Είμαι και εγώ ένας από τους χιλιάδες απλήρωτους εργαζόμενους της EUROMEDICA

Είμαι και εγώ ένας από τους χιλιάδες απλήρωτους εργαζόμενους της EUROMEDICA. Μόνο ντροπή και αηδία μπορώ να νιώσω, διότι σ’ ένα κράτος που βασίζεται στην ανομία, την ψευτιά και καταρρέει, συνεχίζουν κάποιοι να θησαυρίζουν εις βάρος μας, παίζοντας στις δικές μας πλάτες κερδοσκοπικά παιχνίδια. Βαρεθήκαμε κύριοι της EUROMEDICA τις υποσχέσεις σας και τις έμμεσες απειλές σας. Εδώ και 4 μήνες «ζούμε?!!» με ψίχουλα που μας πετάτε, της τάξης των 200Ε ανά 1 ½ μήνα.
Δε μπορούμε να ταΐσουμε εμάς και τα παιδιά μας με 200Ε. Δε μπορούμε να τα κοιτάξουμε στα μάτια χωρίς να βουρκώσουμε. Μας εμπαίζετε καθημερινά για να εξασφαλίσετε δωρεάν εργασία. Πόσο ακόμα να ανεχτούμε τις δικαιολογίες ότι τα ταμεία είναι άδεια? Δεν υπογράψαμε κύριοι κανέναν όρο που να λέει ότι θα πληρωνόμαστε μόνο αν τα δημόσια ταμεία πληρώσουν εσάς. Ντροπή και πάλι ντροπή σας. Δεν είμαστε σκλάβοι, ούτε ζητιάνοι. Μέρα με τη μέρα μας χώνετε όλο και περισσότερο στο βούρκο που δημιουργήσατε. ΑΙΣΧΟΣ!!!

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *