ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ τα ΧΡΗΜΑΤΑ χωρίς ενημέρωση

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Καλησπέρα σας,

Αξιότιμοι Κύριοι,

Καταρχήν συγχαρητήριαγια το έργο σας και την πολύτιμη βοήθεια στους Έλληνες πολίτες και όχι μόνο όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πήγα να κάνω μία ανάληψη με βιβλιάριο καταθέσεων από το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ (το οποίο σας επισυνάπτω) την Παρασκευή 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 και με ενημέρωσε μία υπάλληλος από το κατάστημα EUROBANK στην Περαία Θεσσαλονίκης ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ο λογαριασμός γιατί με έχουν δεσμεύσει – πάρει τα χρήματα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ επειδή πέρασαν 20 χρόνια χωρίς να γίνει συναλλαγή, λες και έχω ΠΕΘΑΝΕΙ και ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ κι ενώ η τελευτάια κίνηση είχε γίνει στις 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 1997 στην ΝΑΟΥΣΑ Ημαθίας.

Και με βάση νόμου θα έπρεπε να με ενημερώσουν εγγράφως τρεις (3) φορές ΠΡΙΝ να δεσμεύσουν τα χρήματα, αλλά ουδέποτε με ήρθε τέτοιο έγγραφο (διατηρούμε οικογενειακώς εδώ και χρόνια ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ και πότε δεν ήρθε κάποιο γράμμα). Κι όταν το ανέφερα αυτό στην υπάλληλο της EUROBANK στην Περαία Θεσσαλονίκης με ενημέρωσε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δεν μπορεί η Τράπεζα να ασχολείται με τον καθέναν – τον οποιονδήποτε (πελάτες είμαστε, από Έλληνες Πολίτες πληρώνεται, ποιός την έδωσε το διακίωμα να μιλάει με αυτό τον τρόπο κι αυτό το υφάκι, λες και θα έδινε τα χρήματα από την τσέπη της;).

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μία μεγάλη οικονομική κρίση και δεν χρωστάω ούτε 1 ευρώ είτε στο δημόσιο είτε σε κάποιον ιδιώτη και έρχονται αυτοί και με ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Εχθές Τετάρτη 18/3/2015 μου έστειλε η Eurobank το παρακάτω e-mail/ επιστολή, που όταν κάλεσα στο τηλεφωνικό κέντρο και ζήτησα τις Κυρίες που το υπογράφουν με ενημέρωσαν ότι απουσιάζουν με άδεια (δηλαδή πώς υπογράφουν το πρωί μία επιστολή που ενημερώνουν ότι ΕΧΑΣΑ τα χρήματα και αυτές λείπουν;):

»
Κύριο Στύλα Κωνσταντίνο

Αριθμ. Πρωτ. 15.03.01.194.2814

Αθήνα, 17 Μαρτίου 2015

Αξιότιμε κύριε Στύλα,

Αναφερόμενοι στην από 09.03.2015 ηλεκτρονική σας επιστολή προς τον Μεσολαβητή Τραπεζικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών, επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:

Την 27 Δεκεμβρίου 2013, ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των ανωνύμων τραπεζικών εταιρειών με την επωνυμία “Τράπεζα Eurobank Εργασίας Α.Ε.” (“Eurobank”) και “Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.” (“Νέο ΤΤ”), με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη. Το Νέο ΤΤ, ως ίσως γνωρίζετε, συνεστήθη στις 18 Ιανουαρίου 2013, ως μεταβατικό πιστωτικό ίδρυμα, στο οποίο μεταβιβάστηκαν, δια Νόμου και για λόγους εξυγίανσης, συμβατικές σχέσεις και περιουσιακά στοιχεία του πιστωτικού ιδρύματος «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.», εξαιρουμένων συμβατικών ή έννομων σχέσεων και περιουσιακών στοιχείων, που παρέμειναν στο «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Τ.Ε.», το οποίο την ίδια ημέρα τέθηκε σε ειδική εκκαθάριση.

Μεταξύ των συμβατικών σχέσεων που μεταβιβάσθηκαν στο Νέο ΤΤ και στις οποίες υπεισήλθε η Eurobank, λόγω της ως άνω συγχώνευσης, δεν περιλαμβάνονται συμβάσεις που είχαν ήδη λήξει προ της συστάσεως του Νέου ΤΤ.

Από την εξέταση των διαλαμβανομένων στην επιστολή σας συνάγεται ότι ο λογαριασμός που τηρούσατε στο ήδη υπό ειδική εκκαθάριση Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έκλεισε πριν τη σύσταση του Νέου ΤΤ, καθώς δεν περιλαμβάνεται στα στοιχεία που μεταβιβάστηκαν σε αυτό. Συνακόλουθα, η Eurobank, η οποία διαδέχθηκε κατά Νόμο το Νέο ΤΤ και υποκαταστάθηκε στα δικαιώματα και υποχρεώσεις αυτού, δεν υπεισήλθε στη σχέση που απορρέει από τον λογαριασμό που αναφέρετε στη σχετική επιστολή σας, η οποία ουδέποτε μεταβιβάστηκε στο Νέο ΤΤ .

Ως εκ τούτου η Eurobank δεν είναι αρμόδια ούτε και νομιμοποιείται στη διαχείριση αιτημάτων που τυχόν αφορούν συμβατικές και εν γένει έννομες σχέσεις στις οποίες δεν υπεισήλθε.

Με εκτίμηση…….»

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση,
Στύλας Κωνσταντίνος
Τηλ. 6945 80 60 64

Loading...

12 thoughts on “ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ τα ΧΡΗΜΑΤΑ χωρίς ενημέρωση

 1. Ανώνυμος says:

  Αυτό το έχουν κάνει σε όλες τις τράπεζες που αποροφήθηκαν με την απατεωνιά των συγχωνεύσεων.
  Τα ίδια γίνονται και με την Πειραιώς για τους λογαριασμούς της Αγροτικής.
  Αρπάξανε τα λεφτά και τώρα λένε ότι δεν τα έχουν καταγεγραμμένα.

 2. Ανώνυμος says:

  Η παγκόσμια δικτατορία παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά. Μην κλαις τα λεφτά σου κλάψε για τα λάθη σου , γιατί αυτά μόνο θα πάρεις μαζί σου . έτσι κι αλλιώς ο "ιδιοκτήτης" όλου του κόσμου είναι ο Θεός που τόσο απλόχερα μας χάρισε αυτά που έχουμε και εμείς τα σφετεριστίκαμε λες και είναι δικά μας .
  Εύχομαι να βρεις το δίκιο σου.

  19 Μὴ θησαυρίζετε ὑμῖν θησαυροὺς ἐπὶ τῆς γῆς, ὅπου σὴς καὶ βρῶσις ἀφανίζει, καὶ ὅπου κλέπται διορύσσουσι καὶ κλέπτουσι· 20 θησαυρίζετε δὲ ὑμῖν θησαυροὺς ἐν οὐρανῷ, ὅπου οὔτε σὴς οὔτε βρῶσις ἀφανίζει, καὶ ὅπου κλέπται οὐ διορύσσουσιν οὐδὲ κλέπτουσιν· 21 ὅπου γάρ ἐστιν ὁ θησαυρὸς ὑμῶν, ἐκεῖ ἔσται καὶ ἡ καρδία ὑμῶν.

  19 «Μη θησαυρίζετε για σας θησαυρούς πάνω στη γη, όπου σκόρος και σκουριά τους αφανίζουν και όπου κλέφτες κάνουν διάρρηξη και τους κλέβουν. 20 Αλλά θησαυρίζετε για σας θησαυρούς στον ουρανό, όπου ούτε σκόρος ούτε σκουριά τους αφανίζουν και όπου κλέφτες δεν κάνουν διάρρηξη ούτε τους κλέβουν. 21 Γιατί όπου είναι ο θησαυρός σου, εκεί θα είναι και η καρδιά σου».

  • Ανώνυμος says:

   ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΥΣΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ……

 3. Ανώνυμος says:

  ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ 20ΕΤΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ (ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Τ.Τ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
  Γ.Δ.

 4. Ανώνυμος says:

  Το επιχειρημα αυτο , καταριπτεται … 'η γινεται μπουμεραγκ για τους ληστες ! ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ Τ.Τ. , ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ; ΑΠΟΡΟΦΗΘΗΚΑΝ ; ΑΠΟ ΤΗΝ….ΚΥΡΙΑ ΕYROBANK ;;;;;;
  ΑΝ ΟΧΙ….ΤΟΤΕ 'Η ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ απο το πρωιν Τ.Τ. .., 'Η ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΤΟΚΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΟΥ απο το πρωιν Τ.Τ. !!!!!!
  Καταγγελια στον εισαγγελεα..,ΜΜΕ..,Συνηγορο του Πολιτη !!
  Κατι θα βγει !!!
  Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ….ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ. με καταπιεστικοτατο τροπο , ΤΟΥΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ !!!!!!!

  ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ !!! ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ηθικο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ !!! 'η σε αλλους που δεν τοχουν παρει ειδηση !!!!!
  Δωσε σε κανα Παπαδακη…Οικονομεα.,Τραγκα.., Τατιανα..,που εστω και για λογους τηλεθεασης..θα το προβαλλουν !!!
  ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ !!!!
  Το εκανε η Εμπορικη το 1997 και χαθηκαν πολλα χρηματα τοτε !!
  Καποιοι τα πηραν πισω με τοκους συν εξοδα !!!

 5. Ανώνυμος says:

  Το επιχειρημα αυτο , καταριπτεται … 'η γινεται μπουμεραγκ για τους ληστες ! ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ Τ.Τ. , ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ; ΑΠΟΡΟΦΗΘΗΚΑΝ ; ΑΠΟ ΤΗΝ….ΚΥΡΙΑ ΕYROBANK ;;;;;;
  ΑΝ ΟΧΙ….ΤΟΤΕ 'Η ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ απο το πρωιν Τ.Τ. .., 'Η ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΤΟΚΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΟΥ απο το πρωιν Τ.Τ. !!!!!!
  Καταγγελια στον εισαγγελεα..,ΜΜΕ..,Συνηγορο του Πολιτη !!
  Κατι θα βγει !!!
  Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ….ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ. με καταπιεστικοτατο τροπο , ΤΟΥΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ !!!!!!!

  ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ !!! ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ηθικο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ !!! 'η σε αλλους που δεν τοχουν παρει ειδηση !!!!!
  Δωσε σε κανα Παπαδακη…Οικονομεα.,Τραγκα.., Τατιανα..,που εστω και για λογους τηλεθεασης..θα το προβαλλουν !!!
  ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ !!!!
  Το εκανε η Εμπορικη το 1997 και χαθηκαν πολλα χρηματα τοτε !!
  Καποιοι τα πηραν πισω με τοκους συν εξοδα !!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΠΩΣ- ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!!

 6. Ανώνυμος says:

  καταρχήν όφειλαν να σε ενημερώσουν εγγράφως πριν τη συγχώνευση για τη συγχώνευση ώστε να μπορέσεις να προβάλλεις αντιρρήσεις. πήγαινε σε δικηγόρο και ζήτα αντίγραφο σύμβασης συγχώνευσης και δες τι προβλέπει για τη δική σου περιπτωση. δεν εχει λήξει η συμβαση, τα χρήματα που είχες στον λογαριασμο είναι ενεργητικό και αυτό το πήρε η γιουρομπανκ.

 7. Ανώνυμος says:

  εχεις δικαιωμα να αποζημιωθεις και να ζητησεις και παραπανω από το ποσο αυτό στα δικαστηρια. η τραπεζα χωριστηκε σε καλη και κακή και όλο το υγιες μερος το πηρε η γιουρομπανκ. όλο το παθητικό και τα κόκκινα το κακό ΤΤ.

 8. Ανώνυμος says:

  Τα ίδια έγιναν και με την τεράστια περιουσία σε που βρισκόνταν στο θησαυροφυλάκειο-θυρίδες της Ιονικής των προσφύγων που πέθαναν χωρις κληρονομους ή στην κατοχή.Πινακες, διαμαντια και χρυσος τεραστιας αξίας .Σε καθε συγχωνευση και εξαγορά καθε φορα τα λαμογια βαζουν χερι .
  Οτι εγινε και με την τεραστια συλλογη πινάκων ελλήνων ζωγράφων της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ εξαφανιστηκε απο τον μαφιοζικη ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ οταν εκποιηθηκε απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη

 9. Ανώνυμος says:

  H ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δεν ρωτάει κανένα και κάνει οτι θέλει γιατί εμείς με την σιωπή μας τους έχουμε δώσει το δικαίωμα αυτό.Πάρτε τα χρήματά σας από τις Τράπεζες να δείτε τι θα γίνει. Για ν' αλλάξουν πολλά πράγματα πρέπει εμείς να ξεβολευτούμε.Πως θα γίνει δηλαδή.Από τον καναπέ σχολιάζοντας δεν γίνεται τίποτα.Ο καθένας από εμάς με τον τρόπο του ας αντιδράσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *