Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:57 - 13/04/2012

ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ!!!!!!!!!! ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΟΎΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΩΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ???

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

”Οι συνέπειες είναι να υποστεί μια κυβέρνηση που θα τον διαλύσει γιατί είναι για ακόμα μια φορά διχασμένος και ψήφισε χωρίς να συσπειρωθεί.
Το αποτέλεσμα ποιο θα είναι; Να μπουν πολλά κόμματα στην βουλή και να υπάρχει χάος και ασυνεννοησία. Πρέπει δηλαδή μέσα στην φτώχια και την δυστυχία που έρχεται να είμαστε προετοιμασμένοι να ζήσουμε και μεγάλου εύρους εθνικό διχασμό. Το ρητό διαίρει και βασίλευε δεν είναι τυχαίο και βγάζοντας ο καθένας ένα κόμμα πετυχαίνει αυτό ακριβώς που θέλει ο βασιλεύς. ”

See Translation

Ανάλυση της ημέρας των εκλογών 6 Μαϊου 2012

Ξεκινώντας την ανάλυση της 6ης Μαΐου παρατηρούμε ότι οι εκλογές ξεκινάνε με πανσέληνο και μάλιστα στις 07:00 που ανοίγουν οι κάλπες έχουμε ακριβή αντίθεση ηλίου σελήνης.
Άρα υποψιαζόμαστε πως η
ημερομηνία είναι επιλεγμένη κατά του ελληνικού λαού μιας και η σελήνη βρίσκεται σε μία από τις χειρότερες θέσεις στον ζωδιακό και φυσικά αυτό είναι το ζώδιο του σκορπιού.

Αν θέλετε ένα δικό μου σχόλιο, περιγράφω αυτό για το οποίο φωνάζω μέσω facebook κάθε φορά που είναι να γίνει κάποια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ότι κάποιος επιλέγει να κατέβει ο κόσμος εκείνη την συγκεκριμένη μέρα στους δρόμους και αν κάποιος ασχολείται και ερευνά ας δει τις ημέρες που επιλεγόντουσαν να γίνουν οι εκλογές τα προηγούμενα χρόνια. Παραδείγματος χάρη το 93 όπου εξελέγη πρωθυπουργός ο λαοπρόβλητος Ανδρέας Παπανδρέου στο μεσουράνημα είχαμε Ποσειδώνα – Ουρανό. Με λίγα λόγια επιλέξαμε έναν απατεώνα για την διακυβέρνηση του κράτους, για να μην πάρω την εκδοχή του Eberdin που μιλάει για μυστικικές δυνάμεις και οδηγήσω τους αναγνώστες σε δεύτερες και ύπουλες σκέψεις.

Πάμε στις 6 Μαΐου πάλι… Ξεκινάει την ημέρα του ο Ελληνικός λαός για να πάρει εκδίκηση, για το παρόν οικονομικό-πολιτικό σύστημα που του επιβλήθηκε παρά την θέληση του και τον υποδούλωσε και σε προσωπικό αλλά και εθνικό επίπεδο. Αυτό μαρτυρούν και οι θέσεις των πλανητών που έχουν ως εξής: Ήλιος-Δίας κυβερνήτες 4ου και 7ου αντίστοιχα και μέσα στον 12ο αντίθεση με την σελήνη στον σκορπιό και στον 6ο κυβερνήτης του 2ου και του 3ου. Συν ότι την πανσέληνο την τέμνει το μεσοδιάστημα Άρης – Vulcanus σημάδι που δείχνει πόσο ταραγμένη θα είναι η μέρα εκείνη, αλλά η κυβέρνηση θέλει να δει και κάτι άλλο… Πόσο μπορεί να επηρεάζει τον λαό και το αποτέλεσμα που θα βγει.

Κατά την διάρκεια της ημέρας και μέχρι την ώρα που κλείνουν οι κάλπες η σελήνη μετακινείται από την 16η μοίρα του σκορπιού στην 24η και ο ωροσκόπος από την 13η μοίρα των διδύμων έχει προχωρήσει στην 13η μοίρα του σκορπιού.

Στις 19:00 όπου κλείνουν οι κάλπες η σελήνη είναι η κορυφή ενός striving figure. Ας ξεκινήσω από την ανάλυση του σχηματισμού. Ο Ελληνικός λαός είναι καταδικασμένος να υποστεί τις συνέπειες, ποιες είναι αυτές; Οι συνέπειες είναι να υποστεί μια κυβέρνηση που θα τον διαλύσει γιατί είναι για ακόμα μια φορά διχασμένος και ψήφισε χωρίς να συσπειρωθεί.
Το αποτέλεσμα ποιο θα είναι; Να μπουν πολλά κόμματα στην βουλή και να υπάρχει χάος και ασυνεννοησία. Πρέπει δηλαδή μέσα στην φτώχια και την δυστυχία που έρχεται να είμαστε προετοιμασμένοι να ζήσουμε και μεγάλου εύρους εθνικό διχασμό.

Θα το εξηγήσω ακόμη περισσότερο αστρολογικά αυτή την φορά, η σελήνη κάνει 2 όψεις 150ο με Ερμή και Αφροδίτη και αντίθεση με Δία.
Η σελήνη βρίσκεται στον 1ο κυβερνήτης 9ου – Ερμής στον 6ο κυβερνήτης 11ου και 8ου – Αφροδίτη στον 8ο κυβερνήτης 7ου και 12ου – Δίας στον 7ο Κυβερνήτης 2ου. Συμπέρασμα: Δεν γίνεται ένας λαός διχασμένος στις απόψεις του για τα κόμματα, για την οικονομική πολιτική, για την εξωτερική πολιτική και πάνω απ’ όλα ιδεολογικά να μην διαλυθεί. Το ρητό διαίρει και βασίλευε δεν είναι τυχαίο και βγάζοντας ο καθένας ένα κόμμα πετυχαίνει αυτό ακριβώς που θέλει ο βασιλεύς. Έναν λαό όπου ο ένας εχθρεύεται τον άλλο και φυσικά σε καμία κρίσιμη στιγμή δεν μπορεί να συσπειρωθεί.

Τέλος θα ασχοληθώ με την κλείδα μιας και βρίσκεται η σελήνη 24ο σκορπιού εδώ έχουμε την παρουσία και του ηλίου εκτός από του ουρανού. Ο ήλιος είναι του Mc μέσα στον 7ο και ο ουρανός μέσα στον 5ο και κυβερνά 4ο επίσης όπως είπαμε και πιο πριν η σελήνη κυβερνά τον 9ο και φυσικά αφού μιλάμε για σκορπιό χορηγός είναι ο Πλούτωνας. Ο λαός τυφλωμένος από την ανάγκη του να πάρει την εξουσία στα χέρια του επιλέγει κυβερνήτη του κράτους αυτόν που θα παραδώσει την χώρα στις ξένες οικονομικές δυναστείες.

Ιωαννίδης Παναγιώτης

ΠΗΓΗ: http://www.astralwisdom.gr/politiki-astrologia/34-politiki-astrologia/85-analysi-imeras-eklogwn-maios-2012.html

ΕΡΕΥΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*