Δ. Καζάκης: Γίναμε αποικία!

Δ.Καζάκης: Όι Αμερικάνοι θέλουν το Ευρωπαικό ταμείο χρηματοπιστωτικής στήριξης να μετεξελιχθεί σε ευρωπαικό υπουργείο οικονομικών. (Δείτε το στο 6:32)

Για αυτό ο GAP θα συναντηθεί στην Αμερική με το Αμερικανοιουδαικό λόμπι;Για να κανονήσουν τα της παγκοσμίου διακυβερνήσεως;Καζάκης: Αυτό που φοβάμαι οτι θα εμφανιστεί ως μια ακόμη σωτήρια λύση σαν αυτής της 21ης Ιουλίου είναι οτι εφόσων αυτό υπάρξει, τότε μπορεί να εκδώσει ειδικά ομόλογα τύπου Brady σαν και αυτά που εξέδωσε η Αμερικανική κεντρική τράπεζα για να διευκοληνθεί το χρέος της Λατινικής Αμερικής στης αρχές της δεκαετίας του 1990.Να εκδώσει τέτοια ομόλογα τα οποία θα αντικαταστήσει μεγάλο μέρος του δημόσιου χρέους της Ελλάδας,και έτσι να μας δωθεί μια παράταση που βέβαια θα αποτελέσει και το τελεσίγραφο της πτώχευσης της χώρας με ελεγχόμενο βέβαια τρόπο.Όπως έχει γίνει στο Μέξικο στη Βραζιλία.Μην ξεχνάμε οτι αυτές οι χώρες είναι υπό πτώχευση.Για όποιον θέλει να δεί τι είναι τα ομόλογα Brady ας δεί ΕΔΩ

Δηλαδή ουσιαστικά η Ελλαδά να γίνει μια αποικία,η οποία θα είναι υπό καθεστώς μόνιμης  χρεωκοπίας είς το διηνεκές, με συνθήκες σαν και του Μεξικό και της Βραζιλίας.Φυσικά ξέρουμε πως ζούν εκεί οι πληθυσμοί.Εδω μιλάμε για μια εθνοκτονία μαζί με γενοκτονία. 

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *