ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ – Η ΔΕΚΑΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ

»Η πόλωση του Φόβου εξακολουθεί να εντείνεται, και αν θέλουμε να την επιλύσουμε και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, ο καθένας μας πρέπει να συμμετάσχει προσωπικά. Πρέπει να παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή τις σκέψεις και τις προσδοκίες μας, και να σταματάμε τον εαυτό μας κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε έναν άλλο άνθρωπο σαν εχθρό. Μπορούμε, βέβαια, να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, και να περιορίσουμε ορισμένους ανθρώπους, αλλά αν τους απανθρωποποιήσουμε, τότε μεγαλώνουμε το Φόβο.«Είμαστε όλοι ψυχές σε ανάπτυξη. Όλοι έχουμε μια θετική αρχική πρόθεση. Και όλοι μπορούμε να θυμηθούμε. Η ευθύνη μας είναι να διατηρήσουμε αυτή την ιδέα και να τη μεταδώσουμε σε όποιον συναντάμε. Αυτή είναι η αληθινή Διαπροσωπική Ηθική. Έτσι εξυψώνουμε τους άλλους. Αυτή είναι η μεταδοτική εξάπλωση της νέας αντίληψης που αγκαλιάζει τον πλανήτη. Είτε θα φοβόμαστε ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός καταρρέει, είτε μπορούμε να διατηρήσουμε το Όραμα ότι αφυπνιζόμαστε. Ό,τι από τα δύο κι αν κάνουμε, η προσδοκία μας είναι μια προσευχή που εκπέμπεται με τη μορφή μιας δύναμης, και τείνει να πραγματοποιήσει το μέλλον που οραματιζόμαστε. Ο καθένας μας, λοιπόν, πρέπει να επιλέξει συνειδητά ανάμεσα σε αυτά τα δύο μέλλοντα».

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *