Δωρητές μυαλού για την κυβέρνηση υπάρχουν;

Εξαιρετική πράγματι η πρωτοβουλία του Ανδρέα Λοβέρδου να κάνει δωρητές οργάνων όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της κυβέρνησης. Ετσι από την Τετάρτη δωρητές οργάνων έγιναν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μ.Παπαϊώαννου, ο υπουργός Επικρατείας, Ηλ.Μόσιαλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Π.Κουκουλόπουλος, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ….

Γ.Κουτρουμάνης, ο υφυπουργός Εργασίας Ι.Κουτσούκος, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Μπεγλίτης, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Κ.Σπηλιόπουλος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ.Δόλης. Δωρητής οργάνων έγινε επίσης ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γ.Σταυρόπουλος.
Σημειώνεται ότι δωρητές οργάνων ήταν ήδη ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, ο αντιπρόεδρος Α’ της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, οι υφυπουργοί Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μ.Τιμοσίδης, Χρ.Αηδόνης και Μ.Μπόλαρης, ο υπουργός Πολιτισμού Π.Γερουλάνος, η υφυπουργός Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ.Οθωνας και ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Μ.Έξαρχος.


Αξιόλογη η προσπάθεια, αλλά πρέπει να πούμε την κακία μας. Υπάρχει μήπως σε όλο τον κόσμο κάποιος δωρητής μυαλού για να το δώσει σε κάποιους από αυτούς στην κυβέρνηση που διαχειρίζονται την τύχη της χώρας αυτή την περίοδο;


Διότι οι περισσότεροι στο υπουργικό συμβούλιο δεν έχουν μυαλό για να καταλάβουν ότι βουλιάζουν το καράβι και μόνο με μια μεταμόσχευση θα σωθούν κι αυτοί κι εμείς.

http://www.antinews.gr/2011/09/01/119881/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *