Είμαστε έτοιμοι για μια ενδεχόμενη εξωγήινη εισβολή;

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Έχουμε διαβάσει βιβλία, έχουμε δει ταινίες (Ο πόλεμος των κόσμων, Ημέρα Ανεξαρτησίας), όμως όλα είναι επιστημονική φαντασία, σωστά; Μπορεί και όχι. Η επιστήμη λέει ότι οι εξωγήινοι μπορεί να είναι πολύ αληθινοί και μπορεί να μην είναι τόσο καλοί.

Τα φαινόμενα εμφάνισης UFO το 1947 και οι εικασίες σχετικά με εξωγήινες επεμβάσεις είναι ανεξέλεγκτες. Πάρα πολλές θεωρίες έχουν προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις.

Η αύξηση των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου μπορεί να «πληροφορεί» τους εξωγήινους ότι είμαστε μια ταχέως αναπτυσσόμενη απειλή. Στο πιο ακραίο σενάριο, θα μπορούσαν να επιλέξουν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα, για την προστασία άλλων πολιτισμών. εξηγούν οι ερευνητές της NASA.

Τα πιο αρνητικά αποτελέσματα θα προέκυπταν, εάν οι εξωγήινοι προκαλούσαν ζημία στην ανθρωπότητα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορούμε να δούμε κατά πόσο η ανθρωπότητα είναι έτοιμη γιά μια εξωγήινη εισβολή.


Εξωγήινη εισβολή ~ Είμαστε έτοιμοι; από KRASODAD

ΠΗΓΗ

Loading...

27 thoughts on “Είμαστε έτοιμοι για μια ενδεχόμενη εξωγήινη εισβολή;

 1. Ανώνυμος says:

  Οι εξωγήινοι, που αποτελούνται από εκπροσώπους πενήντα περίπου αστερισμών του γαλαξία μας (συμπεριλαμβανομένης της Ανδρομέδα), είναι κατά βάση οι αστερισμοί που πριν από 900.000 χρόνια ήρθαν στην Γη και αποίκησαν την Λεμούρια δημιουργώντας έτσι την Γήινη ανθρώπινη φυλή. Οι εξωγήινοι αυτοί έχουν έλθει σήμερα κατά δισεκατομμύρια, κατόπιν εντολής των επουρανίων (Θεϊκών) δυνάμεων, για να βοηθήσουν την Γη (και το ηλιακό μας σύστημα γενικότερα) να μπει επιτυχώς στην πέμπτη διάσταση το 2012. Είναι εγκατεστημένοι στα διαστημόπλοια τους (γύρω από την Γη και γύρω από τον Ήλιο) και στις βάσεις που έχουν στην Κοίλη Γη στην Σελήνη στον Άρη στον πλανήτη Ουρανό κλπ. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και άτομα που έχουν έρθει και από άλλους μακρινούς γαλαξίες, με την άδεια της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, αφ’ ενός για να βοηθήσουν και αυτοί με τις ιδιαίτερες ικανότητες που έχει ο κάθε αστερισμός τους, και αφ’ ετέρου για να παραστούν μάρτυρες του μοναδικού αυτού ‘‘πειράματος’’ που γίνεται στην Γη, περνώντας δηλαδή στην Ανάληψη με τα φυσικά μας σώματα. Σημειωτέων ότι αφού γίνουμε πεμπτοδιάστατοι, υπάρχουν πολλοί αστερισμοί στους γαλαξίες τους που θα ήθελαν να μάθουν πως το καταφέραμε για να κάνουν και αυτοί το ίδιο, βάσει των οδηγιών που θα τους δίνουμε εμείς οι γήινοι, που θα παίζουμε τότε για αυτούς τον ρόλο διδασκάλων. Τα βήματα που θα ακολουθηθούν μετά την προσγείωση των διαστημοπλοίων τους και τα βήματα της βοήθειας που θα μας δώσουν για την μετάβαση μας αυτή. Σημειωτέον πάντως ότι ορισμένοι εξωγήινοι βρίσκονται εδώ και χρόνια ανάμεσα μας, χωρίς να μπορούμε τους ξεχωρίσουμε από τους συνανθρώπους μας, είτε για να συνεργάζονται και να καθοδηγούν τους γήινους συμμάχους τους, είτε σαν επιστήμονες σε διάφορα ερευνητικά (κατά βάση κρατικά) προγράμματα βοηθώντας και επιλύοντας προβλήματα των γήινων επιστημόνων-ερευνητών

 2. Ανώνυμος says:

  Πριν από 900.000 χρόνια περίπου εξωγήινοι, κυρίως από τον Σίριο, δημιούργησαν στην Γη μια αποικία τους την Λεμούρια (Mου) στον Ειρηνικό (μεγαλύτερη από την Ασία, εκτεινόμενη από τις Φιλιππίνες μέχρι και την Χαβάη), η οποία αργότερα δημιούργησε άλλες αποικίες στην Γη μεταξύ των οποίων την Ατλαντίδα στον Ατλαντικό, (εκτεινόμενη από την Καραϊβική μέχρι και τας Καναρίους και κοντά στις Αγγλικές νήσους). Στήν Ατλαντίδα, πριν περίπου 300,000 χρόνια, ήρθαν νέοι κάτοικοι, κυρίως από τις Πλειάδες και τον Βήτα του κενταύρου. Είχαν επηρεαστεί από τον μεγάλο σκοταδισμό της Anchara (ένωση των ‘‘κακών’’ εξωγήινων), και ήσαν πιο άμεσα υπεύθυνοι για κακόβουλες ωμότητες που προκαλεσαν. Επίσης έμαθα για τις αιτίες για τις οποίες οι ανεπτυγμένοι αυτοί πολιτισμοί καταστράφηκαν, (ενώ πληροφορίες για την ζωή γενικότερα σε αυτές, λόγω των πόλων ερωτήσεων που πήρα, μπορεί να περιλάβω σε προσεχή σελίδα μου). Για τις αιτίες καταστροφής της Λεμούριας και της Ατλαντίδος συνοπτικά αναφέρω εδώ τα εξής: Η Λεμούρια καταστράφηκε από τους ‘‘κακούς’’ Άτλαντες οι οποίοι με τις ελκτικές ακτίνες πελώριων διαστημόπλοιων των ‘‘κακών’’ εξωγήινων συμμάχων τους, μετακίνησαν έναν από τους δύο φυσικούς δορυφόρους που είχε τότε η Γη (στο μέγεθος των ¾ της σημερινής σελήνης). Τον φυσικό αυτό δορυφόρο διέλυσαν με τις πολεμικές ακτίνες των διαστημοπλοίων, λίγο πριν μπει στην ατμόσφαιρα και κατεύθυναν τα συντρίμμια του επάνω στην Λεμούρια, η οποία χτυπημένη από τα συντρίμμια αλλά και από τις προσκληθείσες εκρήξεις υπόγειων φυσικών αερίων και ηφαιστείων βυθίστηκε, ενώ όσοι επέζησαν κατέφυγαν στην εσωτερική Γη δημιουργώντας την πόλη Τέλος. Στην συνεχεία, σε μια προσπάθεια παγκόσμιας κυριαρχίας, κατέστρεψαν και μια άλλη μεγάλη Λεμουριανή αποικία που δεν υποτάσσονταν, την Γιου στο Θιβέτ, της οποίας οι επιζήσαντες κατέφυγαν στην σημερινή Σιαμπάλα πρωτεύουσα της Κοίλης Γης.
  Παράλληλα προχώρησαν οι επιστήμονες της άρχουσας τάξης σε γεννητικά πειράματα (με την βοήθεια και των ‘‘κακών’’ εξωγήινων), για να δημιουργήσουν μια φυλή υποανάπτυκτων ανθρώπων που θα τους χρησιμοποιούσαν σαν σκλάβους εμφανιζόμενοι σ’ αυτούς σαν οι θεοί τους. Στην προσπάθεια τους αυτή αντιδρούσαν ορισμένοι φωτισμένοι επιστήμονες, οι οποίοι για τον λόγο αυτό εξορίζονταν σε μια άλλη Λαιμουριανή αποικία την Ιωνία στην νοτιοανατολική Ευρώπη, όπου βρίσκεται και η σημερινή Ελλάδα. Με τα πειράματα αυτά, (πού είχαν ως παρενέργειες και την δημιουργία τεράτων όπως οι Κένταυροι, ο Μινώταυρος, ο Κύκλωπας, κλπ της "Ελληνικής" μυθολογίας), κατόρθωσαν τελικά να αποσυνδέσουν και να απενεργοποιήσουν τους 10 από τους 12 έλικες του DNA των ανθρώπων, οι οποίοι όμως υπάρχουν και παρέμειναν αδρανείς στο ενεργειακό τους σώμα, διότι δεν πρόλαβαν να τους εξαφανίσουν λόγω της επελθούσης καταστροφής τους. Αυτό καθιστά πολύ ποιο εύκολη και γρήγορη την επανασύνδεση και ενεργοποίηση των κωδικών και των υπολοίπων 10 ελίκων, γεγονός που θα μας μετατρέψει από μερικώς συνειδητά όντα σε πλήρως συνειδητά πεμπτοδιάστατα όντα. Η καταστροφή τους επήλθε στην προσπάθεια τους να καταστρέψουν την ‘‘ανυπάκουη’’ Ιωνία χρησιμοποιώντας (όπως και για την Λεμούρια), τον δεύτερο φυσικό δορυφόρο της Γης. Την προσπάθεια τους όμως αυτή αντελήφθησαν εγκαίρως οι επιστήμονες της Ιωνίας που περίμεναν κάτι τέτοιο, και οδήγησαν τελικά τα συντρίμματα του δορυφόρου στην Ατλαντίδα και την κατέστρεψαν.

 3. Ανώνυμος says:

  Στην συνέχεα πολλοί Ιόνιοι κατεβήκαν και εγκαταστάθηκαν στην Σιαμπάλα της Κοίλης Γης, ενώ οι ολίγοι που παρέμειναν είναι οι μακρινοί πρόγονοι των "Ελλήνων", εξ ου και ο υψηλός πολιτισμός της αρχαίας "Ελλάδος". Αντίθετα οι επιζήσαντες Άτλαντες τις ‘‘ελίτ’’ κατέφυγαν στον Βήτα του Κενταύρου, ενώ οι ‘‘σκλάβοι’’ παρέμειναν στην Γη ζητώντας νέα αφεντικά, που ως τέτοια εμφανιστήκαν οι Ανουνάκοι, που φρόντισαν να καταστήσουν σκλάβους και όλους τους άλλους κατοίκους του πλανήτη, (πολλούς από τους οποίους εξολόθρεψαν με διάφορους κατακλυσμούς, πυρκαγιές, πανδημίες και δημιουργώντας τους μεταξύ τους πολέμους).
  Άτλας,που ήταν ο τελευταίος ‘‘βασιλιάς’’ της Ατλαντίδος (ένας από τους δώδεκα που εναλλάσσονταν κάθε δεκαετία), ήταν αντίθετος με τα γενετικά πειράματα και αντιδρούσε, επειδή όμως φοβόταν για την ζωή του και της οικογένειας του, έστειλε τον αδελφό της γυναίκας του Μάγιαμ στην Αμερική, και τον γιο του Όσιρις και την κόρη του Ίσις στη Αίγυπτο, οι οποίοι ηγήθηκαν των εκεί αποικιών. Μετά την καταστροφή της Ατλαντίδος, τους Άτλαντες διαδέχτηκαν οι Ανουνάκοι, (‘‘κακοί’’ εξωγήινοι από τον πλανήτη Ιμπίρου), με μορφή άλλοι ανθρώπων, άλλοι γιγάντων και άλλοι δαιμόνων, (αυτοί που εμφανίζονταν στην μαύρη μαγεία). Αυτοί για 13.000 χρόνια εμφανίζονταν (με τις υπερφυσικές τους δυνάμεις) σαν θεοί – δημιουργοί των ανθρώπων, που εισήγαγαν ή μετάλλαξαν τις διάφορες θρησκείες, αφ’ ενός για την εύκολη χειραγώγηση των πιστών, και αφ’ ετέρου για να εισπράττουν την ενέργεια με την λατρεία που τους δίδουμε, νομίζοντας ότι την δίνομε στον Θεό-Πρώτο Δημιουργό και τους πραγματικούς εκπροσώπους του. Οι ενέργειές τους αυτές, που τις επότρεψε αρχικώς η Θεία Ιεραρχίας (έτσι ώστε η Γη να περάσει στο σκοτάδι και στη συνέχεια να επιστρέψει στο φως, σύμφωνα με το Θείο Σχέδιο), στην συνέχεια τις περιόρισε με την ενσάρκωση Θεικών πλασμάτων (όπως ο Ιησούς, Βούδας, κλπ. ), που είχαν ως αποστολή να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να θυμυθεί την πραγματική της προέλευση. Ακόμη οι Ανουνάκοι χρησιμοποιούν σαν συνεργάτες τους επίλεκτους ανθρώπους και οικογένειες (Ιλουμινάτοι, τραπεζίτες, βασιλείς, κλπ), τους οποίους βοηθούν να κατέχουν τις ανώτατες πολιτικές και οικονομικές θέσεις ισχύος. Αυτό κράτησε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990, όποτε με την υπογραφείσα Γαλακτική Συνθήκη Ειρήνης μεταξύ ‘‘καλών’’ και ‘‘κακών’’, οι Ανουνάκοι απεχώρησαν και έμειναν μόνον οι γήινοι συνεργάτες τους, να συνεχίζουν από κεκτημένοι ταχύτητα (και για να μην χάσουν τα προνόμια τους), το υποχθόνιο έργο τους καταδυνάστευσης και εκμετάλλευσης των πολλών. Όμως αυτό, απ’ ότι υποστηρίζουν οι εξωγήινοι, σύντομα θα σταματήσει (πριν το 2012) και όλοι αυτοί θα υποστούν τις συνέπειες που τους αξίζουν.

