ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λιακόπουλος είχε πει ότι οι αποφάσεις από την συγκυβέρνηση Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας, για το αν μπορεί να κουμαντάρει τον πλανήτη θέτοντας υπό έλεγχο τον Πούτιν, θα παρθούν τον Σεπτέμβριο.
Επειδή μάλιστα θέλουν να δυσφημίσουν την Ελλάδα παγκόσμια σαν αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης, όρισαν ότι το θέμα με τις τράπεζες της Ελλάδος θα τελειώσει τέλει …..
Σεπτεμβρίου περίπου, οπότε τότε μπορεί να μας πτωχεύσουν, παρασύροντας ολόκληρη της Ευρώπη αλλ΄ακαι τον κόσμο.
Ορίζει μάλιστα ο Σόρρος ότι θα οριστεί στην Ελλάδα μία κυβέρνηση μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου, για να προωθήσει την εξαθλίωση των Ελλήνων που λογικά θα έρθει με μεγάλους φόρους στους μικρομεσαίους, αφού όλοι οι άλλοι ούτως ή άλλως τα έχασαν όλα..
Μετά πάμε για Mother Company παγκόσμια πτώχευση και παγκόσμια επισιτιστική αρχή.
Αν ο Πούτιν δεν αποδεχτεί τις προτάσεις ελέγχου των ρωσικών φυσικών πόρων όπως ορίζει η Ατζέντα 21, τότε θα πάει σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ και μάλιστα κάνοντας το πρώτο χτύπημα μπαίνοντας ίσως στο Ιράν για να το στηρίξειθ και στην Τουρκία για να έχει πρόσβαση στα στενά τοπυ Βοσπόρου στην Μεσόγειο και την φιλική προς αυτόν Συρία για να έχει πρόσβαση στα Ιεροσόλυμα και να εμποδίσει η προστάτιδα δύναμή του, η Αδελφότητα της Αλήθειας, την «στέψη» του ανόμου (από την Λευκή Αδελφότητα) και του κλώνου του (εικόνα του θηρίου από την Μαύρη Αδελφότητα).
Προς επιβεβαίωση, η συγκυβέρνηση των Αδελφοτήτων (Λευκής και Μαύρης) έβαλε τον Τζωρτζ Σόρρος να κάνει μία ανακοίνωση την οποία μάλιστα διάβαζε σαν ανακοίνωση από ένα κομάτι χαρτί, δίνοντας διορία στους προστατευόμενους της Αδελφότητας της Αλήθειας.Πούτιν και Μέρκελ τρειςμήνες για να «τα βρουν» με τα αφεντικά του.
Για μνιά ακόμη φορά το liako.gr σας ενημερώνει ότι ότι είχε να πει για τις ελληνικές εκλογές το είπε.
Έρχονται πολύ σημαντικότερα γεγονότα
Όποιος δεν έχει πάρει την τριλογία 0-26-27 του «Γιατί και πως» ίσως προλαβαίνει μία από τις τελκευταίες. Λυπόμαστε αν ακούγεται σαν διαφήμιση,. αλλά πρέπει να μάθετε τι να περιμένετε και πως να το αντιμετωπίσετε.
Δείτε το βίντεο

http://www.liako.gr/news/home/38036-2012-06-04-19-15-33.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

One thought on “ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *