Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:16 - 04/06/2012

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Λιακόπουλος είχε πει ότι οι αποφάσεις από την συγκυβέρνηση Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας, για το αν μπορεί να κουμαντάρει τον πλανήτη θέτοντας υπό έλεγχο τον Πούτιν, θα παρθούν τον Σεπτέμβριο.
Επειδή μάλιστα θέλουν να δυσφημίσουν την Ελλάδα παγκόσμια σαν αιτία της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης, όρισαν ότι το θέμα με τις τράπεζες της Ελλάδος θα τελειώσει τέλει …..
Σεπτεμβρίου περίπου, οπότε τότε μπορεί να μας πτωχεύσουν, παρασύροντας ολόκληρη της Ευρώπη αλλ΄ακαι τον κόσμο.
Ορίζει μάλιστα ο Σόρρος ότι θα οριστεί στην Ελλάδα μία κυβέρνηση μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου, για να προωθήσει την εξαθλίωση των Ελλήνων που λογικά θα έρθει με μεγάλους φόρους στους μικρομεσαίους, αφού όλοι οι άλλοι ούτως ή άλλως τα έχασαν όλα..
Μετά πάμε για Mother Company παγκόσμια πτώχευση και παγκόσμια επισιτιστική αρχή.
Αν ο Πούτιν δεν αποδεχτεί τις προτάσεις ελέγχου των ρωσικών φυσικών πόρων όπως ορίζει η Ατζέντα 21, τότε θα πάει σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ και μάλιστα κάνοντας το πρώτο χτύπημα μπαίνοντας ίσως στο Ιράν για να το στηρίξειθ και στην Τουρκία για να έχει πρόσβαση στα στενά τοπυ Βοσπόρου στην Μεσόγειο και την φιλική προς αυτόν Συρία για να έχει πρόσβαση στα Ιεροσόλυμα και να εμποδίσει η προστάτιδα δύναμή του, η Αδελφότητα της Αλήθειας, την “στέψη” του ανόμου (από την Λευκή Αδελφότητα) και του κλώνου του (εικόνα του θηρίου από την Μαύρη Αδελφότητα).
Προς επιβεβαίωση, η συγκυβέρνηση των Αδελφοτήτων (Λευκής και Μαύρης) έβαλε τον Τζωρτζ Σόρρος να κάνει μία ανακοίνωση την οποία μάλιστα διάβαζε σαν ανακοίνωση από ένα κομάτι χαρτί, δίνοντας διορία στους προστατευόμενους της Αδελφότητας της Αλήθειας.Πούτιν και Μέρκελ τρειςμήνες για να “τα βρουν” με τα αφεντικά του.
Για μνιά ακόμη φορά το liako.gr σας ενημερώνει ότι ότι είχε να πει για τις ελληνικές εκλογές το είπε.
Έρχονται πολύ σημαντικότερα γεγονότα
Όποιος δεν έχει πάρει την τριλογία 0-26-27 του “Γιατί και πως” ίσως προλαβαίνει μία από τις τελκευταίες. Λυπόμαστε αν ακούγεται σαν διαφήμιση,. αλλά πρέπει να μάθετε τι να περιμένετε και πως να το αντιμετωπίσετε.
Δείτε το βίντεο

http://www.liako.gr/news/home/38036-2012-06-04-19-15-33.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 09/24/2013 @ 6:15 ΜΜ

    ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΟΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*