ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..
   ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ.
   ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΓΕΝΟΣ ΔΑΥΙΔ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ, ΕΝΩ ΣΑΒΑΩΘ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΡΟΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.

   Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΛΕΕΙ: ''Οι μορφωμένοι χριστιανοί πιστεύουν αυτά, τα οποία παίρνουν οι ίδιοι από το ελληνικό «δάνειο» του χριστιανισμού και οι αμόρφωτοι χριστιανοί πιστεύουν αυτά, τα οποία παίρνουν από το ιουδαϊκό «δάνειο» του χριστιανισμού'' ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ, ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ''ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΨΑΞΕΙ'', ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ''ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΎΝΑ'' ΑΝΤΙ ΤΟΥ ''ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ'' ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

   ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    • Ανώνυμος says:

     Ο ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ!!!ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΑΣ!!!Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΥΤΩΝ.ΑΞΙΖΕΤΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ…ΧΑΧΑΧΑ…ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΙΟΛΑΣ…ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…
     ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ.ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΑΣΤΕΡ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ!!!ΧΑΧΑΧΑ…

   • Ανώνυμος says:

    Απόλυτα σωστός! Συμφωνώ ιδιαίτερα δε, στην αποφυγή του "ΑΜΌΡΦΩΤΟΙ" με το "ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΨΆΞΕΙ"!
    Το μόνο που βλέπω δύσκολο, είναι το πως μπορεί να αποβληθεί ο ΦΑΝΑΤΙΚΌΣ ΙΟΥΔΑΙΟΛΑΤΡΙΣΜΟΣ απο αυτούς που "ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΧΟΥΝ ΨΆΞΕΙ", οι οποίοι όπως βλέπεις χρησιμοποιούν πολύ άσχημες εκφράσεις και επιτίθενται μανιασμένα σε όποιον καταφερθεί εναντίον οτιδήποτε ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ παραγωγού της ΠΑΛΑΙΆΣ
    ΔΙΑΘΗΚΗΣ!
    Ακόμη και στους Χριστιανούς επιτιθονται εαν θίξει το… ΣΠΕΡΜΑ ΔΑΥΙΔ και το… ΗΘΟΣ ΑΒΡΑΆΜ!!!
    Αυτό λες να επιδέχεται θεραπεία; Αν και πιστεύω οτι αυτοί που γράφοντας τέτοια και χαρακτηρίζουν και τους άλλους, ανήκουν στο ΙΕΡΑΤΕΊΟ!

 4. Ανώνυμος says:

  Ρε σύ τι στον κόρακα θέλεις τώρα ;
  βαλτός είσαι να ξυπνήσεις τα βόδια ;
  και αν ξυπνήσουν ρε σύ το σκέφτηκες;
  τι θα κάνουνε τότε ;

  Αλλά εγώ λέω ότι γράφεις "μαλακίες και μπουρδες"
  τόδειξε ρε η σΤραVη, έέεεε πες μου τόδειξε ;
  αφου δεν τόδειξε πως εσύ γράφεις ότι θέλεις ; έεεε πως ;

  ΑΛΛΑ
  ας σοβαρευτούμε.
  Τα γελάδια δεν πρόκειται να ξυπνήσουν,
  αλλά ακόμη και αν ξυπνήσουν κάποια
  ο αριθμός θα είναι τόσο μικρός που σίγουρα …. δεν θα αξίζει τον κόπο !!

  Ας κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας τώρα,
  όσοι υποτίθεται ότι έχουμε ξυπνήσει,
  γιατί περιμένοντας …. "τα γελάδια"
  στο τέλος η πόρτα του χρόνου θα κλείσει
  και θα μείνουμε με τον πούλο στο χέρι !!

  Ελπίζω …. και είμαι σίγουρος ότι
  αυτήν την φορά θα τα καταφέρουμε,
  και θα τους πάρει και θα τους …. σηκώσει !!!

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σ' όλο τον κόσμο … και στα γελάδια

  Κακή ψυχρή και ανάποδη σ' όλα τα λαμόγια !!

