Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:19 - 01/09/2011

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ? “ELENIN”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….

ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..


ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ Ο ΔΙΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ “ΧΕΡΙ” ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ “ΣΩΣΕΙ” ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ? ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..

ΚΙ ΑΥΤΟ..

ΛΕΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΗΤΗΣ?


ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.. 

Άσχημα νέα από την NASA.

Σας παρουσιάζω ακλόνητες πληροφορίες που προέρχονται από τη NASA.
Ο Elenin παρακολουθείται καθώς περνά από τη ζώνη αστεροειδών προς το εσωτερικό του ηλιακού συστήματος. Έχουμε μία εισερχόμενη μάζα που έρχεται και θα κάνει εξαναγκασμένη στροφή γύρω από τον ήλιο από κάθε φυσιολογικός κομήτης με πέρασμα μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης πριν ξεκινήσει το ταξίδι προς τα πίσω. Στην πορεία προς έξω όμως η ουρά του θα οργώσει τη Γη.
Στο βίντεο αυτό εξηγείται γραφικά. Ότι δείτε είναι υπολογισμένο με μαθηματική ακρίβεια και όταν ο κομήτης ευθυγραμμιστεί με τη Γη και τον ήλιο θα έχουμε έναν μεγάλο σεισμό. Οι τελευταίες 3ευθυγραμμισεις  δημιούργησαν τον σεισμό στην Ιαπωνίαστην Νέα Ζηλανδία, και στη Χιλή. Στις 11 Μαρτίου ο κομήτης ήταν πολύ πιο μακριά. Η ουσία είναι πως εάν ο Elenin ήταν ένας κανονικός κομήτης, δε θα διέθετε τη μάζα για να δημιουργήσει έλξη της βαρύτητας που θα έπληττε τη Γη όταν η Γη θα εναλλασσόταν σε ευθυγράμμιση.

Ο David Morrison, επιστήμων αστροβιολογίας (πού σπουδάζεται αυτό; Κάνεις πρακτική σε εξωγήινα σώματα;) σε επίσημη ανακοίνωση την 1η Μαρτίου ανακοίνωσε πως ο Ελένιν δεν αποτελεί απειλή. Δέκα μέρες αργότερα , ο κομήτης ευθυγραμμίστηκε με τη Γη και η Ιαπωνία επλήγη.
Ο Morrison επιβεβαίωσε πως ο Ελένιν θα βρίσκεται πιο κοντά στον ήλιο το Σεπτέμβρη του 2011 σε απόσταση 40-50 εκατομμύρια μίλια από αυτόν. Πιο κοντά στη Γη θα βρίσκεται στις 16 Οκτωβρίου 2011 σε 21 εκατομμύρια μίλια απόσταση αλλά δεν υπάρχει λόγος να αντιμετωπιστεί σαν ένας μη φυσιολογικός κομήτης. Είναι πραγματικότητα όπως δείχνει και η προσομοίωση. Η Ιαπωνική κυβέρνηση παραδέχθηκε πως διατηρούνται κρυφές 5000 μετρήσεις ακτινοβολίας μετά το πυρηνικό δυστύχημα στη Φουκουσίμα το Μάρτιο. Αυτό έγινε για να μην προκληθεί πανικός στον κόσμο.
Υπάρχει μία ιστορία για τον Ελένιν εδώ και χρόνια και που πλέον μας αγγίζει χωρίς όμως να μπορούμε να κάνουμε κάτι (αρχίσαμε …;.) , το ακόλουθο βίντεο δείχνει τι γνωρίζει η NASA εδώ και δεκαετίες (μόνο αυτά ξέρει;).
Η θερμοκρασία αυξάνεται σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα, ο ήλιος καθίσταται ενεργός και οι κλιματικές/περιβαλλοντικές/φυσικές αλλαγές στη Γη γίνονται συχνότερες και εντονότερες. Έχουμε αύξηση της γεωδραστηριότητας, των ηφαιστείων, των σεισμών, βύθισης νησιών, αλλαγή των μαγνητικών πόλων, μαζικοί θάνατοι ζώων, δίνες στον Ατλαντικό …;.κλπ
Ο βόρειος μαγνητικός πόλος μεταναστεύει προς τη Ρωσία.
Elenin untitled.jpg
Στις 3 Αυγούστου 2011 ο Γη θα περάσει μέσα από την θέση του καφέ νάνου ενώ ο καφέ νάνος θα περάσει από την τροχιά της Γης. Μεσολαβεί ένα διάστημα 2 εβδομάδων και στις 18 Αυγούστου ο καφέ νάνος διασχίζει την τροχιά της Αφροδίτης περίπου 67 εκατομμύρια μίλια από τον ήλιο. Στη συνέχεια θα περάσουν 24 μέρες όταν ο καφέ νάνος φτάσει στο πλησιέστερο σημείο προς τον ήλιο σε απόσταση 44.73 εκατομμυρίων μιλίων. Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2011 η Γη περνά μέσα από τη δεύτερη διένεξη με τον ήλιο, καφέ νάνο, Ερμή και Κρόνο και στον Ουρανό στην ουρά για μία ακόμα βαρυτική ευθυγράμμιση.

Στις 2 Οκτωβρίου ο καφέ νάνος διασχίζει την τροχιά της Αφροδίτης και πάλι για να ξεκινήσει πορεία προς τη Γη. Σε 2 βδομάδες ο καφέ νάνος περνά τη γήινη τροχιά μπροστά από τον πλανήτη σε απόσταση 22.3 εκατομμυρίων μιλίων , το κοντινότερο σημείο. Έπειτα συνεχίζει στη γραμμή της τροχιάς του Άρη στις 14 Νοεμβρίου 2011 προς τον 3οσυνδυασμό στις 22 του ίδιου μήνα όπως έγινε στις 15 Μαρτίου.

Είναι τυχαίες οι καταστροφές που πολλές θρησκείες και πολιτισμοί έχουν καταγράψει πως θα συμβούν ανά τον κόσμο; ( Δεν νομίζω). Τι κοσμικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί σε εκείνο το διάστημα και έχει άμεση σχέση με το τέλος του 2012 και το ημερολόγιο των Μάγιας;

Γιατί η NASA δίνει αυτές τις πληροφορίες ενώ είναι γνωστό πως τέτοιοι κίνδυνοι δε δημοσιοποιούνται για να μην προκαλέσουν πανικό;

Έχουν καμία σχέση οι εμφανίσεις φωτεινών αντικειμένων;

Υπάρχει κάτι που θα συμβεί και το γνωρίζουν ή είναι προσχεδιασμένο και το πηγαίνουν λάου-λάου;

Τι είναι αυτά τα κυλινδρικά γιγασκάφη που βολτάρουν στον ήλιο και είναι μεγαλύτερα και από τη Γη;

Γιατί διεκόπη η ζωντανή αναμετάδοση από τον διαστημικό σταθμό όταν εμφανίστηκαν διάφορα περίεργα αντικείμενα στο πλάνο;

Αν ρίξω το κέρμα, θα έρθει κόρωνα ή γράμμα;

http://ellania.pblogs.gr/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*