Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:04 - 31/12/2014

Εγώ λέω θα το βυθίσουν… ΕΣΥ??

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα….
εγώ λέω ότι θα το βυθίσουν…. εσύ τι λες ??
Και αν τελικά βυθιστεί ΤΙ θα μου απαντήσεις ???
Τι θα πεις στον εαυτό σου σαν δικαιολογία ???
Τι θα πεις στις οικογένειες των ταλαιπωρημένων και των νεκρών ????
ΟΕΟΕ οε οεεεεε…!

Πάντως στο σύστημα αναζήτησης πλοίων ΔΕΝ υπάρχει πλέον… έχει μόνο την τελευταία του θέση.

Μωρε λες????

Τελευταία ενημέρωση : Η πυρκαγιά στο πλοίο Norman Atlantic έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε 13 ανθρώπους —μεταξύ των οποίων και δύο Αλβανοί ναυτικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης—, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι τα θύματα θα είναι περισσότερα αφού οι ιταλικές αρχές έχουν διαπιστώσει ήδη την παρουσία παράνομων μεταναστών μεταξύ των επιβατών και θεωρούν μη αξιόπιστη τη λίστα των επιβαινόντων.

Chris_



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (19)

  1. αυτο θελουν αλλα!!!!!

  2. Ανωνυμα Επωνυμος 12/31/2014 @ 12:25 ΠΜ

    179 mipos???

  3. Ανώνυμος 12/31/2014 @ 12:46 ΠΜ

    Σιγουράκι!!!! Απο την αρχή φάνηκε!!!!

  4. Ανώνυμος 12/31/2014 @ 6:31 ΠΜ

    αγαπητε η κολοκυθια δεν ειναι αποκλειστικο σας προνομιο . αστε κι αλλουςς να πουν το μακρυ και το κοντο τους να περασει η ωρα?

  5. Ανώνυμος 12/31/2014 @ 6:39 ΠΜ

    nai,nai,nai ki ego ayto pisteyo,kai aporo giati arghsane toso,mallon kati toys piezei gia to antitheto alla telika tha perasei to diko toys…!

  6. Ανώνυμος 12/31/2014 @ 9:11 ΠΜ

    ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ 11880.Η ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΝΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΑΜΠΑΡΙΑ.

  7. Θέλουν να το βυθίσουν και εγώ θέλω ένα ελικόπτερο.

  8. Kανείς δεν ξέρει (και δε θα μάθει ποτέ πιστεύω) πόσοι ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν μέσα, και πόσοι ΑΚΡΙΒΩΣ πέθαναν. Μπροστά σ'αυτή την ανθρώπινη τραγωδία, μπροστά στην κτηνωδία που μεταφράζεται σε ολιγωρία και ανικανότητα, το αν θα βουλιάξει το σαπιοκάραβο ή όχι, με αφήνει παγερά αδιάφορη.

  9. Ανώνυμος 12/31/2014 @ 11:26 ΠΜ

    Θα το βυθισουν 100%

  10. Ανώνυμος 12/31/2014 @ 12:25 ΜΜ

    Κανονικα η αναρτηση του Chris , επρεπε να γραφει:" 11 ανθρωποι
    και 2 Αλβανοι…

  11. Ανώνυμος 12/31/2014 @ 12:40 ΜΜ

    Ειναι τοσο σιγουρο που η αποδοση του στο στοιχημα δεν εχει καμια αξια οπως και η αποδοση του να βγει πρωτο κομμα ο συριζα με αποδοση 1.10. Μας εχουν ρημαξει η μπουκ και δεν μπορουμε να παιξουμε τιποτα.

    Υ.Γ. Ο καθενας με τον πονο του…..

  12. Ανώνυμος 12/31/2014 @ 12:42 ΜΜ

    ωωωωωωωωωωωωωωω πορδή των Θεώωωωωωωωωωωωωων!!!!

    • Ανώνυμος 01/02/2015 @ 2:37 ΜΜ

      ΗΣΑΙΑ χόρευε τα παπακια παπαπα! ΥΠΈΡ των ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΜΑΑΑΣ ΑΒΡΑΑΑΜ και Ισααακ!!! Αλληλουιααααα λαο λα, αμπανιμπί αμοεμπέ κοκοταμπά! Αμηηηηηηην ΕΚ ΣΠΈΡΜΑΤΟΣ ΔΑΥΙΙΙΙΙΙΔ!!!

  13. Ανώνυμος 12/31/2014 @ 1:01 ΜΜ

    Η απόφαση για βύθιση πότε πάρθηκε;

    Μετά την καταστροφή ή πριν ξεκινήσει από την Πάτρα;

    Υ.Γ.: ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ!

  14. ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2014/12/ti-einai-auto-pou-kseroun-oi-italoi.html#more ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΙΑΚΛΑΔΩΝΕΤΑΙ.

    ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΕΧΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ http://www.makeleio.gr/?p=243393

    ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟΥ CHRIS….

    "ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΕΣ" ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΑΠΩΛΕΙΕΣ" … ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΙΩ

  15. Ανώνυμος 12/31/2014 @ 1:37 ΜΜ

    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ?? ΕΧΕΙ ΑΡΑΞΕΙ ΚΑΠΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ? ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ?ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΜΠΟΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

  16. Ανώνυμος 12/31/2014 @ 5:30 ΜΜ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟ ……ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !

    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ??

    ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΠΛΟΙΟ " " ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ ΗΛΙΟΣ"….. ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ !! ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ Ο ΜΙΣΤΕΡ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΙΝΕΪΚΟ, ΜΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΞΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡ- ΟΠΛΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΜΙΝΕΪΚΟ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΓΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ, ΑΦΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ……..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ " ΤΑΞΙΔΕΨΕ " ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ……

    ΠΑΛΙΟ- ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ . ΚΑΘΙΚΙΑ !!

    ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ……….

    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ…..
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    • Ανώνυμος 01/01/2015 @ 1:15 ΜΜ

      Αν τα μεμετια ειχαν τετοιο οπλο νομιζεις θα καθοντουσαν να το βλεπουν; Θα ειχε ηδη χρησιμοποιηθει. Οτι βλακεια σου κατεβει την λες……

  17. Ανώνυμος 12/31/2014 @ 6:57 ΜΜ

    Προσφερομαι σαν παπας ,να κανω δωρεαν εξομολογηση και θεια κοινωνια στους επιβατες των πλοιων που προκειται να ταξιδεψουν με λιγα μποφωρ ,αφου οι υπηρεσιες αδυνατουν ετσι και αλλιως να τους υποστηριξουν στα δυσκολα,αλλα δινουν το πρασινο φως να φυγουν.Να πανε ΠΟΥ? Μηπως να βαζατε το δρομολογιο στο στοιχημα ? Τωρα αν οι εταιριες επιγοντε να γινη το δρομολογιο-μη χασουν-,ας παραγγειλουν και κανενα υποβρυχιο. Ποσο κοστολογειτε την ανθρωπινη ζωη ρε τομαρια? Μου το παιζετε και ψυχοπονιαρηδες μετα.Ξερετε ποσο καλη "αυρα" σας ακολουθει ,με τοσες ….θερμες ευχες…που σας στελνει ο κοσμος ? Το καλο θα ειναι να μηνουν μονο στις "ευχες"……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*