  • Ανώνυμος says:

   Δεν υπάρχει Λερμουρία….
   Δεν υπήρχε ποτέ Λεμουρία το 7-50000 π.χ.
   ξέρεις φίλε πως δημιουργήθηκε ο μύθος της Λεμούρια?επειδή ένα ζώο "ο λεμούριος" υπάρχει στην μαγαδασκάρη και στην Ινδία μόνο ,……τότε υπέθεσαν το 1800 μ.χ. ότι υπήρχε μια ήπειρος μεταξύ της Αφρικής και έχουν βγει τρελές και διάφορες διαστημικές ιστορίες .Το ωραίο όμως είναι επειδή οι γεωλόγοι τόνισαν ότι δεν γίνετε κάτι τέτοιο,διοτι απλά η τεκτονική πλάκα του Ινδικού είναι ενιαία!!!!!!…όποτε αφού δεν τους βγαίνει ….. έβαλαν την Λεμουρία στον ειρηνικό ωκεανό……..όμως τώρα υπάρχει άλλο ερώτημα,αφού η ήπειρος είναι στον Ειρηνικό, και όχι στον ινδικό …τότε ο Λεμούριος που έδωσε στην υποτιθέμενη """ΛΕΜΟΥΡΙΑ ΙΝΔΙΚΗ κοιταδα ΣΟΥ """" το όνομα του …..πως πήδηξε από την μαγαδασκάρη στην Ινδία ΟΕΟ….αφού η Λεμουρια είναι στον Ειρηνικό ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ??????αυτό για να δειτε τι γίνετε προκειμένου να μας πείσουν ότι είμαστε από την Ινδία και ότι ο πολιτισμός είναι από την Ινδία!Βασικά βαριέμε να γράφω άλλη ώρα…αρκετά με τις λεμοροσοφίες.Δεν σας βγήκε η Λεμουρία στον Ινδικό ωκεανό λόγο τεκτωνικών πλακών και ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ…ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.
   -πριν 200 χρόνια στην Αυστραλία δεν υπήρχαν γάτες….τις έφεραν οι ναυτικοί….το ότι ΄τωρα υπαρχούν γάτες στην αυστραλία αυτό δεν σημαίνει ότι υπήρχε ήπειρος ανάμεσα στην ασια και αυστραλια!Το ίδιο έγινε και με την Ινδία και μαγαδασκάρη από ναυτικούς Άραβες-Ινδούς-Έλληνες).(ξεχνάνε τον αρχάνθρωπο των Πετραλώνων)

  • Ανώνυμος says:

   ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.ΠΟΤΕ ΗΡΘΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΕ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.?

 4. Ανώνυμος says:

  ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΟΠΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΦΟ.

  Ουφολατρεία, το άρμα της "Νέας Εποχής" , ενδιαφερουσες ορθοδοξες ΑΝΤΙαιρετικες μελέτες: http://www.egolpion.com/strange.el.aspx

  ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. +

  • Ανώνυμος says:

   Οχι ρρ συ….δεν υπαρχουν.Τοσοι εκατομυρια γαλαξιες και πλανητες στο συμπαν…μονο ο δικος μας εχει ζωη και ανθρωπους επειδη στο ειπε ο θεος σου……αιντε ρε αιντεεεε

  • Ανώνυμος says:

   ΦΙΛΕ 5:50μ.μ., ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΦΟ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

   ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. +

  • Ανώνυμος says:

   Εσένα ποιος θεός σου το ψυθύρισε ότι υπάρχουν και αλλού; Σε παρακαλώ, μοιράσου με εμάς τους φτωχούς και δύσμοιρους τις θεικές πηγές σου

  • Ανώνυμος says:

   ποιος σου ειπε ρε μεγαλε οτι ειπε ποτε ο Θεος οτι ειμαστε μοναδικοι στο συμπαν? Τον ρωτησανε ποτε και αυτος απαντησε πως οχι? και μια ερωτηση μια και εισαι τοσο ψαγμενος, εγω σου λεω οτι υπαρχουν και αλλοι πολιτισμοι σε διαφορους γαλαξιες, ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει και καλα να ειναι πιο ανεπτυγμενοι απο μας? γιατι να μην ειναι με τοξα ας πουμε? η εστω στο επιπεδο το δικο μας σε τεχνολογια?

  • Ανώνυμος says:

   Εφ' οσον αυτοι οι σπουδαιοι εξωγηινοι κοσμοι , κανουν διαλαξιακα ταξιδια για να "κατακτησουν " τους γηινους – ανθρωπους ,που για να πανε απο το ενα χωραφι στο αλλο σκοτωνονται με τα οχηματα που διαθετουν …εε.., τοτε.. ' η γελαει κανεις , 'η κοκορευεται οτι ειναι πολυ πιο σπουδαιος απο τους επιδοξους κατακτητες..και αρα δεν πρεπει να τους φοβαται ! Εχει και…τσαγκρες που τις φοβουνται οι εξωγηινοι !!

   Αλλα ας σοβαρευτουμε !!

   ΤΙ ΠΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕ'ΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ;;;

 5. Ανώνυμος says:

  Ναί είμαστε έτοιμοι πανέτοιμοι

  και τους περιμένουμε να ρθούν

  με τον κώλο

  να μας κλάσουνε τ'@ρχίδια.

  Αν είναι δυνατόν ας έρθουν γρήγορα

  γιατί έχουμε σηκωμάρες

 6. Ανώνυμος says:

  Υποθετω οτι και για το αρθρο και για τα σχολια οι γραφοντες θα εχουν ατρανταχτες αποδειξεις…..Αλλιως μαλλωνουν μεταξυ τους [θρησκευομενοι και ουφολατρες ]γιατι ο ενας χαλαει την σουπα του αλλου…..

 7. zayed says:

  Ναί είμαστε έτοιμοι πανέτοιμοι

  και τους περιμένουμε να ρθούν

  με τον κώλο

  να μας κλάσουνε τ'@ρχίδια.

  Αν είναι δυνατόν ας έρθουν γρήγορα

  γιατί έχουμε σηκωμάρες

 8. Ανώνυμος says:

  Καλησπερα αδελφια….

  Δεν γραφτηκε καθολου η πιθανοτητα να υπηρχε ενας προηγμενος πολιτισμος ανθρωπων ,καλη ωρα οπως εμεις και να καταστραφηκε οπως μαθηματικα οδηγουμαστε και μεις εκει…

  Αυτο παντως το κατα Μπλαβάτσκυ αναγνωσμα,μαζι με ολιγο Σιτσιν ειναι εκνευριστικο!
  Δεν τεκμηριώνεται απο πουθενα…

  επισης μιλαει για ενσαρκωσεις ψυχων,και εδω θελω να κανω το εξης ερωτημα,,,
  Γιατι η ψυχες να αφησουν την αιωνια μακαριοτητα τους και να ερθουν παλι στην γη?
  Αλλωστε αυτος ειναι και ο βασικος σκοπος της ψυχης,να σπασει κατα τους ανατολιτες ο κυκλος των ενσαρκωσεων…

  -θα παρακαλουσα να μου απαντησουν οι ανατολιτες σε αυτο και οχι οι χριστιανοι ,γιατι ετσι και αλλιως δεν το δεχεται η θρησκεια αυτο…

  Να ειμαστε σοβαροι αδελφια,δεν μπορει να γραφονται αυτα ετσι αερα πατερα …

  φιλικα

  PANDAROS

 9. Ανώνυμος says:

  Αντε τωρα με ολα αυτα που παραγονται εδω μεσα να σκευτεις πως ο κοσμος των ανθρωπων μια μερα θα σωθει…. Αστειο και σαν ιδεα….

 10. Ανώνυμος says:

  τα μονα ουφο που εχω δει είναι τα γραφωμενα τις εν λογο σελίδας. προσοχη στα lsd μην εχουνε ληξει.. αν όμως λαχταρας τα ουφο, δεν ελλινικη βουλη. μπολικα….

 11. π² says:

  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΟΤΙ ΝΑ ΄ΝΑΙ, ΚΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ΄ΝΑΙ.
  ΚΑΙ Ο ΛΕΜΟΥΡΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ…. ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

  ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Μ΄ ΑΡΕΣΕ Η Κα ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

 12. Ανώνυμος says:

  ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ;; ολοι κανουν !!

  Τι θα γινει αν πατησουν τα "κουμπια " οι μαγκες…και αρχισει να βρεχει πυρινικους πυραυλους ;;

  ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΦΩΣ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *