Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:41 - 17/09/2011

Είμαστε ΟΛΟΙ προδότες!!!!!!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ασχολούμαστε ολοι με την προδοσία στα ανώτερα κλιμάκια αλλα δεν βλέπουμε την χλεμπόνα , την ηλιθιότητα ,τον παρτακισμο στα χαμηλότερα κλιμάκια!!! Υπάρχουν πέντε άτομα στην κυβέρνηση που όλοι φωνάζουμε προδότες άλλα δεν βλέπουμε ότι αυτούς τους προδότες τους υποστηρίζουν άλλοι 1000 στην αμέσως μικρότερη κλίμακα εξουσίας και άλλοι 100.000 στην αμέσως επόμενη κοκ. ΔΕν βλέπουμε οτι υπάρχουν δήμοι που θα μπορούσαν να κάνουν αντίσταση, υπηρεσίες που θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο, στελέχη που θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο!!!
Όλοι μας περιμένουμε τον “μεγάλο Αρχηγό” να μας οδηγήσει ενω δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας την παραμικρή αντίσταση !!Την παραμικρή άρνηση η πράξη που θα δηλώνει ξεκάθαρα τα πιστεύω μας!! Μα πόσο ανόητοι είμαστε τελικά ,δεν καταλαβαίνουμε οτι το σύστημα γνωρίζει ότι ποτέ δεν θα ενωθούμε? ΔΕν καταλαβαίνουμε οτι δεν χρειάζεται να βγούμε στο δρόμους εκατομμύρια ούτε να γίνει επανάσταση . Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια πράξη !! Μια μοναδική πράξη προσωπική που θα πρέπει να πράξη ο καθένας μας για την πατρίδα του για να μην θεωρεί το εαυτό του προδότη!!
Αν όλοι χωρίς αρχηγούς,χωρίς ένωση απλά πράξουμε ΜΙΑ πράξη αντίστασης , πούμε μόνο ένα όχι για την πατρίδα μας ..μπορούμε να φέρουμε τα πάνω κάτω σε αυτό το σύστημα! Μην σκεφτείτε τι μπορώ να κάνω μόνος μου? ..μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνος σου ..αν όλοι κάνουν τα πάντα μόνοι τους και προσωπικά τότε όλα μπορούν να αλλάξουν!! Γιατί δεν είναι προδότης δηλαδή ένας εισπράκτορας που πάει και κόβει το ρεύμα της ΔΕΗ και είναι προδότης ένας πολιτικός? ..Γιατί ένας αστυνομικός που βαράει τους διαδηλωτές ειναι λιγότερο προδότης από τον επικεφαλη του?? Αρνηθείτε την υποταγή πρώτα προσωπικά ,πράξτε μόνο μια αντίσταση για χάρη τις Ελλαδας..μια μόνο πράξη και θα σταματήσεις να είσαι προδότης !! Δεν είναι και τόσο δύσκολο…δεν είναι και τόσο δύσκολο να αλλάξεις αυτή την πορεία της ζωής σου!!Πες ένα όχι σε μια πράξη που δεν πιστεύεις στο αφεντικό σου…αρνησου να εκτελέσεις κάτι που είναι λάθος για τα πιστεύω σου !! Φοβάσαι οτι θα χάσεις την δουλειά σου?? Αυτό φοβατε και ο GAP ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΗ?? Αν όλοι όμως πράξουμε την ΜΙΑ πράξη μας για την πατρίδα ..κανείς δεν θα μπορεί να μας ελενξει ,απολύσει …κανείς δεν θα μπορεί πια να μας λέει ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

STRANGER ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*