 5. Ανώνυμος says:

  Άλλο μασονια ….άλλο αλήθεια …αλήθεια ειναι ο ΘΕΟΣ.αληθινή σόφια,οι μμόνοι υπηρετούν τη σοφιστια,σφετερισμό της αμπελού,με ότι τους βοδεύει.

 6. Alex says:

  Οι γίγαντες είναι οι αννουνάκι που δημιουργήθηκαν απο μα ομάδα ανωτερων όντων, των ελοχιμ,που όμως ήταν έκπτωτοι.Η ιστορία των εξωγήινων "θεών" είναι πολύ μεγάλη και δυστυχώς οι πηγές απο το inetrent είναι 99% απο σκόπιμη παραπληροφόρηση.

 7. Ανώνυμος says:

  ο εαμοβουλγαρος πλουτοκρατης μισελλην χαρυ κλυν αρχισε τα κυρηγματα μπολσεβικικου μισους εναντιον του ελληνικου λαου απειλωντας με σφαγες τους ελληνες ΜΗ αριστερους και καλλιεργωντας εμφυλιοπολεμικο κλιμα και κοκκινη τρομοκρατια. τους απαντησα καταλληλως.διαδωστε το παντου μην αφηνουμε τα σοβιετικα κτηνη και μην υποτιμουμε τον εχθρο. να ειμαστε ετοιμοι για παν ενδεχομενο….

  http://harryklynn.blogspot.gr/2014/12/blog-post_811.html

  • Ανώνυμος says:

   φιλε τα τελευταια 4 χρονια, απο οργισμενες δηλωσεις του Χαρυ Κλυν, νομιζα οτι του βγηκε το πατριωτικο επιτελους, η πραγματικη αγαπη για τη χωρα μας και το λαο της!
   ωσπου σημερα εμαθα οτι ενα παλιο εγκατελημενο νεοκλασσικο κτιριο που του ανηκει, στη Μυλλερου, το δινει στο ΣΥΡΙΖΑ για τοπικα γραφεια.
   ναι συριζα, τη γνωστη καινουρια εβραϊκη συνταγη που ειναι ολο αγκαλιες με πρακτορες της τουρκιας που ετοιμαζουν την ανεξαρτητη Θρακη.. και πολλα άλλα ανθελληνικα…
   πφφφ…πουλημενοι ολοι τους!!!…..

 8. Ανώνυμος says:

  ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.

  ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ 'ΠΡΟΣΕΛΗΝΕΣ' (ΠΡΟ ΣΕΛΗΝΗΣ) Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΕ ΥΨΟΣ ΤΟ 1,45 ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.

  ΜΕΤΑ ''ΗΡΘΑΝ'' (!!!!!!!!) 2 ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ, ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΦΑΕΘΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΥΤΗΣ ΚΥΜΑΙΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 2,60 ΚΑΙ 5,00 ΜΕΤΡΑ (ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΦΙΞΕΩΣ ΤΩΝ 2 ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΟΥΣ).

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ (……!!!!!) ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΤΑ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΩΝ) ΕΜΕΙΝΕ Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΗ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ HOMO SAPIENS.

  NA EIΣTE KAΛA Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,
  ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 9. Ανώνυμος says:

  Διάβασε τα χάλκινα βιβλία και θα τα μάθεις όλα, ή αλλιώς "Πως και γιατί ζουν ανάμεσά μας"
  Και επ' ευκαιρεία = ΛΑΜΟΓΙΑ καιρός πολύ γαρ εγγύς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 10. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Λοιπόν πρώτα θα ποιάσουμε "ιστορικά" γεγονότα και μετά μυθολογικά.Βασικά δεν ξέρω για χάλκινα βιβλία και λιακοπουλέους,διότι ο καθένας τα λέει όπως αντιλαμβάνεται(το ιδίο ισχύει και για μένα φυσικά)…οπότε θα σας πω τι ξέρω και κάντε συνδιασμό.Θα ήθελα να πω στους "ταλιμπάν" να ασχοληθούν με τις προσευχές τους και να αφήσουν τους άλλους όσους γουστάρουν να μαθαίνουν και να συζητάνε για αυτά και να κρατήσουν τις προσευχές για τον εαυτό τους….γιατί από προσευχές γνωρίζουν….αλλά από πραγματικά γεγονότα ΜΗΔΕΝ!

  λοιπόν έχουμε

  -Στην μάχη του Τευτοβουργιου δρυμού http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CF%87%CE%B7_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85_%CE%B4%CF%81%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%8D γίνονται αναφορές από τους Ρωμαίους για Γίγαντες Γερμανούς(Σγουεβοι) μαζί με τους απλούς Σγουέβους στρατιώτες του "Αρμίνιου" ….εγώ το έμαθα διαβάζοντας στρατιωτική ιστορία σε περιοδικό το οποίο έχει γερμανικό πίνακα με την επίθεση των Γιγάντων στις Ρωμαικές λεγεώνες
  υ.γ. το περιστατικό είναι από Ρωμαίο ιστορικό δυστυχός δεν θυμάμαι ποιος είναι..,,,κρατάω μια επιφύλαξη διότι μπορεί να είναι προπαγάνδα των Ρωμαίων επειδή έχασαν από ένα βάρβαρο πρωτόγονο λαό και προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα…….όμως πιστεύω ότι είναι αλήθεια λόγο του επόμενου περιστατικού—->(θα ψάξω να βρω τον πίνακα και στο επόμενο του ΚΟΡΑΞ άρθρο θα το κοινοποιήσω…διότι ψάχνω να τον βρω και δεν το βρίσκω)
  -κατά τον 5-6 αιώνα στην Δανία(Σαξονία) είχαν πρόβλημα με έναν γίγαντα ο οποίος σκότωνε τους Δανούς(Σάξονες αυτήν την περίοδο -όχι Δανοί ΒΙΚΊΝΚς ακόμα) στρατιώτες….ο Βασιλείας τότε έστειλε φιρμάνι και κάλεσε γενναίους από όλα τα Γερμανικά-Βικινγκς βασίλεια να έρθουν να σκοτώσουν το τέρας(αφού πρώτα είχαν σκοτώσει την οικογένεια του οι Σάξονες-έτσι έγινε και Τέρας το τέρας).Τότε ήρθε ο "Μπεογουλφ" από την Γκεταλαντ(βασίλειο Βικινγκς) ο οποίος και σκότωσε τον Γίγαντα και έγινε κατόπιν βασιλείας και κατακτητής αρκετών Γερμανικών λαών!ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΗΡΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΑ..η ιστορία είναι μεταξύ μύθου και ιστοριας,όλοι οι Ιστορικοί δεν δέχονται την ιστορία επειδή δεν έχει την εγκυρότητα του Ιστορικού γεγονότος όπως γράφουν οι Ιστορικοί των Ρωμαίων και Ελλήνων(Ηρόδοτος κλπ κλπ) και έχει περισσότερο την μορφή ιστοριομυθολογίας….δηλαδή με τον τρόπο που οι Γερμανοί του 5 αιώνα αντιλαβάνονταν τα πράγματα ""ΗΡΩΙΚΑ"",είν;ι δηλαδή κάτι σαν έπος.Ομώς υπάρχουν αναφορές από παπάδες,Φράγκους κ.α. για το συμβάν.Απλά οι Ιστορικοί θεωρούν ότι υπήρξε ένας ψιλός άντρας περί 2.20…και εγώ ερωτώ….είναι δυνατόν στρατοί ολόκληροι να μην μπορούν να κάνουν καλά ένα άνδρα 2.20.
  υ.γ. ο Μπέογουλφ ήταν 1.90-2.00 πανήψυλος Βόρειος Βικινγκς.
  https://www.youtube.com/watch?v=z1QDTFFmqKg αυτή η ιστορία της Δανέζικης τηλεόρασης είναι ποιο αληθοφανές από την ταινία με την αντζελίνα τζολί .
  -έξω από τα τείχη της Κωνσταντινούπολης όταν δεχόμασταν επίθεση από τους ΒΙΚΙΝΚΓς ΡΩς(Ρώσσοι) στην πολιορκία εθεάθησαν 2-3 γίγαντες(2.40-2.60) σε λαό 1.80-1.90 μ.(ποιό αρχαία στη υφήλιο ήταν ποιό ψιλοί αλλά με τον καιρό και τις επιμιξίες με εμάς….μίκρυναν.
  -και σήμερα υπάρχουν γίγαντες (2.30) αλλά όχι όπως τις αρχαιότητας(2.50-3.50…για ποιο παλιά που λέγεται περί 4.00-6.00 δεν ξέρω,αλλά πιστεύω ότι είναι αλήθεια.
  τον 18 αιώνα ινδιάνοι στην Αμερική έδειξαν ένα σπήλαιο σε λευκούς που είχαν μέσα γεμάτο κρανία Γιγάντων που τους είχαν σκοτώσει οι ινδιάνοι προγονοί τους
  δεν βρήκα ελληνικό σαιτ … http://skeptoid.com/episodes/4390 τα κρανία είναι σε μουσείο αν δεν κάνω λάθος

 11. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  συνέχεια
  ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ
  -Γίγαντας είναι ο Ετεοκρήτας(ΕΛΛΗΝΑς-ΑΙΓΑΙΟς-ΑΤΛΑΝΤΑΣ) Γολιάθ
  -η περίφημη Τιτανομαχία(Γίγαντες-Θεοί-Τιτάνες)που μας δείχνει "αλλαγή εξουσίας" και εμφύλιου πολέμου στον Αιγιακό-Ανατολικό-Μεσογειακό Κόσμο και επικράτηση του προ-Ελληνικού Ιωνικού Μυκηναικού πολιτισμού έναντι του Ατλάντιου Μινωικού(Μύθος άθλου του Ηρακλέους (πατριάρχης των Δωριέων) και Ταύρος Κρήτης-Θησέας(πατριάρχης Ιώνων) Μινώταυρος-Ατλαντίδα του Πλάτωνα και η μανια τους με τους Ταύρους…οι ομοιότητες των παρακάτω ιστοριών είναι "εμφανές"…στις Ιστορίςε αυτές υπάρχουν πολλοί Γίγαντες οι Οποίοι είναι "ΚΡΗΤΕΣ-ΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ"
  -οι Πρόγονοι των Κελτών είναι Γίγαντες βάση της Μυθολογίας τους
  -Των Άγγλων(Γωγ Μαγωγ)
  -Γίγαντες στην Αμερική όπως ποιό πάνω αλλά και την Γιουκατάν(Τολτέκοι-Ολμέκοι)
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BB%CE%BC%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CE%B9
  οι οποίοι άκμασαν μετά το 1500 π.χ μετά απο 100-200 χρόνια την καταστροφή της Σαντορίνης…υπάρχει λόγος που το λέω,περιμένετε(η μυθολογία των Μάγια μιλάει λευκούς που έφτιαξαν τον πολιτισμό τους)

  θέλω να προσέξετε αυτόν τον χάρτη
  http://artsales.com/ARTistory/Ancient_Ships/17_sea_peoples.html
  αυτός ο χάρτης περιέχει όλα τα κράτη που υπάρχουν στα Αιγυπτιακά αρχεία και αποτελούσαν τους Λαούς της θάλασσας 1500-1200 π.χ.(η ενεργοποισή τους έγινε 100-200 χρόνια μετά την καταστροφή της Σαντορίνης-Ατλαντίδας)
  -έχουμε λαούς από την Βαλτική και Γερμανία(έχουν βρεθεί μινωικά σπαθιά)….και γίγαντες όπως είπαμε ποιό πάνω(αλλά και οι μύθοι των Βίκινγκς ..ο πόλεμος ΕΑΣΙΡ κ Βανιρ=Γίγαντες-Θεοί)
  -Βρετανία Γωγ Μγωγ(Γίγαντες)..και εκεί βρέθηκαν σπαθία Μινωικής τεχνοτροπίας
  -Ελλάδα…τα γνωστά
  -Εβραίοι…τα γνωστά
  -Ινδία…..τα γνωστά(παραλλιλίστε τους λαούς της θάλασσας με τον Νόννο Διονυσιακά…..στην ινδία και το περίφημο νησί ΑΤΑΛΑ)

  και ερωτώ τι κοινό έχουν αυτοί οι λαοί που είναι χιλιάδες χιλίομετρα μακρία ο ένας από τον άλλον και το σημαντικότερο '''''ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ""" λαοί της θάλασσας
  ΚΑΙ σε όλους αυτούς τους Λαούς υπάρχουν ΚΑΤΆ ΠΕΡΊΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ """ΓΙΓΑΝΤΕΣ""" …..ΟΕΟ ΟΕΟ.
  -λοιπόν όλοι αυτοί οι λαοί ήταν για για 1000-1500 χρόνια(από 3000 π.χ.-1600 π.χ.) κάτω από μια αυτοκρατρία του Μινωικού πολιτισμού(Ατλαντίδα)(Ταύροι),Ο μινωικός πολιτισμός είχε αποικίες ΠΑΝΤΟΥ …και μετά την καταστροφή του πολιτικού κέντρου της Σαντορίνης-Ατλαντίδας….αναγκάστηκαν όλοι αυτοί οι λαοί """που γνωριζόντουσταν""" από τα πριν μεταξύ τους…να ξεκινούν την πειρατεία για να βγάλουν τα προς το ζειν…αφού το εμπόριο και ο κόσμος που ήξεραν εδώ και 1500 χρόνια καταστράφηκε(η αλυσίδα που του ένωνε…..η Σαντορίνη).

  δεν λέω ότι ποιο μπροστά δεν υπαρχει πολιτισμός κατά το 40000 π.χ…..αλλά τα απομεινάρια αυτού είναι οι ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
  αυτήν εδώ την σπηλία η Αρχαιολογική υπηρεσία την έχει κληστή για ευνόητους λόγους…..και φυσικά η παραπληροφόρηση περί Ατλαντίδος είναι εμφανές για να απόκτηση άλλος λαός τα "ένσημα" του αρχαιότερου λαού στον πλανήτη.(περί Ινδίας-Λεμουρίας-Εβραίοι-Ιδνιανοί και το λουρί της μάνας
  https://www.youtube.com/watch?v=idr8qsLoxPQ =φυσικά στο βιντεάκι λένε άλαντι άλλον περί Σουμέριων αννουνάκι…αλλά εσείς σταθείτε στο δημιούργημα των πατέρων μας προ-Ελλήνων ΑΤΛΑΝΤΩΝ.

  καλή χρονία σε όλους

  • Ανώνυμος says:

   Ψευτικες ειναι φιλε!!!Κι εχεις τον καλαμα να μας λεει την "ΑρχαιοΕλληνικολατρεια" @@λακια του!Οτι ν'αναι…
   Οπως σημερα υπαρχουν οι γενετικες εκφυλισεις με ενθρωπους 2,5-3 και βαλε "γιγαντισμος" λεγεται ετσι υπηρχαν και τοτε.
   Οι φωτογραφιες ειναι για μικρα παιδακια και ασε το καθε ανιδεο να μας το παιζει και ιστορικαντζα της χαλιμας με γιγαντες αρχιες μυθολογιες και τριχες @@ριες!!!!Το παραληρημα τους ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.Ειναι για γελια.
   Πως τις ταιριαζουν λμως ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ @@ΚΙΕΣ και τις λενε πραγματικα ειναι να αναρωτιεσαι.Μετα λενε τους αλλους ψευτες και παραμυθολογους…

 12. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  το βρήκα σε ένα άσχετο φόρουμ για δηνόσαυρούς,anyway….αυτή η εικονογραφημένη εικόνα ήταν στον στρατιωτικό περιοδικό για το άρθρο του Τευτοβουργιου δρυμού που είχα διαβάσει και μου έκανε εντύπωση
  είναι κάπου στην μέση η εικόνα ….ο γερμανικός λαός είναι οι Σενόνες και όχι οι Σγουεβοι,έκανα λάθος
  http://www.trinituner.com/v3/forums/viewtopic.php?f=4&t=586362&start=450

 13. Ανώνυμος says:

  http://endokrinologiko.gr/images/giant.jpg
  https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQGFe42rsBoS_ykWLliwaEHN3zwLpHWQyzTh0MwHUYPTGP-Rrhefw

  τι αλλο θα μας πει ο καθε φαντασιοπληκτος σε αυτον τον κοσμο???οπως παντα οτι φοβοταν ο ανθρωπος την τριχα την εκανε τριχια.εν ετει 2015 καθονται και μιλανε μερικοι για γιγαντες ατλαντες τιτανες και τι αλλο θα διαβασουμε δεν ξερουμε κι ολα αυτα βασει μυθολογιας και λιακοπουλο.τρομερη αποδειξη δεν μπορεις να πεις…

  αυτος ο κοσμος δεν εχει καμια τυχη πλεον

  • Ανώνυμος says:

   Σωστά, έχεις δίκιο, αλλά να συμπληρώσω! Υπάρχουν και αλλοι που μας λένε αρλουμπες περί ανοίγματος νερών της θάλασσας, περί καθοδηγουμενων απο ανθρώπους λοιμών, επιθέσεων ακριδων, νεκραναστασεων από ανθρώπους (όχι απο τον Θεανθρωπο) και… θαυμάτων απο ταλαιπωρους ασκητές! Για περιφερομενα κοκαλάκια απο σκελετούς ταλαίπωρων που μυρίζουν DIOR, εικόνες κακοζωγραφισμενες που… κλαίνε και άλλες σχιζοφρενικές παραισθήσεις! Εαν σε αυτα προσθέσεις και τα προηγούμενα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, με μια μικρή διόρθωση!

   Ο κόσμος δεν έχει καμιά τύχη, όχι μόνο πλεον αλλά εδώ και 1500 χρόνια!
   ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΌΤΙ Ο ΜΕΣΑΊΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ!
   ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΗ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΚΆΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΆΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ!!!
   Συμφωνώ μαζί σου συνέλληνα!

   • Ανώνυμος says:

    εσυ σε τι πιστευεις πες μας και ασε τους αλλους.εισαι αθεος???γιατι αν ειναι να μιλατε για γιγαντες τιτανες και ατλαντες και της καθε κυρα-μαριορης τον χαβα ασε ξερω να διαλεξω κι εγω τον μπαρμπαστρουμφ που μου αρεσει και το μπλε

    • Ανώνυμος says:

     Νομίζω ότι δεν παρακολουθείς το διάλογο ούτε διαβαζεις όλο το σχόλιο!
     Με ποια φράση αρχίζω; "Σωστά, έχεις δικιο αλλά να συμπληρώσω"
     Μίλησα εγω για ΤΙΤΑΝΕΣ και ΓΊΓΑΝΤΕΣ; Απλά η φανατίλα σου δεν σε αφήνει να καταλάβεις!
     Το σχολιό μου δεν είχε να κάνει με πίστη ΑΛΛΑ με ΠΆΣΗΣ ΦΎΣΕΩΣ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ! Γιατί μπλεκεις τα ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ ΠΙΣΤΕΎΩ;
     Αν κωλοσφιγγεσαι να απαντήσεις σε κάτι καντο επάνω στο θέμα της συζήτησης!
     Εγω θεωρώ ΓΊΓΑΝΤΕΣ και ΤΙΤΑΝΕΣ, ίδιου τύπου ΠΑΠΑΡΙΕΣ με μπαμπαστρουμφ που ΑΝΟΊΓΟΥΝ ΘΆΛΑΣΣΕΣ και πνίγουν στρατούς, με κοκαλάκια που μυρίζουν άρωμα, με εικόνες που δακρύζουν, με κεριά που ανάβουν μόνα τους και με κάθε τύπου θαύματα!
     Επι του σημείου λοιπόν και ξεκολλα με τις θρησκείες!
     ΕΓΩ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΏ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ! Μα όλα λέμε! Και τα μεν και τα δε! ΕΣΥ;
     Και αν όχι όλα ποια εξαιρεις και με ποια λογική;

  • Ανώνυμος says:

   έχεις δίκιο ο Θεός είναι μεγάλος και όχι μικρός,γι αυτό Χριστιανισμός ΤΩΡΑ,να σταματήσουμε τις δαιμονικές συζητήσεις που σκοπό έχουν να αποπλανήσουν και να μας δαιμονίσουν.να κάψουμε τα βιβλία,να κλείσουμε τα σχολεία,να βάλουμε τσαντόρ στις γυναίκες ,να μαθαίνουμε απο έξω την καινή διαθήκη και οποίος δεν την ξέρη να έρχονται σε εσένα να επιβάλεις ποινή,Α μην ξεχάσω ,κάθε μέρα στις 8 το πρωί,στις 11 το πρωί,στις 2,στις 6 στις 8,στις 11 πριν τον ύπνο να λέμε όλοι το πατερ ημων,παντα πριν κοιμηθούμε να ρίχνουμε 20 βουρδουλιές στο κολαράκο μας για τις κακές σκέψεις τις ημέρας,Ο ΘΕΟΣ είναι μεγάλος και όχι μικρός,α και έχει ο Θεός!Σάκη Ρουβά ΣΑΤΑΝΑ Σάκη Ρουβά ΣΑΤΑΝΑ Σάκη Ρουβά ΣΑΤΑΝΑ Σάκη Ρουβά ΣΑΤΑΝΑ 666 666 666,κανονικά θα πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε και να προσευχόμαστε ΜΟΝΟ .Ο Θεός είναι μεγάλος και όχι μικρός.Ο Θεός είναι καλός και όχι κακός.Έχει ο Θεός.

  • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

   Ωραία θα συμφωνήσω μαζί σου,δεν έχουμε τύχη ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΑ,και φταίμε εμείς οι "εραστές" της αρχαιότητας,της αρμονίας.της ιστορίας,της μυθολογίας,εμείς που λέμε "ΜΠΟΥΡΔΕς"",εμείς που στα παιδία μας διαβάζομε ΟΜΗΡΟ και όχι προγνωστικά για το στοίχημα,εμείς που τους δίνουμε ήθος και όχι πως να χωθούνε στο δημόσιο με "πλάγιο "τρόπο
   …..για πες ρε μεγάλε ,θα σου κάνω μια ερώτηση,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…αυτός ο Γίγαντας του 2.40-2.50 ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΜΑςΕ ΈΔΩΣΕς ποσους άνδρες μπορεί να σκοτώσει…η μάλλον πόσοι άνδρες χρειάζονται να τον κάνουν καλά?Δεν θα μιλήσω για το περιστατικό με τους Ρωμαίος διότι μπορεί να είναι προιόν προπαγάνδας(αν και πιστεύω ότι είναι αλήθεια γαιυτό και προσπάθησαν περεταίρω και δεν την κατέκτησαν την Γερμανία)…..στην Δανία σκοτώθηκαν εκαντοντάδες στρατιώτες στο βασίλειο που συζητάμε ….τους ξεκλήρησε…..ο Μπέογουλφ δεν ήταν μόνος του όταν τον αντιμετώπησε τον Γρέντελ ,είχε μαζί του 40 άτομα τουλάχιστον,διότι τόσους χωράνε τα πλοία των Βικινκ……40 ΒΙΚΙΝΚς ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣς και όχι μπαλαρίνες…το γεγονός ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ,ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΟ ΥΨΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΚΓΚΙΝΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ….και χρειαστηκε ένας βασιλείας να βγάλει φιρμανι από όλα τα γειτονικά βασίλεια να έρθουν να βοηθήσουν???

   Υ.Γ.πριν 200 χρόνια όλοι οι Δυτικοί ακαδημαικοί πίστευαν ότι η Τροία είναι Μύθος …..μέχρι που "ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ" με αγάπη για την αρχαιότητα και λεφτά και που ΛΕΓΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ απέδειξε στο καθεστημένο ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΜΕ ΤΑ ΚΥΚΛΩΠΟΙΑ ΤΕΙΧΟΙ……………………..ηταν αληθεια.
   περιμένω μια απάντηση λογική ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *