06:56 - 01/09/2011

Δωρητές μυαλού για την κυβέρνηση υπάρχουν;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Εξαιρετική πράγματι η πρωτοβουλία του Ανδρέα Λοβέρδου να κάνει δωρητές οργάνων όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της κυβέρνησης. Ετσι από την Τετάρτη δωρητές οργάνων έγιναν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μ.Παπαϊώαννου, ο υπουργός Επικρατείας, Ηλ.Μόσιαλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Π.Κουκουλόπουλος, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ….

Γ.Κουτρουμάνης, ο υφυπουργός Εργασίας Ι.Κουτσούκος, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Μπεγλίτης, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Κ.Σπηλιόπουλος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ.Δόλης. Δωρητής οργάνων έγινε επίσης ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γ.Σταυρόπουλος.
Σημειώνεται ότι δωρητές οργάνων ήταν ήδη ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, ο αντιπρόεδρος Α’ της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, οι υφυπουργοί Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μ.Τιμοσίδης, Χρ.Αηδόνης και Μ.Μπόλαρης, ο υπουργός Πολιτισμού Π.Γερουλάνος, η υφυπουργός Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ.Οθωνας και ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Μ.Έξαρχος.


Αξιόλογη η προσπάθεια, αλλά πρέπει να πούμε την κακία μας. Υπάρχει μήπως σε όλο τον κόσμο κάποιος δωρητής μυαλού για να το δώσει σε κάποιους από αυτούς στην κυβέρνηση που διαχειρίζονται την τύχη της χώρας αυτή την περίοδο;


Διότι οι περισσότεροι στο υπουργικό συμβούλιο δεν έχουν μυαλό για να καταλάβουν ότι βουλιάζουν το καράβι και μόνο με μια μεταμόσχευση θα σωθούν κι αυτοί κι εμείς.

http://www.antinews.gr/2011/09/01/119881/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*