Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:03 - 13/04/2012

Κάτι παράξενο στο Google Earth στην Κίνα.. Haarp ή ενα αεροδρόμιο στο πουθενά??? ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι συμβαίνει στην Κίνα; Νέο HAARP ; Όσοι από εμάς γνωρίζουν “τη σκοτεινή τεχνολογία”, όπως το HAARP έχουν συνηθίσει να βλέπουν αυτές τις κεραίες μεγάλου μεγέθους με εκατοντάδες πύργους και δίπολα αλουμινίου. Αλλά αυτή είναι μια ηχώ από το παρελθόν. Σήμερα, τα συστήματα κεραιών φράκταλ είναι η αιχμή της ακτινοβολίας του συστήματος επικοινωνίας. Και αυτό μας φέρνει στο HAARP – ή θα έπρεπε να πω, “θερμάστρες ιονόσφαιρας”, όπως το HAARP.  

Κάτι παράξενο, μπορεί να βρεθεί μέσο του Google Earth στο 43.0775205149, 92.8086521593

 Στην αρχή νομίζαμε ότι αυτή η περιοχή ήταν ένας διάδρομος. Ίσως να έχει σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο, αλλά μερικοί επαγγελματίες πιλότοι οι οποίοι είδαν αυτές τις φωτογραφίες, τις αξιολόγησαν και παρατήρησαν πολλές παραδοξότητες που φαίνεται να αποθαρρύνουν αυτή την υπόθεση. Δεν υπάρχουν φώτα προσέγγισης, δεν υπάρχουν ίχνη των τροχών που κτυπούν το διάδρομο – και ο διάδρομος είναι πάρα πολύ μικρός με πολλά εμπόδια για να επιτρέψει σε ένα ελαφρύ μη επανδρωμένο αεροσκάφος να προσγειωθεί εδώ … Όχι, δεν είναι ένα διάδρομος . Τότε, τι είναι αυτό;

Έπειτα, υπάρχουν και αυτά τα περίεργα σχήματα των «όπλων» της δομής. Είναι παράξενα συμμετρικά, όπως τα νέα σχέδια κεραιών. 

 

Η γύρω περιοχή δεν αποκαλύπτει πηγές ενέργειας για το συγκρότημα, αλλά δεν υπάρχει επαρκής λόγος να πιστεύουμε ότι τα έργα αυτά είναι κρυμμένα υπόγεια. Το κοντινότερο χωριό ονομάζεται “Jiefang» (Απελευθέρωση) “Kan’erjing” (υπόγεια σπήλαια). 

Η ιδέα είναι υψηλής απολαβής, δηλαδή κεραίες, με στόχο προς την ιονόσφαιρα,και φαίνεται να υπονοεί ότι αυτή η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για ένα σκοπό παρόμοιο με της Αλάσκας το HAARP . Δεν είναι και τόσο τραβηγμένη υπόθεση. Η Κίνα έχει πολλά και θαυμαστά πράγματα που μπορεί να δει κανείς από τη μελέτη του Google Earth. Υπάρχουν πόλεις – τεράστιες και τόσο σύγχρονες ώστε να μοιάζουν με κάτι από Star Trek – οι πόλεις-φαντάσματα που είναι όλες κενές και μακριά από κάθε άλλο πολιτισμό και υπάρχουν ακόμα χιλιάδες τετραγωνικά μίλια ανεμογεννητριών

Ρίξτε μια ματιά στο Google Earth Ν 43 04 51.75, Ε 92 48 26.85  ή  43.0775205149, 92.8086521593

ΠΗΓΗ: Κάτι παράξενο στο Google Earth – Το HAARP στην Κίνα; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/google-earth-haarp.html#ixzz1rOsxwoEr, http://www.katohika.gr/2012/04/google-earth-haarp.html απο το http://www.apocalypsejohn.com/2012/04/google-earth-haarp.html


———————————————————————————————————————————————
ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? )

Στην αρχή μας φάνηκε ως υπερβολή, άλλο ένα σενάριο φαντασίας και υπερβολής σκεφτήκαμε καθώς όλο αυτό το κατασκέυασμα μοιάζει με ένα περίεργο αεροδρόμιο ( ίσως στρατιωτικό). Ομως μια πιο κοντινη ματιά έδειξε πολλα περίεργα σχήματα πάνω στους διαδρόμους. Πολλοί συμβολισμοί και πολλά Οκτάρια !!!!
Προς τι τόσα ακανόνιστα οκτάρια σκορισμένα ?? Μια ματιά θα μας πεισει πως δεν μιλάμε για  ενα απλό αεροδρόμιο και μάλιστα σε μια περιοχή που συμφωνα με το wikipedia εχει λιγοστούς κατοίκους..

……………………………………………………………………………………………..
HAARP  3ης ΓΕΝΙΑΣ ?????

Το σχήμα του μέλλοντος οι καλύτερες κεραίες που έχουν χρησιμοποιήθει ποτέ ήταν οι υδρορροές μέταλλο και υδρορροές και ας μην ξεχναμε στην περιοχη  υπάρχει ένα ασυνήθιστο είδος του συστήματος άρδευσης που σχηματίζεται από υπόγειες σήραγγες και φρεάτια. Ένα σύστημα που εκπονήθηκε από τους ανθρώπους υπό το πρίσμα του τοπικού κλίματος και τοπογραφίας, έχει μια ιστορία πάνω από 2.000 χρόνια.Οι σήραγγες είναι συνήθως περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά, αλλά μπορεί να είναι πάνω από δέκα χιλιόμετρα, σε ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις.
 Υπάρχουν και αυτά τα περίεργα σχήματα των «όπλων» της δομής. Είναι παράξενα συμμετρικές, όπως και τα νέα σχέδια κεραιών. Ρωτήσαμε τον Nathan Cohen και συμφώνησε:
«Τι είναι είναι δύο από τις τρεις τράπεζες συστοιχίες για δύο ξεχωριστές ζώνες, μία τράπεζα και δύο συστοιχίες για την άλλη. Δεν μπορεί να πει τις συχνότητες λειτουργίας από τις αποστάσεις. Οι ομάδες είναι σε πολλά μήκη κύματος, αλλά δεν ξέρω πόσα. Πρόκειται για μια σειρά πολυσυχνοτικής αγρόκτημα κεραία με επίπεδες οθόνες πίνακα. Αν ξέραμε τις λειτουργικές συχνότητες θα μπορούσα να σας πω το κέρδος. Δεν αποτελεί Αρεσίμπο, αλλά ακόμα δεν είναι πολύ παλιός θα είναι η εικασία μου. Θα μπορούσε να είναι ένα ραντάρ απεικόνισης για την παρακολούθηση μέσω δορυφόρου. “
Οι μαύροι λεκέδες  που παρατηρήσατε μπορεί να είναι το αποτέλεσμα του ιονισμού, προσελκύοντας τους ρύπους του αέρα, τη σκόνη, κλπ. Το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει μερικές φορές όταν έχετε ένα ιονιστή αέρα στο  σπίτι ( οι τοίχοι, lσυχνά μαυριζουν από το στατικό φορτίο, το οποίο προσελκύει αιθάλη.}
Αυτό ενισχύει περαιτέρω την άποψη ότι αυτό είναι ένα σύστημα της κεραίας, με αρκετά υψηλή ισχύ.Επισημαίνω ότι όλη αυτή η θέση φαίνεται να έχουν κατασκευαστεί ήδη από το 2006. Πριν από αυτό η περιοχή έχει λογοκριθεί.
Το σημείο εδώ είναι ότι οι κεραίες έχουν έναν τρόπο που συνδυάζει τις παραμορφωμένες επιφάνειες ακτινοβολίας τους, που μπορεί μερικές φορές να έχουν καλύτερες επιδόσεις από μια ευθεία κομμάτι σύρμα.

Εάν έχετε σπάσει ποτέ ένα κινητό τηλέφωνο, έχετε καμία αμφιβολία δει το παράξενο σχήμα της κεραίας που καθιστά την επικοινωνία μεταξύ του τηλεφώνου και τον πύργο. Αυτά τα παράδοξα σχήμα αγωγών που σχεδιάστηκε από υπολογιστές και συνήθως μπορεί να εκπέμπουν σήματα σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων, αντί για ένα μόνο. Είναι μια αρκετά νέα τεχνολογία η οποία έγινε μόνο βιώσιμο κατά την τελευταία δεκαετία – για την ώρα, όταν το κινητό σας τηλέφωνο έγινε κινητό σας.
Πιστεύω οτι δεν υπάρχει αμφιβολια οτι είναι ενα ακόμα HAARP.

πηγη
http://www.proxywhore.com/invboard/index.php?showtopic=257934

Διαβάστε επίσης μια παλαιότερη σημείωση που αφορά καποιες παρόμοιες κατασκευές και πάλι στην Κίνα. 
Τι είναι αυτές οι γιγάντιες κατασκευές στην μέση της Κινέζικης ερήμου????

https://www.facebook.com/notes/ερευνω-αρα-υπαρχω-what-the-bleep-do-we-know-/τι-είναι-αυτές-οι-γιγάντιες-κατασκευές-στην-μέση-της-ερήμου/241121915948624 

Μια άλλη ακραία εκδοχή λέει: 
ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ  
http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_5650.html

ΕΡΕΥΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*